برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

چگونه پسته تازه را شور کنیم | طرز تهیه پسته شور زعفرانی

فصل آجیل و خشکبار زمستونه و اگر میخواید تو خونه بدونید چگونه پسته را بو بدهیم یا آموزش تفت آجیل همراه ما باشید.

بریم باهم روش خشک کردن پسته و طعم دار کردن و بو دادن پسته ها رو یاد بگیریم؛

naseriiiii_a طرز بو دادن آجیل خام رو اینوری نوشت:

ابتدا در یک تابه یا قابلمه پسته های خشک شده را با حرارت کم تفت میدهیم.

زیر تابه شعله پخش کن بزارید(حرارت زیاد نباشد که بوی سوختگی بگیرد ).

بعد از حدود بیست دقیقه که مرتب هم زدیم مواد طعم دار کردن که میتونه سرکه یا ابلیمو به همراه نمک و کمی اب و زعفرون باشه یا اب نمک تنها یا با اویشن دم کرده یا هر چیزی که دوست دارید رو روی ان ریخته و مجددا هم میزنیم.

تا جایی هم میزنیم که مرتب و کامل مخلوط شود تا پسته ها خشک شوند.

در کل با حرارت پایین حدود ۴۵ تا یک ساعت هم میزنیم فقط مواظب باشید که نسوزد!

راز ترکیب پسته زعفرانی خندان در بازار!

همانطوری که در بالاتر نوشتیم از ترکیبات مختلفی برای مزه دار یا بو دادن زعفران استفاده میشود.

اما اگر قصد دارید تا پسته شما زعفرانی باشد و شکل و شمایل بازاری (مانند تصویر بالا) پیدا کند کافیست تا از ترکیب زیر استفاده کنید.

  1. آبلیمو
  2. نشاسته
  3. پودر نمک
  4. زعفران دم کشیده

این ترکیب از خوده کارگاه های تولیدی پسته زعفرانی پرسیده شده ☝️

طرز تهیه مغز پسته شور

یه مقدار آویشن دم کنید و پسته ها رو توش خیس کنید و چند قاشق نمک روش بریزید.

بعد آبکش کنید و پسته ها رو داخل تابه بریزید و مدام هم بزنید تا نمک اضافی تَه ظرف بمونه.

بعد پسته‌ها رو به ظرف دیگه منتقل کنید و نمک اضافی رو بشورید و دوباره تابه رو بذارید گرم بشه و پسته ها رو بریزید داخلش تا تفت بخوره…

مزه کنید خودتون تا جایی که دستتون بیاد. گیلان فود آرزوی خیر و سلامتی براتون میکنه…

در تصویر بالا میتونید انواع پسته های ایرانی رو با اسم دقیق شون ببینید