برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه پنکیک فوری و تابه ای به روش هتلی

آموزش طرز تهیه پنکیک بدون بیکینگ پودر یا طرز پخت پنکیک فوری تابه ای برای ۸ نفر با پن کیک بدون شیر شبیه امریکایی و اسفنجی با دستور مخصوص و رفع همه سوالات در ادامه این مطلب.

در این سری از مطالب آموزش شیرینی سایت گیلان فود میخوایم روش های تهیه پنکیک خوشمزه و لذیذ با نکات مهم رو یاد بگیریم.

اینهارو ببین:

پنکیک

طرز تهیه پنکیک بدون بیکینگ پودر

برای شروع مواد لازم را تهیه کنید؛

  • تخم مرغ سه عدد
  • آرد صد گرم
  • شیر صد گرم

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با دور تند همزن می‌زنیم تا جاییکه وقتی ظرف را بر می‌گردانیم پایین نریزد.

زرده ها را نیز با دور تند همزن می زنیم، سپس شیر را کم کم به زرده اضافه کرده، با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.

آرد را روی زرده‌ها الک کرده و با همزن دستی یا چنگال می زنیم تا یکدست شود.

در آخر سفیده ها را به زرده اضافه کرده، دَوَرآنی با لیسک هم زده و فولد می‌کنیم.

تابه را با شعله ملایم گرم کرده و فقط ابتدای کار با کمی کره چرب می کنیم.

برای هر دونه ازین شیرینی مخصوص صبحانه یک ملاقه از مواد به شکل دایره در تابه ریخته، بعد از یک تا دو دقیقه که پنکیک در تابه قابل جابجا شدن بود، آن را پشت و رو می‌کنیم.

این شیرینی خوشمزه و سبک را همراه عسل و میوه‌های تابستانی که در کمی کره تفت داده‌ایم سرو می کنیم.

نوش جان

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

پنکیک از اون دسته کیک‌های خوشمزه و فوری برای وعده صبحانه و یا عصرانه است که میتونید با شکلات،عسل و یا میوه نوش جان کنید.

لازم نیست قالب و یا فر داشته باشید به راحتی میتونید به وسیله یک ملاقه و یا ظرف سس خالی مواد پنکیک رو‌ داخل تابه بریزید!

برای درست کردنش مواد زیر رو لازم داریم؛

  • تخم مرغ ۳عدد
  • شکر۳/۴پیمانه
  • روغن مایع ۳ ق غ
  • آب یا شیر نصف پیمانه
  • آرد ۱ و۱/۴ پیمانه
  • پودر کاکائو۲ ق غ
  • وانیل کمی
  • بکینگ پودر ۲ ق چ

همونطور که میدونید برای تهیه هر نوع کیکی، اول باید تخم مرغ و شیر را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسند.

بعد تخم‌مرغ و شکر را باهم بزنید تا سفید و کشدار شود. روغن مایع و شیر را اضافه کرده،مواد خشک را مخلوط و الک میکنیم.

بعد از یکدست شدن،تابه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود(نیاز به چرب کردن تابه نیست). از مواد یک‌ملاقه کوچک برداشته و کف تابه بریزید.

بعد از اینکه روش حباب حباب شد ، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود تا به همین راحتی کلی پنکیک خوشمزه داشته باشیم.

پنکیک

پنکیک بدون شیر

جایگزین های خوبی مثل آب یا ماست گزینه خوبی برای استفاده به جای شیر هستند.

  • آرد ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل ۱/۲ ق چ
  • کره ۳۰ گرم
  • روغن مایع ۲ ق غ
  • نمک نوک ق چ یا ۱/۸ق چ
  • ماست ۱/۳ پیمانه سرخالی
  • بیکینگ پودر ۱ ق غ سرپر
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری

ابتدا ماست و‌ تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید تا یکدست شه. آرد و بیکینگ پودر را الک‌کنید به همراه شکر به مایع اصلی اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر کره ذوب شده و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

تابه تفلون یا نچسب را بذارید گرم شه در تابه مواد را بریزید بذارید روش حباب بزنه بعد برعکس کنید تا طرف دیگش بپزه.

نیازی نیست تو تابه روغن بریزید پخت پنکیک اصلا روغن نمیخواد.

