چطور پیاز داغ درست کنیم
برای اینکه پیاز داغ خوب و مجلسی داشته باشیم باید بدونید که چه ترفندها و نکاتی وجود داره که میشه خوشمزه تر و لذیذترش کرد.
اول از همه اینو بگم که سعی کنید پیازهاتون همه یکدست و هم سایز باشه. چون تو غذاهای مجلسی ظاهر خیلی مهمه.
اگر یکدست نباشه بعضی ها بیشتر یا کمتر سرخ میشه و رنگ وارنگ میشه پس حواستون به سایز پیازها باشه.
زعفران و نمک و یه ظرف برای مخلوط کردن پیازها نیاز داریم.
برای خُرد کردن سعی کنید مثل تصویر پایین از این زاویه انجام بدید تا قد پیازها بلندتر بشه و راحت تر از هم جدا بشه.
ما تو این روش پیازهای جدا شده درشت رو باهم و کوچیک هارو هم باهم سرخ میکنیم. سرخ کردن پیازهای بزرگ و کوچیک باهم همونطور که قبلتر گفتیم باعث رنگوارنگ شدن پیازها میشه.
پس اول بزرگهارو و بعد کوچیک هارو جدا از هم سرخ میکنیم.
بعد پیازهارو تو یه ظرف میریزیم و با زعفران آروم چنگ میزنیم.(عکس پایین رو ببینید)
اگر خونه فر یا توستر دارید بعد پیازهاتون رو بزارید کمی تو فر تا نرم بشه و اب پس بده اما حواستون باشه که نپزه و کمی شُل بشه فقط.
بعد تو یه ظرف با روغن نسبتاً بیشتر پیازهاتون رو دیپ کنید( یعنی بزارید تو روغن غرق بشن. طلایی که شد بردارید.
تو یه بشقاب که کفش رو دستمال گذاشتید ، پیازهارو بریزید روش تا روغنش گرفته بشه. اجازه بدید همونجا استراحت بکنه و زمان که گذشت خود شکل پیدا میکنه. پیاز داغ مجلسی تون اماده است.
روش سنتی تهیه پیازداغ مجلسی
این روش رو caafe_banoo تو اینستاگرام اموزش داده که امیدوارم به کارتون بیاد؛
پیازها رو یکدست و ظریف برش خلالی بزنید.
در یک قابلمه مقداری آب رو بزارید جوش بیاد و پیازها رو داخل قابلمه آبجوش بریزید.
به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید تا کمی نرم و شیشه ای و شفاف شوند.
سپس در آبکش ریخته و کمی روش آب میگیریم بعد روی یک پارچه تمیز پهن میکنیم تا آب اضافی پیازها گرفته بشه.
در تابهای روغن بریزید روغن باید در حدی باشه که روی پیازها کامل بگیره و بعد پیازها رو در روغن بریزید.
در ابتدا لازم نیست هم بزنید پیازها که کمی آب شدند هر از گاهی هم بزنید تا تمام رشته های پیاز از هم جدا شوند.
این پیاز داغ چیپسی رو به مدت سه روز میتوانید در ظرف دربسته در یخچال و تا چند ماه در فریزر نگهداری کنید البته بهتره برای مدت طولانی مواد غذایی رو فریز نکنید.
از زمانی که پیاز داغ شروع کرد به طلایی شدن حرارت رو کم و مدام هم بزنید تا پیازها یکدست طلایی و خوشرنگ بشن آخرای سرخ شدن کمی زردچوبه به پیازها بزنید تا خوشرنگتر بشن.
بعد پیازهای سرخ شده را داخل صافی یا روی پارچه تمیز بریزید تا روغن اضافه اونها گرفته بشه و کاملا خشک و کرانچی بشه.
راستی موقع خورد کردن پیاز تا میتونید گریه کنید ! زیرا اشک و سوزش چشم موقع خورد کردن سبب میشود چشم آهستهتر پیر شود، در بزرگسالی دچار آب مرواردید و پیری چشم نشده و آلودگی و سموم چشم ازبین برود
نکات تهیه و نگهداری پیازداغ
در طول سرخ کردن حرارت متوسط و در انتها حرارت ملایم باشه.
پیازها رو روی دستمال حوله ای بریزید تا روغن اضافی اونها گرفته و کاملا خشک و کرانچی بشه.
پیاز داغ کرانچی تا سه روز در یخچال در ظرف دربسته و تا چند ماه در فریزر قابل نگهداری ست.
بهتره برای مدت طولانی مواد غذایی رو فریز نکنید.
دیدگاه
نظر بدهید