برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

انواع مختلفی از پنیر پیتزا در بازار وجود داره که ما میخوایم اونهایی رو که بیشتر از همه کش میاد رو بهتون معرفی بکنیم. یه چندتا ترفند هم برای کش اومدن پنیرپیتزا میخوایم بگیم.

پنیر پیتزای کش دار خانگی

مهمترین شاخصه یک پنیرپیتزا خوب کشدار بودنشه اما چی میشه که بعضی پنیرها کش کمی دارن یا اگر کش دارن فاکتورهای دیگشون حذف میشه؟!

مهمترینش درصد پنیراولیه ای(منظور از پنیر اولیه همون مقدار شیر دَلَمه شده هست) است که در فرمول قرار می‌گیره و البته کیفیت پنیراولیه خودش خیلی خیلی فاکتور مهمیه.

نحوه ی پخت و ترکیب مواد هم در کشدار شدن پنیر پیتزا موثر هست که اینم کار هرکسی نیست!

البته روش هایی وجود داره که پنیر پیتزا به طور مصنوعی کشدار میشه اما هیچ وقت نمیتونه یک پنیر با کیفیت باشه.

انواع پنیر پیتزا کش دار

خب حالا بریم یه چندتا برند خوب از پنیرهایی که به صورت تضمینی کش میاد رو بهتون بگیم:

پنیر پیتزای مطهر

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

پنیر پیتزای رامک

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

پنیر پیتزای ۹۵۹۵

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

پنیر پیتزای میهن

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

پنیر پیتزای ۲۰۲

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

پنیر پبتزای شیرآوران

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

پنیر پیتزای مزین

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

اگر یه زمان خیلی تاکید داشتید که پنیرتون کش بیاد میتونید یه بسته پنیر موزارلا ۲۰۰گرمی بخرید و با پنیرتون مخلوط کنید تا موقع پخت کش بیاد. تصویر پایین یه نمونه ازین پنیرهاست که برای شرک ‌کالین هستش:

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

فوت و فن کش اومدن پنیر پیتزا

این نکات حاصل تجربه آشپزها و خانوم های خونه داری هستش که  در اختیارمون قرار دادن:

مهمترین چیز در کش اومدن خمیر پیتزا مقدار دمایی هست که میدید. دما نباید زیاد باشه و نباید کم باشه باید دمای مناسب بهش بدید. اصلا نذارید پیتزاتون برشته بشه!

این مطلب رو ببین:
پلوکبابی یا رستوران حسینیان؟ نگاهی به قدیمی‌ترین غذاخوری فومن!

کدام پنیر پیتزا بیشتر کش میاد؟ + راه حل تضمینی

برای پیتزا میتونید کف خمیر پیتزا رو کمی با سس مایونز چرب کنید و پنیر رنده شده بریزید کَفِش. بعد آخر کار فر رو خاموش کنید و روی موادتون پنیر بریزید و بزارید با گرمای کم فر فقط اب بشه.(دقت کنید که بعضیا میگن پاشیدن مقداری از پنیر روی نان باعث میشه مواد پیتزای شما در زمان برش ویا برداشتن آن از هم جدا نشود!!)

هرچقدر نون و مواد پیتزاتون خشک تر باشه ، پنیرتون کمتر کش میاد!برای همین قارچ رو تو بعضی مدل ییتزاها میزارن اب بندازه تا پنیرشون کش دار تر بشه.

بعضیا ۵ دقیقه آخر پخت روی مواد و پنیرپیتزاشون آب می‌پاشند! بعضیا هم قبل از گذاشتن توی فر چند قطره آب میریزن روش

برای هر نون پیتزا یه چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۸۰ گرم پنیرپیتزا نیازه 🍕

دقت کنید اون پنیر پیتزایی که تو پیتزا فروشی ها استفاده میکنند خیلی با پنیری که میخریم فرق داره. اسم اون، پنیر پیتزای تازه است که ۱۵ روز تاریخ مصرف داره و فوق العاده هم کش میاد ولی پنیر پیتزاهایی که سوپرپروتئینی میفروشن واسه مصرف خونگی با یه سال تاریخ انقضا هستش.

ولی شما توی خونه میتونید از ترکیب ۷۰درصد پنیر موزارلا سفید که پنیر اصلی پیتزا در دنیاست + ۳۰درصد پنیر گُودآ که برای خوش طعم و رنگ شدن پنیرتون بشه استفاده کنید.

پنیر بسته بندی و یا فله زیاد فرقی نمیکند مهم آن است ک پنیر سالم و درستی را انتخاب کنید به نظر من باید از پنیر موزارلا استفاده کنید نه از پنیر هایی که روی آن نوشته پنیر پیتزا…

این مطلب رو ببین:
البوم خاطرات یک رشتی از تصاویر پلوکباب محلی گیلان

لیست قیمت روزانه انواع پنیر پیتزا