برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه میرزا قاسمی با ۱۰۰ تصویر تزیین مجلسی

یه مطلب کامل از اموزش میرزا قاسمی با یه عالمه تصاویر خوشمزه از تزئین میرزا قاسمی که جدیدترین تصاویر منتشر شده رو در گیلان فود براتون جمع اوری کردیم.

در این سری آموزش خورش سایت گیلان فود میخوایم صد عکس مربوط به تزیین میرزاقاسمی رو بهتون نمایش بدیم که وقت مهمونی به شدت به کارتون میاد و میشه باهاش یه میز خوشگل مجلسی چید!

ما تو گیلان میرزا قاسمی رو بعنوان یک وعده کامل در نهار یا شام با برنج میخوریم؛ توصیه میکنم حتما یه بار با برنج تست کنید.

تاریخچه میرزا قاسمی

اون کسی که برای اولین بار تونست میرزا قاسمی رو کشف و در گیلان فراگیر کنه؛ دیپلماتی به نام “محمدقاسم خان والی” بود که زمانی سفیر ایران در روسیه و برای مدتی هم حاکم گیلان بود.

محمدقاسم خان والی که در سال ۱۲۸۹ فوت کرده از طرف برادرش وارد حکومت میشه و ارتباط خوبی هم با ناصرالدین شاه قاجار داشته.

میرزا قاسمی

محمدقاسم خان والی از طرف شاه قاجار بعنوان کنسول گر تفلیس انتخاب میشه و در سفری که برای تاجگذاری شاه الکساندر دوم روسیه رفته بود ، بعد از بازگشت به ایران به منصب وزیر مقیم و بعدتر هم به مقام سفیر ایران در روسیه میرسه که پس از برگشت به ایران بالاترین نشان حاکمیتی اون دوران(اقدس) رو بخاطر خدماتش زیادش دریافت میکنه.

میرزا قاسمی

در شرح و حال زندگی او گفته شده که وی از ذوق شاعری بالایی برخوردار بوده که برای گربه اش و خانوم‌ها و البته منوی غذایی!! شعر می‌گفته!

اونطور که در منابع تاریخی نقل شده وی میرزاقاسمی را در زمان حکومتش در رشت در حدود سال ۱۲۳۹ هجری شمسی مرسوم کرده است.

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی رزا منتظمی

دستور تهیه بادمجان میرزا قاسمی برای ۶ تا ۸ نفر از کتاب هنر آشپزی رزا منتظمی براتون قرار دادیم.

  • بادمجان متوسط ۸ تا ۱۰ عدد
  • سیر یک تا ۲ بوته
  • روغن ۲۰۰گرم
  • تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
  • گوجه فرنگی یک یا ۲ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

بادمجان ها را روی آتش یا داخل فر کبابی میکنیم بحدی که کاملا پخته شود.

بعد پوست آنها را میکنیم و سرهای آنرا نگه میداریم و در صورتیکه بادمجان ها تخم داشته باشد تخم آنها را جدا میکنیم بعد ساطوری میکنیم.

سپس سیر را میکوبیم تا نرم شود.

روغن را در تابه که بهتر است لعابی باشد می‌ریزیم روی آتش میگذاریم تا داغ شود. شیر کوبیده را در روغن کمی سرخ میکنیم.

بعد بادمجان و گوجه فرنگی آماده شده را در ان می‌ریزیم و کمی سرخ میکنیم تا حدی که آب ان کاملا کشیده شود و به روغن بیافتد.

کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و بعد مایه را در یک طرف تابه میریزیم تخم مرغ ها را در ظرفی میکشیم با کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و در طرف خالی تابه می‌ریزیم و بهم میزنیم تا تخم مرغ بسته شده کمی سرخ شود، بعد بادمجان و تخم مرغ را مخلوط میکنیم و میرزا قاسمی را در دیس میکشیم و اطرافش را با حلقه گوجه فرنگی تزیین میکنیم.

تزیین میرزا قاسمی ساده

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (2 رای)