برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کاکا ماسوله (کاکا شکم پر ماسوله)

ماسوله ای ها یه کلوچه خوشمزه محلی و معروف دارند که ما دستور تهیه اش رو از اصلی ترین مغازه فروش کاکای ماسوله براتون گرفتیم.

ماسوله که نیاز به معرفی نداره؛ یه شهر رویایی در گیلان و ۳۰کیلومتری شهرستان فومن که یه شهرک پلکانی فوق العاده زیبا داره.

در این شهرک پلکانی یه مغازه هست که از سالها قبل یه شیرینی مخصوص و دیده نشده رو درست میکنه که فوق العاده بی نظیره.

یه مطلب کامل درباره مغازه سنتی شمیم بهار ماسوله ببینید که کاکا ماسوله رو اولین بار برای مسافران عرضه کرد.

خودشون بهش میگن کاکای ماسوله ای که البته با کاکاهای مرسوم بافتش فرق داره اما بعنوان کلوچه ماسوله میشه ازش یاد کرد.

این کلوچه بی نظیر رو باید همراه با کلوچه فومن بعنوان سوغاتی تهیه کنید.

مزه شیرین کاکای ماسوله همراه با لایه میانی که پُر از مغز گردو و هل و دارچین هست واقعا جذابه.

کاکا ماسوله

مواد لازم کاکای ماسوله:

  • آرد برنج ۱ پیمانه
  • آرد گندم ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه سرخالی
  • شیر نصف لیوان دسته دار
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • زعفران مقدار کم

مواد میانی کاکای ماسوله:

  • گردو به میزان دلخواه
  • هل مقدار کم
  • دارچین ۲ ق چ
  • شکر ۳ قاشق غ خ

کاکا

طرز تهیه کاکا شکم پر ماسوله

در ابتدا مواد آرد برنج و آرد گندم و شکر و زعفران را باهم کاملا مخلوط میکنیم.

چون توش آرد برنج داره بهتره که نیم ساعت بزارید توی محیط استراحت بکنه.

سپس شیر رو کم کم به مواد اضافه میکنیم.

تخم مرغ را در ظرفی جدا میشکنیم و هَم میزنیم و به مواد اضافه میکنیم.

در مرحله آخر روغن رو اضافه میکنیم و بطور کامل مواد را خوب هم میزنیمیزنیمد تا خمیر یکدست بشه و به دست نچسبه!

برای مواد میانی در اول کار گردو رو آسیاب میکنیم و همراه شکر و دارچین و پودر هل خوب هم می‌زنیم.

اگه میخواید کاکاتون دقیقاً مثل کاکای ماسوله بشه بهتره که از همین مقدار مواد استفاده کنید.

ولی اگه میخواید بافت اسفنجی داشته باشه فقط یک پیمانه از هر آرد رو بریزید.

اگه اینکارو کنید ، خمیرتون کمی شل میشه و بهتره که با قاشق بریزیدش توی تابه (البته بازم خمیرش به شلی کاکای کدو مرسوم نیست و اگه دستتون رو خیلی چرب کنید میتونید که از قاشق استفاده نکنید)

حالا یه مقدار از خمیر رو برمیداریم و پهن میکنیم.

یه قاشق از مواد میانی رو داخل خمیر میریزیم و جمع میکنیم با دستمون تا مثل شکل زیر در بیاد.

نکات مهم در تهیه رشته خشکار رشتی ؛ دسر ماه رمضان گیلانی‌ها

بعد در داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم و در مرحله آخر بعد از اینکه یکم از داغی افتاد پودر قند روش اَلَک میکنیم و کاکای ماسوله ای ما آماده است.