برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

اموزش تصویری پخت میرزا قاسمی رستورانی برای ۱۰ نفر

میرزاقاسمی یه غذای اصیل گیلانی هستش که میشه بعنوان یه پیش غذا برای یک وعده سنگین شام و حتی یک عصرونه سبک ازش استفاده کرد!

food.art.studio نوشت : به شخصه علاقمندم اون بخش کبابی کردن بادمجونها و بوی بی نظیر دودی ش تا ابد به مشامم برسه!

مواد لازم میرزا قاسمی برای  ۱۰ نفر

بادمجان ۸ عدد
گوجه ۸ عدد
تخم مرغ ۶ یا ۸ عدد
سیر ۵ حبه
زردچوبه و نکم و فلفل یک قاشق مرباخوری

بادمجون هارو دریابید

درباره کبابی کردن بادمجون توی فضای باز و روی ذغال که سکوت میکنم و فقط پیشنهاد میکنم اگر فرصتش فراهم بود، حداقل یبار تجربه ش کنید. و بادمجون ها رو برای بورانی بادمجون یا کشک بادمجون یا میرزاقاسمی استفاده کنید.

فی الحال، شعله گاز رو روشن بفرمایید، یک توری یا صفحه مشبک روش بگذارید و حدود ده دقیقه بادمجون ها رو روی شعله ی زیاد، بچرخونید تا کبابی بشه. میتونید یک ظرف آب!!!

بذارید کنار دستتون و بادمجون ها رو توی اون خیلی با دقت! پوست بگیرید و در نهایت همه ش رو زیر شیر آب آبکشی کنید تا پوسته سیاه بهش نمونه.

سعی کنید دوده ها و سیاهی ها وارد غذا نشه. بعد بادمجون ها رو توی آبکش بذارید تا آب اضافه ش بره. اون ها رو به طول سه سانت برش بزنید و با چاقو ساطوری کنید یا با گوشتکوب دستی! له کنید.

از غذا ساز و گوشتکوب برقی استفاده نکنید چون پوره تحویل میگیرید.

در ازای هر بادمجون یک گوجه متوسط استفاده کنید.

کدبانوهای گیلانی (برخلاف رستوران دارها) از رُب گوجه برای میرزاقاسمی استفاده نمیکنند.

موقع سیر بازیه

سیر رو له کنید. روغن رو توی ماهیتابه بریزید، به اون زردچوبه ی حسابی اضافی کنید، بلافاصله گوجه ریز شده رو اضافه کنید. اجازه بدید کمی از آب گوجه کم بشه.

در ازای چهارتا بادمجون، دو تا سه تا تخم مرغ رو بشکنید، مثل املت هم بزنید تا تخم مرغ ها به تکه های ریز تبدیل بشه و بعد بادمجون رو هم اضافه میکنیم و ده دقیقه رو شعله متوسط هم میزنیم تا آب گوجه ی باقیمونده کاملا به خورد بادمجون ها بره و اون رنگ گوجه ایِ خوشرنگش رو پس بده.

ادویه میرزا قاسمی پس چی؟!

کدبانوهای گیلانی هیچ ادویه ای غیر از زردچوبه و نمک و فلفل سیاهِ تازه به میرزاقاسمی نمیزنن، ولی به شخصه یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین رو هم پیشنهاد میکنم. چون ترکیب طعم بادمجون و دارچین عالیه و عمق! میده به طعم غذا!

شمالی ها میرزاقاسمی رو با کته ی بدون روغن میخورن، یعنی جایگاه غذای اصلی رو داره، اما به طور معمول در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو میکنن.

آموزش تصویری پخت میرزا قاسمی

دانلود فیلم