برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه پودر سوخاری رنگی در خانه

اموزش کامل دستور تهیه پودر سوخاری قرمز و پانکو در خانه برای اونهایی که فینگرفود درست میکنند و قیمت پودرهای سوخاری و انواع سایزبندی ارد و پودر سوخاری

خرید پودر سوخاری بصورت فله

کمی پایین تر براتون آموزش تهیه پودرسوخاری (به انگلیسی Bread Crumbs) رنگی رو گذاشتیم اما برای این مطلب کمی جستجو کردیم و قیمت ها رو هم گرفتیم.

اگر حوصله ندارید خودتون درست کنید کافیه به صفحه زیر در اینستاگرام پیام بدید تا راهنمایی تون کنند.

قیمت هر کیلو پودرسوخاری رنگی در تابستان ۱۴۰۰ حدوداً کیلویی ۲۹هزارتومن فروخته میشه! این درحالیه که بعضی دیگر تا کیلویی ۴۰هزارتومن هم میفروشند.

شماره تماس : ۰۹۹۳٫۲۹۶٫۵۷۵۵

اینستاگرام | واتساپ

انواع پودر سوخاری از ریز تا درشت داریم؛ به ریزترین حالت ممکن در بازار ایران آرد سوخاری و سپس پودر سوخاری و بعد پرک سوخاری و در آخر پانکو سوخاری یا پولکی میگن!

حالا بریم سراغ آموزش اصلی که بهتون قول داده بودیم؛

مواد لازم:

نان باگت به مقدار دلخواه

پفک به میزان دلخواه

برای مزه دار کردن هر ادویه ایی که دوست دارید به هر میزان که میخواید مثل نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، کاری ، آویشن و… میتونید استفاده کنید.

دستور ثابتی وجود نداره و کاملا مطابق میلتون میتونید پودر سوخاری درست کنید.

هر پودر سوخاری رنگی که دوس دارید رو با خریدن مقداری رنگ خوراکی(از فروشگاه لوازم قنادی) و مخلوط کردنش با نان باگت خشک شده میتونید تهیه کنید.

نانها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و بذارید داخل سینی فر و بذارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا خوب تُست و خشک بشه.

میتونید با تابه هم این کار رو انجام بدید و با حرارت متوسط رو به بالا بزارید تا تُست و تُرد بشه.

اول تا آخر طرز تهیه انواع استیک و گوشت با ضخامت مناسب

بعد اونا رو بریزید داخل غذاساز یا میتونید رنده کنید و یا میتونید توی یه زیپ‌لاک بریزید و بکوبید.

اما اگر رنده کنید درشت تر و بهتره ، باید بافتش مثل شکر بشه تقریباً

پفک رو بریزید داخل پاکت و خوب پودرش کنید.

پودر نان و ادویه ها رو با پودر پفک مخلوط کنید.

فوت و فن های پودر سوخاری خانگی

نون‌ها رو وقتی پودر میکنید باید بافتش مثل دانه شکر بشه. نباید خیلی زیاد پودر کنید که مثل ارد بشه.

میتونید نون‌ها رو داخل کیسه زیپ لاک بریزید و با وردنه حسابی پودرشون کنید.

میتونید بجای نون باگت کوچک از نان تست یا نان همبرگر استفاده کنید!

میتونید برای اینکه پودر سوخاریتون پولکی بشه کمی چیپس یا تردیلا یا کُرن فلکس ساده با وردنه له کنید که ذراتش نه خیلی ریز بشه نه خیلی درشت و قاطی پودر سوخاری بریزید.

دقت کنید نون ها داخل فر باید کاملا خشک و تست بشه وگرنه بخوبی پودر نمیشن

نون‌هارو رو باتوجه به فرتون چک کنید که نسوزه و زیاد تغییر رنگ نده وگرنه پودرسوخاری تیره میشه!

دقت کنید که پودرهای سوخاری رو باید در محیطی خشک و خنک (دمای زیر۲۵درجه) نگهداری کنید.

بهترین پودر سوخاری در بازار

مارک های زیادی با قیمت های مختلف و رنگ بندی های متفاوت در بازار وجود داره.

اما پودر سوخاری شرکت های تُردک و رشد و الیت و خصوصاً شرکت برتر جزو بهترین های بازار هستش که در پایین تصویر برخی از این محصولات رو قرار دادیم.

البته همراه این جعبه های شرکت برتر یه پودر دیگه هم هست که میتونید با آب قاطی کنید و به جای تخم مرغ ازش استفاده کنید.