چگونه یک هندوانه شیرین انتخاب کنیم؟
چندتا ترفند و نکات مهم برای تشخیص هندوانه نر و ماده و انتخاب یه هندوانه خوب مخصوص ایرانی ها وجود داره که باید بدونید.
حدود ۹۰ درصد هندوانه (به انگلیسی Watermelon) را آب تشکیل میدهد و سرشار از ویتامینهای A، B۶ و C و همچنین آنتیاکسیدانها و آمینواسیدهاست.
هندوانه خوب، باید شکننده و ترد باشد و ریشه در داخل بافت خوراکی خود نداشته باشد و اگر به هر رنگ باشد ـ از زرد گرفته تا قرمز ـ باید طعم شیرین داشته باشد.
ببینید: فرق آلوچه و گوجه سبز از زبان یک گیلانی
برای خرید هندونه باید ۸ نکته یا ترفند مخصوص این میوه آبدار رو بدونید.
اولین نکته اینکه هندوانه باید پوستی خشک و شکننده داشته باشه!
دومین نکته درباره هندونه خوب اینه که بزرگه اما خیلی سنگین نیست.
سومین نکته که بسیار مهم هستش اینه که یه لکه زرد در یک طرف اون وجود داشته باشه(مثل تصویر پایین)
چهارمین نکته درباره ساقه هندوانه است که باید خشک شده باشه.
پنجمین نکته شامل این میشه که هیچ شکستی نباید روش وجود داشته باشه.
ششمین نکته که احتمالا شنیدید اینه که باید صدای طبل توخالی بده.
هفتمین نکته اینه که خطوط روی هندوانه باید کاملا مشخص باشه.
و آخرین نکته اینه که پوستی درخشان دارد و کال(خام) به نطر نمیاد!
همراه غذا هندوانه نخورید؛
چون معده برای هضم غذا نیاز به حرارت دارد و نباید همراه با غذاهای خشک یا بلافاصله بعد آن از میوههای خنک و آبدار همچون هندوانه، کاهو و خیار استفاده شود.
این خوردنیها با کاهش حرارت معده، شخص را دچار اختلال هضم و ترش کردن و نفخ میکند و غذا مدت طولانیتری در معده باقی میماند و فرد به میزان کمتری از خواص درمانی و تغذیهای هندوانه نفع خواهد برد.
هندوانه از کدام کشور است؟
براساس اطلاعات سایت رسمی Watermelon ریشه های هندوانه به بیابان های جنوب آفریقا باز می گردد ، جایی که امروزه نیز به صورت وحشی و خودکار رشد می کند!
اولین برداشت هندوانه که ثبت شده حدود ۵هزار سال پیش در مصر اتفاق افتاده و با خط هیروگلیف مصری روی دیوار ساختمانهای باستانی آنها به تصویر کشیده شده است.
دیدگاه
نظر بدهید