طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی
اگر میخواید طرز تهیه پاستا ساده و بدون مرغ یا طرز تهیه پاستا ماکارونی آلفردو رو با آموزش طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا و قارچ رو ببینید همراه ما باشید.
در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان فود قصد داریم تا کمی از تاریخچه پاستا و رازهای تهیه این غذای ایتالیایی رو بهتون آموزش بدیم.
این لینک هارو ببیند:
- ۱۱ مدل پیتزا ایتالیایی با عکس و توضیحات حرفهای
- طرز تهیه سس سزار ایتالیایی به روش کافهای
- خمیر پیتزا ایتالیایی برای ۴ نفر
تاریخچه پاستا آلفردو
پاستای معروف آلفردو ، در سال ۱۹۱۴ توسط آلفردو دی للیو ایجاد شد که چهار سال قبل رستورانی را در رم، ایتالیا با نام کوچک خود در Via della Scrofa افتتاح کرده بود.
در آن زمان همسر آلفردو پسرشان آرماندو را به دنیا آورده بود و بر اثر زایمان سختی که داشت بی اشتها شده بود.
آلفردو همه چیز را امتحان کرد، تا اینکه یک بشقاب از نوار فتوچینی تازه درست کرد و آن را با پنیر پارمیجانو(پارمسان) و کره در تابه ای چرخاند.
یک لقمه درست کرد و اشتهای همسرش برگشت، و بدین صورت بود که پاستای آلفردو به وجود آمد!
تا اینکه سالیان بعد دو ستاره بزرگ هالیوود در آن دوره، داگلاس فیربنکس و مری پیکفورد که در سال ۱۹۲۰ برای ماه عسل سفر می کردند. با صرف غذا در رستوران آلفردو، عاشق غذای جدید او با فتوچینی شدند.
سالها بعد، به آنجا بازگشتند و یک قاشق و چنگال با روکش طلا که روی آن نوشته شده بود «به آلفردو، پادشاه نودلها ژوئیه ۱۹۲۷» هدیه دادند. منبع
طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا
یه پیمونه قارچ (میتونید بیشتر هم بریزید) با یه ق کره تفت میدهیم،یه پیمونه سوسیس رو اضافه و سرخ میکنیم.
بعد دو ق غ آرد اضافه میکنیم و در حد ۳-۴ دقیقه تفت میدهیم.
حالا یه لیوان شیر و کمی فلفل دلمهای و دو تا سه تا پنیر ورقه ای اضافه و مخلوط میکنیم.
۳/۴ بسته پاستا رو میپزیم،آبکش میکنیم و به مواد اضافه و نمک/فلفل/آویشن/پاپریکا میزنیم و حسابی مخلوط میکنیم.
کف ظرف رو چرب میکنیم،مواد رو میریزیم و با پنیر پیتزا روی کار رو میپوشونیم.
۱۰ دقیقه میذاریم ماکرو تا پنیر آب بشه و ۱۰ دقیقه هم گریل میکنیم.
تو فر هم دمای ۱۶۰ درجه ۲۰ دقیقه کافیه.
اگر فر و مایکرو ندارید میتونید تو همون تابه پنیر بریزید و درشو بذارید تا پنیر آب بشه. منبع
طرز تهیه پاستا سبزیجات
دستور به پاستا خوشمزه بدون گوشت و مرغ که میتونید بعنوان یه پاستای مخصوص گیاهخواری ازش استفاده کنید.
- پاستا
- پیاز
- سیر
- فلفل دلمه
- گوجه فرنگی
- کمی آب لیموترش
- روغن
- نمک،فلفل،آویشن
- قارچ
- ریحون
اول سیر و پیاز سرخ میکنیم بعد فلفل دلمه رو اضافه و کمی تفت میدیم تا سبک بشه.
بعد گوجه فرنگی رو اضافه و زمان میدیم تا آب گوجه خارج بشه و بافتش بپزه، در همین لحظه پاستامون رو داخل آبجوش با کمی روغن و نمک میجوشونیم ده دقیقه و بعد آبکش میکنیم.
حالا به سس سبزیجاتمون قارچ و ریحون و ادویهها و لیموترش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و میذاریم آروم بجوشه تا سس غلیظ بشه و بافت یکدستی پیدا کنه.
