برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی با رب انار

یه دستور خاص گیلانی از شمال کشور برای طرز پخت مرغ شکم پر با رب انار که این مرغ شکم پر مجلسی رو باید یاد بگیرید.

این لینک هارو ببین:

طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار در ماهیتابه

این دستور خیلی راحت و ساده است. برای شروع مرغ درسته را با پوست ، به زعفران آغشته میکنیم.

یک عدد پیاز را خلالی کرده با چند قاشق آبلیمو و کمی نمک به داخل شکم مرغ و زیر و روش می‌مالیم. بعد اون را برای حدوداً ده ساعت در یخچال قرار میدهیم.

یک سس درست میکنیم با پیاز داغ ، آبلیمو ، فلفل ، چند قاشق روغن و البته رب انار!

یک عدد پیاز را خلالی کرده و به ترتیب ، آلو ، رب انار ، کشمش ، گردو ، زرشک ، به آن اضافه کرده.

حال مرغ را از یخچال خارج کرده و پیازهای اطرافش را دور ریخته ، مواد را داخل شکم مرغ می‌ریزیم و آن را میدوزیم و در اندکی روغن و با حرارت کم مرغ سرخ میکنیم ، و در آخر سس را روی آن میریزیم و با پلوی زعفرانی سرو میکنیم.

به همین راحتی و خوشمزگی…

مرغ شکم پر با رب انار بدون فر

مرغ را درسته آبپز و نیم پز میکنیم و بعد اون رو به زعفران آب شده آغشته میکنیم.

یک عدد پیاز را خرد و سرخ میکنیم و به ترتیب مقداری ، ادویه ، آلو ، زرشک ، کشمش ، گردو رب انار و آبلیمو میزنیم ، و این مواد را داخل شکم مرغ می‌ریزیم و اون رو با نخ و سوزن میدوزیم.

سپس چهار طرف مرغ را در اندکی روغن با حرارت کم سرخ کرده و درب ظرف را هم می‌بندیم تا حسابی سرخ بشه.

یه سس با رب انار درست میکنیم؛ یک پیاز را خرد و سرخ کرده ، بعد مقداری رب انار و آبلیمو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و یک استکان آب جوش به سس اضافه میکنیم.

کمی که جوش زد حرارت را خاموش میکنیم و سس را به مرغ سرخ شده اضافه میکنیم و درب ظرف را بسته تا با حرارت خیلی کم به مدت یک رب بماند ، سپس مرغ ما آماده سرو کردن است.

مرغ شکم پر با رب انار در فر

  • مرغ متوسط ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • سبزی معطر(گشنیز، جعفری، شنبلیله و مرزه) ۲۰۰ گرم
  • رب انار ۴ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
  • زرشک ۱/۲ پیمانه
  • کشمش ۱/۲ پیمانه
  • آلو خورشتی و آلو جنگلی از هر کدام ۶ عدد
  • دارچین فلفل نمک زردچوبه به مقدار لازم
  • آبلیمو تازه مقداری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • هویج ۱ عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم

ابتدا مرغ را پاک کرده، خوب بشویید. مرغی که انتخاب می کنید نباید خیلی بزرگ باشد، تا در هنگام طبخ، درون آن خوب پخته شود.

در این مرحله باید مرغ را مزه دار کنید. ترکیبی از زعفران دم کرده، آبلیمو، دارچین، نمک، فلفل و کمی روغن آماده کنید. می توانید طبق سلیقه خود ادویه یا سبزی معطر هم به این مواد اضافه کنید.

حالا روی پوست مرغ و درون شکم آن را آغشته به این مواد کرده و با دست به همه قسمت های آن برسانید.

سپس دو حبه سیر و نصف یک عدد پیاز را، به شکل خلال خرد کرده. داخل پوست و درون شکم مرغ قرار دهید. روی ظرفی که مرغ در آن است سلفون کشیده، و برای ۸ الی ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. تا مرغ خوب مزه دار شده و چیزی از بوی نامطبوع آن باقی نماند.

بعد از گذشت این زمان، مرغ را از یخچال خارج کرده، سیر و پیازهای درون آن را بیرون بکشید. می توانید آن ها را داخل میکسر(غذاساز) بریزید و برای تهیه سس مخصوص مرغ شکم پر از آن استفاده کنید.

در این مرحله باید مواد داخل مرغ را آماده کنید. مخلوط این مواد کمی سلیقه ای بوده، و لازم نیست تمام مواد ذکر شده در دستور را استفاده کنید.ابتدا در تابه ای کمی روغن و کره بریزید. ۲ عدد از پیازها را خلالی خرد کرده.

پس از گرم شدن روغن، آن ها را درون تابه ریخته و تا حدی که خامی پیاز گرفته شود تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید.

تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. حالا گردو خرد شده را اضافه کرده، تفت دهید تا گردوها معطر شوند.

باقی مواد، سیب خرد شده(سلیقه ای)، زرشک، کشمش، آلو بخارا و جنگلی را درون تابه بریزید. و همه‌ی مواد رو اضافه کنید و تفت دهید و درون مرغ بریزید، سپس مرغ را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد، در طبقه وسط قرار دهید تا برای ۲/۵ الی ۴ ساعت پخته شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.71 (7 رای)