برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

انواع مختلفی از پنیر پیتزا در بازار وجود داره که ما میخوایم اونهایی رو که بیشتر از همه کش میاد رو بهتون معرفی بکنیم. یه چندتا ترفند هم برای کش اومدن پنیرپیتزا میخوایم بگیم.

پنیر پیتزای کش دار خانگی

مهمترین شاخصه یک پنیرپیتزا خوب کشدار بودنشه اما چی میشه که بعضی پنیرها کش کمی دارن یا اگر کش دارن فاکتورهای دیگشون حذف میشه؟!

مهمترینش درصد پنیراولیه ای(منظور از پنیر اولیه همون مقدار شیر دَلَمه شده هست) است که در فرمول قرار می‌گیره و البته کیفیت پنیراولیه خودش خیلی خیلی فاکتور مهمیه.

نحوه ی پخت و ترکیب مواد هم در کشدار شدن پنیر پیتزا موثر هست که اینم کار هرکسی نیست!

البته روش هایی وجود داره که پنیر پیتزا به طور مصنوعی کشدار میشه اما هیچ وقت نمیتونه یک پنیر با کیفیت باشه.

انواع پنیر پیتزا کش دار

خب حالا بریم یه چندتا برند خوب از پنیرهایی که به صورت تضمینی کش میاد رو بهتون بگیم:

پنیر پیتزای مطهر

پنیر پیتزای رامک

پنیر پیتزای ۹۵۹۵

پنیر پیتزای میهن

پنیر پیتزای ۲۰۲

پنیر پیتزای شیرآوران

پنیر پیتزای مزین

اگر یه زمان خیلی تاکید داشتید که پنیرتون کش بیاد میتونید یه بسته پنیر موزارلا ۲۰۰گرمی بخرید و با پنیرتون مخلوط کنید تا موقع پخت کش بیاد. تصویر پایین یه نمونه ازین پنیرهاست که برای شرک ‌کالین هستش:

فوت و فن کش اومدن پنیر پیتزا

این نکات حاصل تجربه آشپزها و خانوم های خونه داری هستش که  در اختیارمون قرار دادن:

میتونید قبل پخت پیتزا روی موادتون کره رنده کنید تا بیشتر پنیرتون کش بیاد

مهمترین چیز در کش اومدن خمیر پیتزا مقدار دمایی هست که میدید. دما نباید زیاد باشه و نباید کم باشه باید دمای مناسب بهش بدید. اصلا نذارید پیتزاتون برشته بشه!

سبزی قورمه سبزی شمالی از زبان یک گیلانی

برای پیتزا میتونید کف خمیر پیتزا رو کمی با سس مایونز چرب کنید و پنیر رنده شده بریزید کَفِش. بعد آخر کار فر رو خاموش کنید و روی موادتون پنیر بریزید و بزارید با گرمای کم فر فقط اب بشه.(دقت کنید که بعضیا میگن پاشیدن مقداری از پنیر روی نان باعث میشه مواد پیتزای شما در زمان برش ویا برداشتن آن از هم جدا نشود!!)

هرچقدر نون و مواد پیتزاتون خشک تر باشه ، پنیرتون کمتر کش میاد!برای همین قارچ رو تو بعضی مدل ییتزاها میزارن اب بندازه تا پنیرشون کش دار تر بشه.

بعضیا ۵ دقیقه آخر پخت روی مواد و پنیرپیتزاشون آب می‌پاشند! بعضیا هم قبل از گذاشتن توی فر چند قطره آب میریزن روش

برای هر نون پیتزا یه چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۸۰ گرم پنیرپیتزا نیازه 🍕

دقت کنید اون پنیر پیتزایی که تو پیتزا فروشی ها استفاده میکنند خیلی با پنیری که میخریم فرق داره. اسم اون، پنیر پیتزای تازه است که ۱۵ روز تاریخ مصرف داره و فوق العاده هم کش میاد ولی پنیر پیتزاهایی که سوپرپروتئینی میفروشن واسه مصرف خونگی با یه سال تاریخ انقضا هستش.

ولی شما توی خونه میتونید از ترکیب ۷۰درصد پنیر موزارلا سفید که پنیر اصلی پیتزا در دنیاست + ۳۰درصد پنیر گُودآ که برای خوش طعم و رنگ شدن پنیرتون بشه استفاده کنید.

پنیر بسته بندی و یا فله زیاد فرقی نمیکند مهم آن است ک پنیر سالم و درستی را انتخاب کنید به نظر من باید از پنیر موزارلا استفاده کنید نه از پنیر هایی که روی آن نوشته پنیر پیتزا…

لیست قیمت روزانه انواع پنیر پیتزا