برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه پاستیل بازاری مرحله به مرحله

آموزش طرز تهیه انواع پاستیل بازاری همراه با قالب و پاستیل خوشمزه بدون قالب در خانه به همراه نکات یه پاستیل خرسی کش دار.

پاستیل چیست؟

خوردنی خوشمزه پاستیل اصل و نسب المانی دارد (به المانی: Gummibär) و برای اولین بار یک شیرینی پز المانی به نام هانز ریگل با تاسیس تولیدی Haribo از ترکیبات صمغ و سایر مواد پاستیل را تولید کرد.

پاستیل های خرسی معروف که برای نخستین بار شرکت HARIBO تولید کرد با الهام از خرس های آموزش دیده در جشن های خیابانی و بازارهای اروپا تا قرن ۱۹ تهیه شده بود. ویکی‌پدیا

ارزانی این پاستیل ها حتی در زمان جنگ جهانی هم در بقالی های هر محله با کمترین قیمت قابل دسترسی بود.

طرز تهیه پاستیل بازاری

  • یک بسته پودر ژله
  • ۲ونیم قاشق پودر ژلاتین
  • ۱ونیم قاشق گلوکز
  • قالب سیلیکونی
  • رنگ خوراکی
  • یک لیوان آب جوش

پودر ژله رو داخل یه قابلمه بریزید و دو قاشق و نیم پودر ژلاتین بهش اضافه کنید و با هم مخلوطشون کنید.

بعد یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد رو شعله بزارید تا کاملا شفاف بشه.

سپس یک قاشق و نصف گلوکز بهش اضافه کنید و بزارید تا مخلوط بشه و به جوش بیاد و بعد از رو شعله بردارید.

مواد رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به هر ظرف یک قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و هم بزنید و قالب های سیلیکونی رو چرب کنید.

برای مرحله بعد مواد پاستیل رو با قاشق تو قالب بریزید و بزارید تو یخچال به مدت شش تا هشت ساعت و بعد از قالب در بیارید و نوش جان کنید.

به جای رنگ خوراکی میتونید از ژله رنگی استفاده کنید. به جای آلوئه ورا ولی خب دیگه تمام پاستیل ها تک رنگ میشن چون هر یک بسته ژله چهار قالب سیلیکونی رو پر می‌کنه.

پاستیل خانگی بدون قالب

برای تهیه یه پاستیل خونگی بدون قالب مراحل زیر رو طی کنید؛

  • پودر ژله با طعم دلخواه یک بسته
  • پودر ژلاتین ۲ ق غ
  • آب یک لیوان

پودر ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و چند دقیقه بهش استراحت بدید.

محلول آب و ژلاتین رو بذارید روی حرارت، وقتی گرم شد پودر ژله رو اضافه کنید و اجازه بدید تا ذرات ژله کاملاً تو آب حل بشن بعد شعله رو خاموش کنید.

برای قالب میتونید قالب پاستیل و شکلات یا قالب یخ و… یا اگه قالب نداشتید از ظرف تخم بلدرچین و یا جا تخم مرغی استفاده کنید!

می تونید داخل یک ظرف پیرکس یا هرظرفی که دوست دارین پلاستیک فریزر بزارید و با روغن کمی چرب اش کنید.

بعد مایع پاستیل و بریزید داخل اش و منتقل کنید به یخچال و بعد از ۱ یا ۲ ساعت دربیارید.

کف سینی چرب کنید و پاستیل رو از پلاستیک جداکنید بزارید داخل سینی، بعد با چاقو به شکل دلخواه برش بدید.

اگه می خواین پاستیل تون کشدار بشه، زمانی که مواد روی حرارت هستن یک ق غ گلوکز مایع اضافه کنید.

هر چی پاستیلا بیشتر تو یخچال بمونن سفت تر میشن و بیشتر حالت پاستیل به خودشون میگیرن.

بعد از خارج کردن پاستیل از قالب، اگه پاستیل ها به هم می چسبیدن با کمی روغن چربشون کنید یا اینکه توی پودر نارگیل بغلتونید. منبع

پاستیل بدون گلوکز

  • پودر ژله ۱بسته
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
  • آب سرد نصف لیوان

پودر ژله رو با ژلاتین یکم با قاشق هم بزنید بعد از اون آب سرد رو اضافه کنید و بذارید روی حرارت بخاری کتری تا ذرات ژلاتین کاملا آب بشه.

قالبتون رو چرب کنید و مایه رو داخلش بریزید و بذارید توی یخچال بعد از یک تا دو ساعت کاملا میبنده و به راحتی از توی قالب در میاد.

اگر هم قالب نداشتین کف یه ظرف رو چرب کنید و مایه پاستیل رو داخلش بریزید بعد از اینکه توی یخچال بست پاستیل به راحتی از ظرف خارج میشه.

فیلم طرز تهیه پاستیل خانگی بدون قالب

دریافت ویدئو

طرز تهیه پاستیل ترش شکری

  • یه بسته پودر ژله (آلبالو یا طعم ترش)
  • ۳ ق غ پودر ژلاتین
  • ۳ ق غ گلوکز
  • ۱ ق غ نشاسته ذرت
  • نصف لیوان آب جوش

پاستیل

موادی که در بالا لیست کردیم رو باهم ترکیب میکنیم.

حدود یه ربع میزاریم روی بخار کتری به روش بُن‌ماری(روش بخار دادن به صورت غیرمستقیم) تا رنگش شفاف بشه.

بعد با همزن به مدت دو دقیقه یا بیشتر هَم میزنیم تا کَف بگیره.

قالب یا ظرف مون رو چرب میکنیم و مایع رو داخلش میریزیم.

به مدت ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده و بعد از یخچال خارج میکنیم و به صورت نواری برش میزنیم.

بعد هم توی شکر (درشت باشه که مثل بازاری زیر دندون بیاد) می‌غلطونیم.

دلیل استفاده از گلوکز اینه که بهش یه حالت کشسانی خوبی میده و رنگ رو هم شفاف تر میکنه البته قضیه شفافیت رنگ برا پاستیل معمولیا بیشتر مطرحه.

نشاسته ذرت خیلی معجزه میکنه و باعث شد که به پاستیل شکری تبدیل بشه.