برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

طرز تهیه واویشکا گوشت رشتی به روش گیلانی‌ها

واویشکا یه غذا با اصالت روسی هستش که بدلیل سابقه تاریخی در شمال کشور ایران و توسط گیلانی‌ها برای اولین بار با انواع طعم های بی نظیر پدیدار شد.

واویشکا گوشت یه نوع خوشمزه و بسیار جذاب از انواع واویشکا یا واویشگاه هستش که بدلیل راحتی در طبخ و طعم فوق العاده قوی محبوب سفره گیلانی هاست.

طرز تهیه واویشکا گوشت :

۲۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گاو رو نگینی خرد می‌کنیم و با کمی آب می‌ذاریم برای حدود نیم ساعت تا بپزه…

تو یه تابه دیگه یه دونه پیاز رو خرد می‌کنیم و زردچوبه می‌ریزیم تا وقتی که طلایی بشه.

گوشت رو که پخت بهش اضافه می‌کنیم و یه تفت میدیم بعد ۳ تا گوجه متوسط رو خرد میکنیم و توش میریزیم.

کمی نمک و فلفل سیاه میزنیم و شعله رو کم میکنیم تا گوجه بپزه و غذامون به روغن بیوفته… به همین راحتی

توجه کنید این غذا نیاز به آب ندارد و در شمال به دلیل رطوبت هوا و زود پختن گوشت همان آب گوجه برای پختن غذا کافی میباشد.

حال وقتی گوشت ها پخت می توانید نمک را نیز اضافه کرده و بعد از چند دقیقه غذا را میل کنید.

طرز تهیه واویشکا گوشت رشتی به روش گیلانی‌ها

لازم به ذکر است این خورشت با پلوی زعفرانی معرکه خواهد شد.

این مطلب رو ببین:
اناربیج رشتی به روش بانوهای گیلانی درست کنید + فیلم