اگر ماستتون آب داشت یا حس کردین که پن کیک شله و‌ بعد پخت خورد میشه میتونید ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. هیچ اشکالی نداره که بعد آماده شدن مایع پنکیک دو قاشق آرد اضافه کنید.

فیلم پنکیک فوری صبحانه

  • آرد یک لیوان+یک سوم لیوان
  • بکینگ پودر نصف ق چ
  • وانیل نصف ق چ
  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر ۴ تا ۶ ق غ
  • شیر یک لیوان
  • روغن مایع ۲ ق غ

توضیحات کامل توی فیلم پایین هست.

دریافت ویدیو

از لیوان دسته دار فرانسوی برای پیمانه استفاده میتونید استفاده کنید.

شیر و تخم مرغ هم دمای محیط بشه، یعنی یک ساعت زودتر از یخچال خارج کنید.

اگر مواد کمتری بریزید داخل شیرجوش پنکیک نازک تر و اگر بیشتر بریزید پفکی‌تر خواهید داشت.

دقت کنید اگه خیلی هم زیاد بریزید داخلش خوب نمیپزه!

اگه داخل قابلمه یا تابه کوچک درست کنید پنکیک تُپُل تری خواهید داشت ولی اگه داخل تابه بزرگ درست کنید و هر قسمت تابه یه کم از مواد پنکیک بریزید، موادش تو تابه پخش میشه و به شکل نازکتری خواهید داشت!

پنکیک خانگی پفکی

این دستور پن کیک امریکایی هست که بسیار پف داره و بخوبی اسفنجی میشه و میتونید با شیره افرا یا گوشت بیکن خشک شده استفاده کنید که از سایت Nigella گرفته شده.

قبل از شروع کار ، موادی که داخل یخچال هست را در دمای محیط بزارید تا به دمای محیط برسند.

مواد لازم زیر را تهیه کنید؛

  • آرد : یک و ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شیر : ۲/۳ پیمانه
  • شکر : ۱/۲ پیمانه
  • روغن : ۱/۲ پیمانه
  • وانیل : ۱ ق چ( از وانیل مایع استفاده کنید بهتره)
  • بکینگ پودر : ۱ ق م

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده رو بزنید تا خوب پف کنه و بعد نصف شکر را بهش اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره و قله خمیده شکل بگیره!

زرده رو کمی بزنید و بعد مابقی شکر رو اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم و کشدار شود. حالا روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و خوب بزنید تا کاملا مخلوط بشه.

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و ۳ بار اَلَک کنید و به مواد زرده اضافه کنید و با لیسَک در یک جهت هم بزنید.

در نهایت سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت مخلوط کنید.

ظرف مورد نظر را روی حرارت ملایم بزارید تا داغ شود و بعد مقداری از مواد را داخلش بریزید و درب ظرف را ببنید بعد از مدتی رو مواد سوراخ ایجاد میشود که در این زمان پنکیک را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد.

اگه میخوای پفکی باشه باید از ظرف کوچک مثل شیرجوش استفاده کنید!

پنکیک بدون همزن

  • آرد ۱ پیمانه
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • نمک ½ قاشق چای خوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • کره ذوب شده یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ درشت ۱ عدد
  • روغن مایع برای چرب کردن ماهیتابه

پنکیک

مواد خشک را در ظرفی الک کنید. تخم مرغ، شیر و کره ذوب شده را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید، مواد خشک را هم اضافه کرده مخلوط کنید.

زیاد نباید هم بزنید با همزن دستی یا حتی چنگال هم میشود مواد را مخلوط کرد.

ماهیتابه نچسب را به وسیله روغن مایع و برس چرب کنید. دقت کنید فقط چرب کنید قرار نیست پن کیک‌ها را سرخ کنیم.

مواد پنکیک را به وسیله قاشق داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید. صبر کنید تا یک طرف طلایی شود ، سپس پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

در هر نوبت میتوانید دو تا سه عدد پن کیک داخل ماهیتابه بپزید.

با این مقدار مواد بین ۱۲ تا ۱۵ عدد پن کیک آماده میشود. برای سرو پن کیک میتوانید روی آن گرم عسل یا مربا بریزید. منبع

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.14 (7 رای)