برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

شیرینی نخودچی معروف گیلانی‌ها برای عید نوروز+فیلم

شیرینی نخودچی ازون چیزهاییه که باید سر سفره شمالی ها در ایام عید نوروز باشه. تو این پست طرز تهیه این شیرینی رو تو چند خط اموزش میدیم.

خواستگاه اصلی این شیرینی مشخص نیست.

شیرینی نخودچی که خیلی سبک و لایت! هستش در شهرهای شمالی ایران عزیزمون بیشتر پخت و استفاده میشه.

مواد لازم برای نخودچی

آردنخودچی دوآتیشه ۵۰۰ گرم
روغن جامد صاف ۱۷۵ گرم
پودر قند ۱۷۰ گرم
پودر هل یک قاشق چای‌خوری سرپُر

طرز تهیه آسان شیرینی نخودچی

ابتدا پودرقند و روغن جامد و پودرهل رو تو یه ظرف با همزن، هَم می‌زنیم تا خوب به خورد هم بره و رنگش کرم بشه.

بعد همزن رو کنار میزاریم و آردنخود رو کم کم به خورد روغن میدیم.

بعد مواد اولیه رو تو قالب دلخواه‌مون تزئین می‌کنیم.

آخرسر هم وقتی کنار هم چیدیم تو یه ظرف مناسب میذاریم تو فر یا توستر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.

مراقب باشید که رنگ شیرینی نخودچی تحت هیچ عنوان تغییر نکنه و فقط کمی طلایی بشه.

اگر با ماهیتابه میخواید درست کنید سعی کنید کف ماهیتابه تون رو خیلی کم چرب کنید.

تصویر بالا قالب های مختلف برای تهیه شیرینی نخودچی هستش که میتونید از مغازه فروش لوازم قنادی براحتی تهیه کنید.

فیلم تهیه نخودچی ویژه عید

این مطلب رو ببین:
تاحالا کباب متری خوردی؟ + عکس‌های چرب و نرم