طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی با آرد سفید
آموزش طرز پخت مرغ سوخاری ساده خانگی و طرز تهیه ران مرغ سوخاری برای ۵ نفر به همراه اموزش سوخاری در فر به روش رستورانی و کم دونالد و kfc
در این سری از آموزش فست فود با سایت گیلان فود دو روش معروف و جهانی مرغ سوخاری رو از ابتدا تا انتها بهتون اموزش دادیم.
اینهارو ببین؛
طرز تهیه مرغ سوخاری مک دونالد
همزمان با فراگیری کرونا در سراسر دنیا شعبه اندونزی مک دونالد برای اینکه مردم در خانه بمانند دستور پخت مرغ سوخاری مک دونالد را انتشار داد. که در ادامه میتوانید این دستور اصلی را استفاده کنید. منبع
میخواهی امتحانش کنی؟ این دستور پخت شامل سه مرحله است:
مواد اصلی : مرغ، آب یخ، روغن پخت و پز.
مواد مخلوط مرطوب : آرد گندم، نشاسته ذرت، پودر شیر، جوش شیرین، فلفل، نمک، تخم مرغ، آب.
مواد مخلوط خشک : آرد گندم، نشاسته ذرت، جوش شیرین،عصاره مرغ، پودر سیر، نمک ریز.
در ابتدا باید مخلوط مرطوب را آماده کنید.
آرد گندم، نشاسته ذرت، پودر شیر، جوش شیرین، فلفل و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. بعد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در حین هم زدن آب را کم کم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
سپس مخلوط خشک را آماده کنید.
در یک کاسه جداگانه آرد گندم، نشاسته ذرت، جوش شیرین، پودر آب مرغ، پودر سیر و نمک ریز را با یک پودر نان باگت(نون باگت که خشک شد خوردش کنید) مخلوط کنید.
مرغ را آماده کنید. روی تکه های مرغ فلفل و نمک بمالید. کنار بگذارید.
حالا یک تکه مرغ را بردارید، آن را در کاسه مخلوط خشک بغلتانید. سپس مرغ را تکان دهید تا آرد اضافی گرفته شود و بریزید. بعد آن را در مخلوط مرطوب فرو کنید و یک بار دیگر در مخلوط خشک بغلتانید.
حالا مرغ را در آب یخ آغشته کنید و با غلتاندن یک بار دیگر در مخلوط مرطوب و مخلوط خشک، فرآیند را تکرار کنید.
اگر گیج شدید با دقت بخونید یا مرحله به مرحله روی کاغذ بنویسید و انجام بدید.
در یک تابه عمق دار یا یک قابلمه مناسب روغن بریزید و اجازه بدید تا دماش داغ بشه.
مرغ را فقط زمانی سرخ کنید که روغن آن خیلی داغ شده باشد.
وقتی پوسته روی مرغ قهوهای طلایی و ترد شد مرغ را بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مرغ سوخاری مکدونالد را حتما به صورت داغ سرو کنید.
فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری مثل بیرون
در ویدیو پایین هم میتونید یه روش دیگه از طرز تهیه مرغ سوخاری KFC رو یاد بگیرید؛
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
اینم از دستور پخت مرغ سوخاری به روش کنتاکی هست که فیلمشو بالاتر قرار دادیم و میتونید به صورت تصویری هم آموزشش رو ببینید.
ادویه ها و سس مخصوص این دستور مرغ سوخاری واقعا متفاوت و محبوبه!
مواد لازم برای سس مرغ
- سس سویا = نصف قاشق غذاخوری
- سس کچاپ = یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل رنده شده = یک قاشق چایخوری
- سس سیر یا سیر رنده شده = یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه = یک قاشق چایخوری
- نمک = ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر عصارهی نودل یا عصاره مرغ پودری
- مرغ با پوست = ۵۰۰ گرم (حدودا شش تکه کوچک)
مواد را با مرغ مخلوط کرده و ۲ ساعت استراحت بزارید استراحت کنه تا جا بیافته.
مواد لازم برای مخلوط آرد
- آرد چند منظوره = ۱ونیم پیمانه
- آرد ذرت = ۱/۴ پیمانه
- نمک = ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر سیر = ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر چیلی= ۱/۲ قاشق غذا خوری
- پودر زردچوبه = ۱/۴ قاشق چایخوری
مهم ترین قسمت اینجاست که باید دقت داشته باشید بعد از اینکه مرغها دو ساعت در مخلوط سس استراحت کردند و مواد آردی را خوب مخلوط کردید؛
اول مرغ را داخل مخلوط آرد برده و آن را کاملا آغشته کنید و مهم است که بعد از آرد پاشی، خوب بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد!
سپس در کاسه ای عمیق آب یخ ریخته و مرغ ها را در آن فرو ببرید و ۳۰ ثانیه بعد خارج کنید.
حالا دوباره داخل مخلوط آرد بغلتانید و حتما پس از اینکه کاملا آردی شد ، به خوبی بتکانید تا آرد اضافهی آن بریزد.
سپس در یک ظرف عمیق روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و باید به شکلی باشد که مرغ در آن فرو برود.
توجه کنید بعد از اینکه روغن داغ شد، به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در روغن با فاصلهی زمانی کم ، بغلتانید تا قهوهای خوشرنگ شود.
مهم است بدانید که نباید ظرف را پر از مرغ کنید چون مرغ سوخاری باید فضا برای سرخ شدن و حباب دادن داشته باشد.
دستور مرغ سوخاری در فر
- ۴۵۰ گرم سینه مرغ فیله شده
- ۱/۴ لیوان سس مایونز
- ۱ قاشق غذاخوری سس خردل
- ۱ حبه سیر رنده شده
- ۱/۲ لیوان پودر سوخاری پانکو
- ۱/۲ لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت)
- ۱/۴ لیوان پنیر پارمسان رنده شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل
برای شروع به تکه های فیله شده مرغ، نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا به سس آغشته شود.
سپس حداقل برای چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزهدار شود.
در یک بشقاب گود آرد سوخاری،پودر پانکو(پودر سوخاری درشت) ، پودر پارمسان و نمک ، فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید.
سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغها مقداری روغن اسپری کنید و در مایکروفر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه (برای توستر حدود ۱۵ تا ۲۵ درچه باید کمتر بزارید و از یه کاسه فلزی که توش آب هست بزارید یه داخل توستر استفاده کنید) برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا بسته به حرارت فر تا زمانی که دو طرف مرغها ترد و طلایی بشه قرار بدید. یا میتونید در ماهیتابه سرخ کنید و با چند مدل سس سرو کنید.
دیدگاه
نظر بدهید