طرز تهیه همبرگر رستورانی خوشمزه و حرفهای
یه همبرگر خوشمزه اگر میخواید مثل رستورانی درست کنید که طعم لذیذ و محصر به فردی داشته باشه همراه گیلان فود باشید با نکات تهیه همبرگر گوشت.
ماده اصلی تهیه یه همبرگر خوشمزه همونطور که میدونید از یه گوشت قرمز گوساله خوب بدست میاد.
مواد لازم زیر رو تهیه کنید تا باهم دستور اشپزی تهیه همبرگر رستورانی رو یاد بگیریم.
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- یک لیوان شیر
- ۲ عدد نان تست
- تخم مرغ یک عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- کره یک قاشق چایخوری
- سس خردل یک قاشق غذاخوری
- پیاز آب گرفته یک عدد
برای شروع و اول کار برید سراغ نون تست و اونو داخل ظرف شیر قرار بدید تا نرم بشه که وسط کار بهش خیلی نیاز داریم.
نون تست رو برای این بکار میبریم که روی بافت گوشت همبرگر خیلی موثره!
همین روش استفاده از نون خیس رو در بازار بر روی فلافل انجام میدن که تُرد و لذیذ میکنه.
حالا میریم سراغ ظرف گوشت و پیاز رنده و آب گرفته شده رو به گوشت بهمراه دو قاشق کره که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم.
زردچوبه و پوره یا حریره سیر به همراه سس خردل رو هم به مواد قبلی میزنیم.
دقت کنید که نمک و فلفل رو برای این مرحله نباید اضافه کنیم و اخر کار بهش نیاز داریم.
مواد رو باهَم خوب وَرز میدیم و به مدت نیم ساعت میزاریم تا تو دمای یخچال استراحت بکنه.
بعد نیم ساعت مواد رو از یخچال بیرون میاریم و نون تُست رو که داخل شیر گذاشتیم کاملا شیرشو میگیریم تا تبدیل به یه خمیر نرم بشه و به مواد همبرگر اضافه میکنیم.
اون یه دونه تخم مرغ رو بطور کامل هَم میزنیم تا سفیده و زرده اش یکی بشه و به مواد قبلی میزنیم.
مواد رو که اضافه کردیم ، ترکیب همبرگر رو خوب وَرز میدیم با دست ازش چونه میگیریم (اندازه یه نارنگی) و میزاریم نیم ساعت دیگه در دمای یخچال استراحت بکنه.
وقتش که رسید تابه رو داغ میکنیم و آماده تهیه همبرگر رستورانی میشیم.
برای شکل همبرگر با دقت مراحل زیر رو انجام بدید.
روی یه بشقاب یه پلاستیک فریزر یه لایه میذاریم.
بعد یه توپک همبرگر رو میچینیم روش.
بعد با یه بشقاب هم اندازه بشقاب قبلی روش فشار میدیم تا پهن بشه.
حالا کافیه پلاستیک رو بلند کنید و با یه دست دیگه برگر پهن شده رو بگیرید و بزارید داخل تابه تا سرخ بشه.
روی تابه که قرار دادید با انگشت وسط برگر رو یه کم گوُدی درست کنید تا گوشت همبرگرتون حین پخت جمع نشه.
حالا میتونید روی هر برگر مقداری نمک و فلفل بریزید؛ این کار باعث میشه تا گوشت برگرتون آب نندازه و بدشکل نشه.
بعد که یه طرف سرخ شد میتونید به طرف دیگه هم نمک و فلفل بزنید.
برگر هارو که سرخ شد ، روی نون همبرگری گرد که کمی با سس نرمش کردیم قرار بدید.
بعد میتونید روش یه ورق پنیر گُودا یا چِدار بزارید تا تبدیل به چیزبرگر بشه.
با حلقه های پیازقرمز و کاهو فرانسوی و گوجه فرنگی میتونید ساندویچ همبرگر رستورانی حرفه ای داشته باشید.
نوش جان. منبع
دیدگاه
1 دیدگاه
سلام
وقت بخیر
در برگر از کدام گوشت استفاده میشه گوساله یا گوسفند و اینکه کدام قسمت؟
نظر بدهید