نکات باورنکردنی و جذاب درباره چلوکباب ایرانی
آنچه در اینجا میخوانید:
بستن
اصلا خوردن چلوکباب نمادی از ایرانی بودن ماست و باید ان را پاس بداریم.
هر کجای دنیا هم برویم باز طعم چلوکباب با کره، سماق، پیاز و گوجه های کبابی زیر زبان مان است.(مخلفات گیلانی بماند برای گیلانیها)
جالب است بدانید که بهترین روش استفاده از گوشت، کباب کردن آن است و حتی از آب پز کردن و داخل فر قرار دادن هم بهتر است.
بهترین نوع کباب که در آن تمام مواد مغذیاش حفظ می شود و هضمش راحت تر است کباب برگ که از گوشت فیله و راسته بره یا گوساله تهیه می شود، است.
کباب کوبیده راحت ترین مسیر انتقال مسائل غیربهداشتی در بین انواع کباب است.
چنجه محبوب ترین نوع کباب است.
نوع کبابی که امروزه بنام کباب بختیاری پخت میشود قدمتی نزدیک به ۴ قرن دارد که مهد آن استان سیستان بلوچستان است.
دیدگاه
نظر بدهید