برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه نان سیر پیتزایی و نون سیر فوری با باگت

آموزش آشپزی یه نان سیر خوشمزه ایتالیایی راحت و ساده که در خانه میتوانید مثل فست فود ها نان سیر مایکروویو درست کنید.

نان سیر چیست؟

خیلی ساده  میشه گفت که نان سیر ترکیبی از: نان + سیر + روغن زیتون یا پنیرپیتزا است.

نان سیر با باگت

نان سیر در اصل از بروسکتا نشات می گیرد که در حدود قرن پانزدهم در ایتالیا طبخ می شد و البته که میتوان ریشه انان سیر را در روم باستان جستجو کرد.

از فوائد نان سیر میتوان گفت که اگر از نان قهوه ای سبوس دار برای تهیه نان سیر استفاده شود ، آن را با فیبر و سایر مواد مغذی پر می کند. علاوه بر این ، خود سیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند ، به تنظیم سطح قند خون و جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند.

نان سیر با باگت

چند عدد نان باگت را به صورت رولتی برش میزنیم. ۵۰ گرم کره و دو قاشق جعفری تازه خرد شده و چند حبه سیر له شده و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط می‌کنیم.

روی قسمت های برش خورده نان ها را با این مواد می‌پوشانیم و در آخر پنیر پیتزا می‌ریزیم و در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم تا پنیر طلایی بشه‌

برای اینکه نان شیر با باگت خشک نشود حتما یک پیاله آب داخل فر قرار دهید.

نان سیر در مایکروویو

طرز تهیه نان سیر با مایکروویو

نوع نانی که برای نان سیر خود استفاده می کنید ، در زمان پخت را تاثیری ندارد.

مایکروویو آنقدر گرم است که کره براحتی ذوب شود، فقط افزودن پنیر به عنوان روکش ، زمان پخت را کمی افزایش می دهد.

از کاغذ روغنی هم برای ظرف زیر نان استفاده کنید بهتره. برای پخت طولانی مدت از مایکروویو اجتناب کنید. پوسته روی نان از این طریق می تواند تُرد شود.

اگر مایکرویو شما قابلیت کانوِکشَن داره حتما ازش استفاده کنید با دمای ۳۰۰ یا ۴۰۰ درجه فارنهایت(۲۰۰ درجه سانتیگراد) به مدت ده دقیقه بزارید بپزه.

اگر بخواید میتوانید روی ماهیتابه فویل بزارید و سپس نان ها را درون ان بپزید. حواستان باشد که از فویل در مایکروویو استفاده نکنید.

آموزش تصویری نان سیر در مایکروویو

دریافت ویدئو

نان سیر پیتزایی

نان سیر در چند مدل تهیه میشه که احتمالا یکی از انواعش رو امتحان کردید.

این دستور تهیه نان سیر ایتالیایی به شکل پیتزا تهیه میشه که دربین مدل‌های مختلف جزو خوشمزه ترین هاست‌ که حتی میشه به عنوان یه شام ساده هم در نظر گرفت.

طرز تهیه نان باگت خانگی با آرد گندم

اگر خمیر پیتزا خانگی داشتید، یه چونه از اون رو در نظر بگیرید.

حالت دوم هم که نان سیر فوری هستش این که نون های آماده بازاری استفاده کنید.

نان سیر پیتزایی

  • سیب زمینی متوسط یک عدد
  • سیر سه حبه درشت
  • سس مایونز سه قاشق پر
  • نمک فلفل سیاه اویشن به اندازه دلخواه
  • سرکه سفید دوقاشق غذاخوری سرپُر

میتونید به جای سرکه از نصف استکان آب ولرم استفاده کنید.

سیب زمینی هارو خلالی درشت خرد کنید و داخل اب درحال جوش بریزید تا برای پنج دقیقه بجوشه و بعد ابکش کنید.

نان سیر پیتزایی

حالا داخل مخلوط کن بریزید. سیر و ادویه جات و آب یا سرکه رو اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بعد سس مایونز رو اضافه کنید و یه میکس کوچیک دیگه بکنید و تمام!

سپس روی نون بمالید و پنیرپیتزای فراوان بریزید روش و بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط قرار بدید.

در اخر برای برشته شدن پنج دقیقه حالت گریل روشن کنید.

نان سیر پیتزایی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)