برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه های بای با پیمانه

اموزش اشپزی برای طرز تهیه بیسکویت کاکائویی های بای در خانه با مواد خوشمزه که فیلم این اموزش رو هم قرار دادم.

های بای چیست

یه بیسکوییت خوشمزه که محصول شرکت شیرین عسل هست و در دو طعم فندقی و شکلاتی در بازار عرضه شده. منبع

قیمت های بای

بیسکویت های بای بسته ۳۰۰ گرمی: ۱۲ هزارتومن و بسته ۹۵ گرمی ۳هزارتومن در شهریور۱۴۰۰ به فروش میرسه.

طرز تهیه های بای شکلاتی

  • آرد: ۲۱۰ گرم (حدوداً دو پیمانه)
  • شکر دانه ریز: ۱۰۰ گرم(حدودا یک پیمانه)
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن جامد: ۱۵۰ گرم (نصف پیمانه)
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ هم دما با محیط: ۱ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • چیپس شکلات: به مقدار لازم

برای این شیرینی بهتر است از پودر شکر یا شکر دانه ریز استفاده شود.

اگر شکر شما دانه درشت است می‌توانید آن را آسیاب کنید.

در مرحله اول باید کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید.

این کار را برای چند دقیقه ادامه دهید و سپس تخم مرغ و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و دوباره با همزن مواد را ترکیب کنید.

آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم الک کنید.

در این مرحله ۱ قاشق از آرد را کنار بگذارید تا بعداً از آن استفاده کنید.

آرد را کم کم به ترکیب تخم مرغ‌ها اضافه کنید و مواد را با کمک یک قاشق خوب هم بزنید تا خمیر نرمی ایجاد شود.

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت‌ها پودر کاکائو اضافه کنید و کمی ورز دهید تا کاکائو با خمیر ترکیب شود.

در این مرحله باید گلوله‌های کوچکی بردارید و داخل آن چند چیپس شکلات قرار دهید و آن را به صورت اشکی حالت دهید.

شما برای درست کردن هر بیسکویت های بای به ۳ عدد اشک سفید و ۳ عدد خمیر اشک کاکائویی نیاز دارید.

بعد از درست کردن ۶ تکه آن‌ها را یکی در میان کنار هم بچینید و خوب به هم فشار دهید تا به هم بچسبند و شکافی بین آن‌ها وجود نداشته باشد.

یک ماهیتابه نچسب بردارید.

داخل ماهیتابه کاغذ روغنی قرار دهید و ۵ دقیقه آن را با شعله ملایم روی گاز بگذارید تا گرم شود.

بعد از اینکه ماهیتابه گرم شد، خمیرهای دو رنگ بیسکویت را با کمی فاصله داخل ماهیتابه بچینید.

حال یک دم کنی روی درب ماهیتابه قرار دهید و درب آن را بگذارید.

اجازه دهید بیسکویت‌ها با شعله کم در حدود ۲۰ دقیقه پخته شوند.

هر زمان که احساس کردید زیر بیسکویت‌ها در حال طلایی شدن هستند، می‌توانید شعله را خاموش کنید و بیسکویت‌ها را بردارید.

فیلم طرز تهیه شیرینی های بای

دریافت ویدیو