طرز تهیه نان قندی اصل فومن ترد و پُف دار
در این پست آموزش نان قندی که یک مدل شیرینی خوشمزه هست که در جاهای مختلف ایران تهیه میشه رو با ویدیو آموزش نان قندی خشک یاد میدیم.
برای این قسمت از آموزش شیرینی پزی در سایت گیلان فود قرار یه مدل کلوچه فومنی که قبلاً اصلشو با دستور اختصاصی در سایت قرار داده بودیم؛ به نام نان قندی فومنی رو براتون منتشر کنیم.
همچنین در پایین تر ، آموزش نان قندی با دستور بانو رزا منتظمی از کتاب هنر آشپزی رو هم قرار دادیم. ویدیو تهیه نان قندی پفکی رو به صورت تصویری با لینک دانلود اختصاصی گذاشتیم که میتونید اونم ببینید تا نکات تهیه رو بهتره متوجه بشید.
البته نان قندی به شکل های مختلف دیگری هم در کشور پخت میشه که در این پست یه چیز مثل عکس بالا رو آموزش میدیم.
نان قندی فومنی
- ماست نصف پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- آرد نان فانتزی حدوداً ۲ونیم پیمانه
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
- وانیل به مقدار کم
- بکینگپودر یک قاشق مرباخوری
برای مواد رومال؛ نصف تخم مرغ + کمی وانیل + کمی زعفران و یک قاشق شیر را با هم مخلوط کنید.
یکونیم پیمانه آرد رو با بکینگ پودر خوب مخلوط کنید.
سپس روغن+شکر+ماست+وانیل+زنجبیل+هل رو دو سه دقیقه مخلوط کنید تا شکر بطور کامل داخلش حل بشه.
سپس مخلوط آرد و بکینگپودر رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
حالا یک پیمانه دیگه آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
اگر خمیر شُل بود بهش میتونید مقداری آرد اضافه کنید تا به بافت دلخواه برسید.
بهتره خمیر رو با قاشق درست کنید و با دست ورز ندید چون به روغن میافته. فقط آخر کار حدود پنج ثانیه با دست ورز بدید تا یکدست بشه.
بعد روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و بذارید نیم ساعت استراحت کنه.
سینی فر رو چرب و آرد پاشی کنید و خمیر رو به ضخامت یک تا ۱ونیم سانت باز کنید.
بعد با هر وسیلهای که دارید روش حفره هایی ایجاد کنید.
مواد رومال رو بزنید و کنجد بپاشید.
بعد در فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰ تا ۲۰۰درجه بگذارید تا نون طلایی بشه.
دمای توستر هم مثل دمای فر هست با المنت بالا و پایین همزمان
وقتی نون کمی از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه.
زنجبیل دستور رو اصلا کم نکنید چون طعم و عطر خیلی خاص معرکهای به نون میده
حواستون باشه که پخت نان قندی با حرارت پایین و زمان طولانی باعث خشک شدنش میشه.
فیلم آموزش نان قندی پُف دار
نان قندی رزا منتظمی
روغن و پودر قند و جوش شیرین را مخلوط میکنیم و میزنیم تا مایه نرم و لطیف شود.
بعد آرد را به مایه مزبور اضافه میکنیم و هم میزنیم و خمیر را خوب مالش میدهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر گلوله ای در دست گرد کنیم متلاشی نشود.
بعد خمیر را در کیسه نایلون می می ریزیم و میگذاریم ۲۴ ساعت بماند.
بعد گلوله های کوچکی باندازه یک فندق بر میداریم و در دست گرد میکنیم و روی نان را کمی سفیده تخم مرغ میمالیم و کمی هم خشخاش میپاشیم.
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم و نانها را در سینی میچینیم و سینی شیرینی را می گذاریم روی طبقه آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت خواهد ماند.
بعد حرارت را ۳۰۰ درجه میکنیم و یک ربع تا ۲۰ دقیقه هم با حرارت مزبور می ماند. روی نانها باید کمی طلائی شود و تَرکهای کوچکی بخورد. بعد سینی را خارج میکنیم.
بعد از سرد شدن نانها را در ظرف مخصوص میچینیم و اجازه میدهیم تا خنک شود و بعد سرو میکنیم.
دیدگاه
نظر بدهید