رشتی ترین روش برای طرز تهیه کال کباب شمالی
کال کباب یه پیش غذای کم نظیر شمالی هستش که برای تهیه اش روش های متنوعی هست اما ما میخوایم اصیل ترین روش گیلانی رو بهتون اموزش بدیم.
مواد لازم برای کال کباب:
بادمجان ۱ کیلوگرم
گردو ۱ پیمانه
سبزی معطر (چوچاق، نعناع، خالواش) ۳-۴ ق غذاخوری
سیر ۱ بوته
آب انار ترش ۱ پیمانه
دانه انار ترش نصف پیمانه
نمک و گلپر به میزان لازم
طرز تهیه کال کباب:
️در دستور پخت اصیل گیلانی این غذا؛ انار، گردو، سبزی و سیر را در ظرفی سفالی به نام “نمکیار” میسایند و کنار میذارن اما اگه این ظرف در دسترس شما نیست، مواد گفتهشده را میکس کنین.
بادمجونها روخوب شسته، خشک کنین و با نوک چاقو، شکم اوناروسوراخ کنین وروی شعله گاز و یا داخل فر کبابی کنین
وقتی بادمجونای کبابی آماده شدن پوست اوناروگرفته و گوشت کبابی بادمجونارو ساطوری یا له کنین.
حالا بادمجونای کبابی لهشده، آب انار، نمک و گلپر را به مواد قبلی اضافه کنین بهتره روی ظرف را بذارین و برای چند ساعت درون یخچال بمونه تا طعم مواد باهم ترکیب شده و حسابی مزهدار بشن
نکات مهم تهیه کال کباب شمالی
خوشمزه شدن این پیشغذا، به مقدار سیر و سبزیجات محلی بستگی داره
اگه این مقدار سیر برای شما زیادِ مقدار آن را به ذایقه خود کمتر کنین
اگه سبزیجات محلی در دسترس نیست، فقط از نعناع استفاده کنین
دانههای انار ترش طعم عالی به کال کباب گیلانی میده، اما اگه در دسترس نیست میتونین از آبغوره یا آب نارنج استفاده کنین
رب انار نزنین چون رنگ کال کباب رو تیره میکنه.
دیدگاه
نظر بدهید