در واقع همه مواد به خورد هم برن و در آخر پاستارو به سس اضافه و مخلوط میکنیم و بعد نووووش جان 🙏🥰🍃
طرز تهیه پاستا الفردو
- پاستا پنه ۵۰۰ گرم
- سینه مرغ خورد شده ۱ عدد
- قارچ خورد شده ۱۰-۱۲ عدد
- کره ۵۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
- شیر ۵۰۰ میلی لیتر
- پنیر پارمسان ۱ پیمانه
- خامه صبحانه یا خامه ترش ۲۵۰ گرم
- جعفری خورد شده ۱/۴ پیمانه
- ادویه نمک و فلفل وپودر آویشن
ابتدا پاستا پنه رو داخل آب جوش حاوی مقداری نمک و روغن بریزید تا نرم بشه، حدود ۱۰ دقیقه و بعد پخت آبکش کنید و مقداری از آب پاستا رو کنار بگذارید.
سینه یا فیله مرغ رو خورد کنید به سایز دلخواه و کمی نمک و فلفل بهش بزنید و داخل تابه با روغن زیتون تفت بدید تا کمی طلایی بشه.
برای سس پاستا قارچ ها رو با کره تفت بدید تا آب قارچ ها کشیده بشه بعد یک یا دو حبه سیر خرد یا له شده رو به مدت ۳۰ ثانیه روی حرارت تفت بدید تا عطرش آزاد بشه.
پنیر خامهای هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا نرم بشه و شیر و خامه را با هم ترکیب کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکنواخت بشه.
بعد پنیر پارمسان رو به مخلوط سس به همراه نمک و فلفل و پودر آویشن و جعفری خورد شده را اضافه کنید و اجازه بدید سس مقداری غلیظ بشه.
حدود ۵ دقیقه بعد از غلیظ شدن سس، پاستا آبکش شده رو داخل سس بریزید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه باهم روی حرارت بمانند.
سپس حرارت رو خاموش کنید و در تابه رو بگذارید و اجازه دهید سس و پاستا کمی باهم استراحت کنند.
برای سرو کمی از پاستا داخل ظرف سرو بریزید و روی آن کمی پنیر پارمسان بریزید و مرغ های آماده رو روی پاستا بگذارید.
طرز تهیه پاستا ساده با قارچ
- پاستا ۲۰۰ گرم
- قارچ ۵۰۰ گرم
- کره ۱۰ گرم
- شیر نصف لیوان
- سیر یک قاشق مرباخوری
- خامه یک ق غ یا بیشتر
- پنیر پارمزان دو ق غذا خوری بیشتر
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
اول قارچ رو با یک غ ق ابلیمو و بدون روغن تفت بدین تا تغییر رنگ نده، بعد که قارچ اب انداخت و خشک شد کره وسیر رواضافه کنید، چند ثانیه تفت بدین تا عطر سیر ازاد بشه.
پاستا حدودا ده دقیقه بجوشه و بعد آبکش کنید، یعنی مقداری نرمتر از حالتی که قراره دم کنید.
پاستا ابکش شده، شیر، خامه ونمک و فلفل رو اضافه کنید و اجازه بدین قوام بیاد، اخر پخت پنیر پارمزان رو اضافه کنید و بعد نوش جان کنید.
- بجای سیر، پودر سیر هم قبوله انشالله
- آویشن و فلفل قرمز هم میتونین بر اساس ذایٔقتون اضافه کنید.
- خواستین رژیمی باشه، خامه قابل حذفه.
- اگر زیادی غلیظ و سفت شد، یه مقدار شیر اضافه کنید و بزارین یه کوچولو باهم بجوشن.
- برای گرم کردن این نوع پاستا هم مقداری شیر اضافه کنید.
- آبلیمو تاثیری روی مزه ی غذا نداره!
- از هر فرمی از پاستا که دوست دارین میشه استفاده کرد ولی فتوچینی(نواری) یا پنه ریگاته(شکلی) بهترین انتخابه!
آموزش تصویری پاستا ساده
فوت و فن پاستا
برای بافت بهتر پاستا ، پس از آبکش کردن روی آن آب نریزید.
پاستا را تا زمانی که کمی به دندان بیاید، بپزید، پاستا باید بافت خود را حفظ کند.
سرخ کردن بیش از حد سیر باعث سوختن آن میشود.
در صورت غلیظ شدن سس پاستا مقداری شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
برای غلظت سس میتوانید هنگام سرخ کردن قارچ ، ۲ ق غذاخوری آرد سفید به آن اضافه کنید و تفت دهید سپس شیر را اضافه کنید.
دیدگاه
نظر بدهید