پلوکباب گیلانی با کاسه چربی ؛ این دیگه چه صیغهایه؟!
کاسه چربی در اصل از کباب کاسه ای اربیل الهامگرفته شده و اصالتا گیلانی نیست،اما این روزها در رستوران هایی مثل پلاکباب رشت به وفور دیده میشه!
تصاویر پایین رو ببینید.
کاسه چربی که این چند سالیه مُد شده در رستوران های معروف کنار غذا میدن رو دوست دارید یا نه؟
شاید دلتان برای این تصاویر ضعف برود یا هوس کنید ولی این نکته را مد نظر داشته باشید که دنیای کبابِ چرب با این تصویری که چندسالیست در رستورانهای گیلانی نشأت پیدا کرده فرق دارد..!
تصور یک گوشت چرب را با چرب کردن گوشت خراب کردهاند!
قوطهور شدن گوشت کبابی در انباری از چربی و روغن جامد و کمی پیازوگوجه برای نگارنده حقیقاً همیشه آزاردهنده بوده است زیرا طعم کبابی که اشپز نتوانسته به خوبی تهیه کند را پشت این ماجرا پنهان کرده است.
دیدگاه
نظر بدهید