برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

مرغ سرخ کرده بدون رب چجوری درست میشه؟

ممکنه بگید که مرغ سرخ شده که کاری نداره و خیلی اسونه درست کردنش اما خب ما گیلانی ها برای هر غذایی یه حرف تازه داریم.

این عکسی که در بالا می‌بینید هیچ ارتباطی با مرغ سرخ شده! نداره فقط خواستم بگم تو این روزهای کرونایی که گیلان خیلی کشته داده، زن های محلی موقع عزا داخل مَجمَع (سینی بزرگ) برای صاحب عزا ، برنج و مرغ و گوسفند و حتی پارچه… براشون می‌برند تا بگن که همراهش هستند.

پوزش بابت این تلخی، بریم برای ادامه آموزش…

دستور ترش کباب محلی گیلانی

بدونید که ما تو گیلان یه مدل کبابِ ترش داریم که ترکیب گوشت با یکسری سبزیجات و گردو هستش و یه مدل غذا با مرغ داریم بنام ترشِ کباب!

همونطور که تو عکس بالا می‌بینید یه غذای اختصاصی و لذیذ شمالی هستش و اگر میخواید تست کنید به مطلب ‘ فیلم اموزش ترش کباب مراجعه کنید. اونجا مفصل توضیح دادیم.

چجوری مرغ سرخ شده زعفرانی درست کنیم؟

ابتدا مرغ با آب کم و نمک و پیاز ۴ قسمت شده و فلفل سیاه می‌پزیم.

سپس از اب بیرون میاریم و حین سرخ کردن، زعفران رو به هر تکه اصافه میکنیم.

بعد که سرخ شد گوجه‌ها رو در کنار مرغ‌ها سرخ میکنیم و همراهش کمی نمک میزنیم.

گوجه هارو به صورت ۳ قسمت دایره‌ای چاقو بزنید و نازک باشه تا اب نندازه تو ماهیتابه موقع سرخ شدن

یادتون باشه که ترشی گوجه‌ها به مرغها طعم بیاد ماندنی می‌ده.

مرغ سرخ کرده بدون رب چجوری درست میشه؟

در ابتدا تکه های مرغ رو نمک میزنیم و داخل قابلمه نچسب با کره سرخ میکنیم.

وقتی دو طرف مرغ طلایی شد، زعفران دم کرده ی غلیظ رو بهش اضافه میکنیم و یکم فلفل سیاه میزنیم.

سپس یه‌دونه پیاز میندازیم داخلش و(اگر دوست داشتید) آب یدونه نارنج رو می‌گیریم و هسته هاشو جدا میکنیم و میریزیم روی مرغ ها که با طعم نارنج پخته بشه و بعد یه استکان آب اضافه میکنیم درش رو میبندیم زیرش رو کم میکنیم تا خود مرغ آب بندازه و کم کم پخته بشه.

وقتی مرغ نرم شد یدونه نارنج دیگه رو آبشو میگیریم و میریزیم داخل مرغمون تا عطر نارنج بمونه و بعد چند دقیقه خاموش میکنیم.

سپس پیاز رو جدا می‌کنیم یا اگر خواستید سس مرغتون رو صاف کنید و بزارید مرغ سرخ شده بشه!

اگر خواستید هویج بریزید هویج ها رو حلقه حلقه کنید موقع سرخ کردن مرغ ها با کره کنار مرغتون اونارم تفت بدید و بزارید با سس مرغ بپزه

راستی به سس این مرغ فلفل دلمه ای و سیر اضافه نکنید اجازه بدید عطر کره و زعفران بمونه.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
1.5 (2 رای)