برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه واویشکا گوشت شمالی با فوت و فن رشتی!

واویشکا یه غذا با اصالت روسی هستش که بدلیل سابقه تاریخی در شمال کشور ایران و توسط گیلانی‌ها برای اولین بار با انواع طعم های بی نظیر پدیدار شد.

واویشکا گوشت یه نوع خوشمزه و بسیار جذاب از انواع واویشکا یا واویشگاه هستش که بدلیل راحتی در طبخ و طعم فوق العاده قوی محبوب سفره گیلانی هاست.

طرز تهیه واویشکا گوشت :

۲۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گاو رو نگینی خرد می‌کنیم و با کمی آب می‌ذاریم برای حدود نیم ساعت تا بپزه…

تو یه تابه دیگه یه دونه پیاز رو خرد می‌کنیم و زردچوبه می‌ریزیم تا وقتی که طلایی بشه.

گوشت رو که پخت بهش اضافه می‌کنیم و یه تفت میدیم بعد ۳ تا گوجه متوسط رو خرد میکنیم و توش میریزیم.

کمی نمک و فلفل سیاه میزنیم و شعله رو کم میکنیم تا گوجه بپزه و غذامون به روغن بیوفته… به همین راحتی

توجه کنید این غذا نیاز به آب ندارد و در شمال به دلیل رطوبت هوا و زود پختن گوشت همان آب گوجه برای پختن غذا کافی میباشد.

حال وقتی گوشت ها پخت می توانید نمک را نیز اضافه کرده و بعد از چند دقیقه غذا را میل کنید.

لازم به ذکر است این خورشت با پلوی زعفرانی معرکه خواهد شد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (7 رای)