طرز تهیه چیپس خانگی با ۴ مزه فلفلی،گوجه،سرکه و پیازجعفری
طرز تهیه چیپس خانگی با ۴ مزه مختلف سرکه ای و کچاپ گوجه ای و فلفلی و پیازجعفری و فیلم اموزش چیپس خلالی خونگی در ادامه مطلب.
در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان میخوایم طرز تهیه چیپس خوشمزه و ترد رو بهتون آموزش بدیم که در خونه بسادگی درستش کنید.
اینو ببین : ادویه مکدونالدو و مکزیکی برای سیب زمینی سرخ شده
طرز تهیه چیپس خانگی ساده
برای شروع در ابتدا بطور کامل سیب زمینی هارو پوست بگیرید. بعد با پوستکَن به لایههای نازک برش بدید.
بعد چند بار با آب بشورید و تو کاسه پر آب سرد چند قطعه یخ بندازید و توش نمک و۱ قاشق بکینگپودر بریزید بذارین ۱۵دقیقه بمونه.
بعد آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید و خشک کنید.
تو روغن داغ دونه دونه بندازید و بعد برشته شدن روی برگه دستمال کاغذی بذارید تا روغنش گرفته بشه.
سیب زمینی باید با پوستکن به ورقه های خیلی نازک پوست پیازی بریده بشه تا هنگام سرخ شدن ترد و شکننده بشه و حتما قبل سرخ کردن خشک بشن!
طرز تهیه چیپس فلفلی
- سیب زمینی به مقدار دلخواه
- سرکه نصف لیوان
- نمک یک قاشق مرباخوری سرپُر
- آب به مقدار کافی
- روغن برای سرخ کردن
- یخ به میزان لازم
- پودر پاپریکا و فلفل قرمز
اول از همه سیب زمینی هارو پوست بکنید و بشورید. با پـوست کن نازک برش بزنید. نصف قابلمه یا تابه رو آب بریزید، روی اجاق قرار بدید تا به جوش بیاد.
بعد از جوش اومدن آب، بهش سرکه و نمک اضافه کنید. بعد از چند دقیقه سیب زمینی خرد کرده رو اضافه کنید و سه دقیقه زمان بدید روی گاز روی شعله بمونه.
در ظرفی دیگر آب سرد و تکه های یخ آماده کنید. بعد از سه دقیقه جوشیدن سیب زمینی اونو داخل صافی یا آبکش بریزید.
سیب زمینی هارو سریع داخل آب یخ که آماده کردید بریزید و یکساعت داخل یخچال بزارید. بعد از یک ساعت آب سیب زمینی هارو با پارچه تمیز خوب بگیرید.
حالا داخل تابه ، روغن بریزید اجازه بدید کامل داغ بشه اگه دوست داشتید میتونید نصف قاشق چایخوری نمک بریزید. خوب بهم بزنید بعد سیب زمینی هارو دونه دونه داخل روغن بندازید.
زیاد نریزید چون باعث میشه سیب زمینی ها بهم بچسبه و خوب سرخ و برشته نشه.
بعد از سرخ شدنشون تو یه ظرف دربسته بریزید و پودر پاپریکا و فلفل قرمز یا سیاه اضافه کنید و خوب تکون بدید تا همه چیپس ها فلفلی و قرمز بشه.
طرز تهیه چیپس سرکه نمکی
اول سیب زمینی هارو خوب پوست بگیرید و با هر وسیله ای که دارید به صورت چیپسی خرد کنید.
برای اینکه نشاسته روی سیب زمینی رو بگیرید کافیه تا زیر شیر آب سرد بشورید.
حالا سیب زمینی هارو بریزید تو یه کاسه و یه پارچ آب و ۱ قاشق غذاخوری بیکینگپودر و ۴ قاشق آبلیمو اضافه کنید.
این مقدار آبلیمو برای ترد شدن چیپستون هستش و هیچ تاثیری در مزه اخر کار نداره و طعم آبلیمو نمیگیره!
کاسه رو برای مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید و اجازه بدید تا استراحت بکنه.
بعد از یک ساعت بیرون بیارید و آبکش کنید و سیب زمینی های چیپسی رو روی پارچه تمیز و خشک بچینید.
بعد از این فرآیند کافیه تا روغن رو داغ کنید و چیپس رو مرحله به مرحله در روغن با حرارت بالا سرخ کنید.
تا زمانیکه چیپس ها داغ هستند باید ادویه هارو اضافه کنیم پس بهشون یک چهارم قاشق پودر سرکه که میتونید از عطاری ها تهیه کنید و نمک میزنیم. منبع
طرز تهیه چیپس گوجهای
مانند دستوری که بالاتر نوشتیم چیپس هارو آماده و سرخ میکنیم.
بعد از سرخ شدن، چیپس های اماده شده رو در ترکیبات زیر قرار میدیم و بخوبی باهاش مخلوط میکنیم تا چیپس کچاپ داشته باشیم.
- پودر گوجه ۴ ق غ
- شکر قهوه ای ۱ ق غ
- پودرپاپریکا ۲ ق چ
- نمک ۱ق چ
- پودر پیاز وپودر سیر ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز مقدار کم
همه مواد را با هم مخلوط کرده چیپسها را داخل این مواد میزنیم.
چیپس پیاز و جعفری
چیپس ها را با ترکیب پودر پیاز و پودر جعفری و نمک مزه دار کنید.
پودر پیاز میتونید خونگی به این صورت خودتون درست کنید: پیاز ها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و حلقه ها رو از همدیگه باز کنید، بچینید روی کاغذ روغنی داخل سینی فر و بذارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت پایینه پایین، لای در فر هم یک دستمال بذارید تا در بصورت کامل بسته نشه،گاهی چک کنید تا یکنواخت خشک بشه،چند ساعت طول میکشه تا خشک بشه،بعد هم آسیاب کنید.
برای پودر جعفری هم به همین صورت،جعفری ریز خرد شده رو بذارید کامل خشک بشه و بعد با دست پودرش کنید.
البته میتونید به صورت آماده هم از بازار بخرید.
فوت و فن چیپس خونگی
نازک برش زدن سیب زمینی ها خیلی مهمه و اگه نازک نباشه بعد از سرخ شدن ترد نیست.
از سیب زمینی های کوچیک استفاده کنید تا برش زدنش راحت باشه.
ابن چیپس ها تا ۲۴ ساعت موندگاری دارن و تُرد میمونند.
روغنی هم که مصرف میشه رو میتونید برای غذاهای دیگه یا دوباره سرخ کردن چیپس و سیب زمینی استفاده کنید.
سرکه فرق نمیکنه چی باشه، هم میتونه سرکه سفید باشه هم میتونه سرکهای که برای ترشی استفاده میکنید باشه ولی حتما سرکه نیازه چون ترد میکنه چیپس شمارو!
جوش دادن سیب زمینی باعث میشه نشاسته کامل خارج بشه تا هم چیپس ترد و هم جذب روغن خیلی کمتری داشته باشه.
استفاده از بیکینگ پودر در چیپس خونگی باعث میشه تا چیپس تردی داشته باشیم.
زمانی میتونید سیب زمینی هارو از روغن داغ بردارید که حباب های دور سیب زمینی تو تابه از بین رفته باشه.
برای تهیه چیپس رژیمی خانگی میتونید از فر استفاده کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار بدید.
با تقریبا ۴ تا دونه سیب زمینی کوچولو میتونید یه بسته چیپس خونگی سالم درست کنید که بخوای از بیرون بخری بسته اش ۶ هزار تومنه و خونگی خیلی به صرفه است.
دیدگاه
نظر بدهید