برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کباب برگ در ماهیتابه

کباب برگ یه مدل از کباب های ایرانی هستش که میشه در ماهیتابه و کباب برگ خانگی درستش کرد.

اگر میخواید داخل خونه یه کباب برگ در ماهیتابه خوشمزه درست کنید، مواد زیر رو تهیه کنید و ادامه دستور رو با دقت بخونید.

  • گوشت راسته پاک کرده (گوساله یا گوسفند) ۳۰۰گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
  • فلفل مقدار کم

گوشت را نازک ورقه کرده باندازه دو بند انگشت میبریم.

پیاز را رنده کرده و در صافی میریزیم و آبش را میگیریم.

ببینید : چکار کنیم کباب تابه ای جمع و سفت نشود؟

آب پیاز و روغن زیتون و فلفل را مخلوط میکنیم و گوشت را در این سس میخوابانیم(بهتر است این گوشت حداقل ۲ الی ۳ ساعت در این سس بماند)

بعد قطعات گوشت را بصورت منظم به سیخ های کوچک چوبی یا فلزی که طول آنها ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باید باشد میکشیم.

تابه چدنی را میگذاریم داغ شود و سیخ های کباب را یکی یکی در تابه قرار میدهیم.

هر طرف سیخ که برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را میگذاریم تا کباب ها تمام آماده شود.

ببینید : طرز تهیه کباب تابه ای ساده با سس مخصوص آبدار

بعد کباب ها را با همان سیخ ها در دیس می‌چینیم و کمی نمک روی آن می پاشیم و کمی کره روی آن میگذاریم.

ممکن است این کباب را بطور چلوکباب با برنج مصرف کرد یا با سس مخصوص گوجه فرنگی و پیاز آماده میکنیم.

سس مخصوص انواع کباب تابه ای

یک نوع سس برای انواع استیک ، کباب ، جوجه و این مدل غذاهای گوشتی هست که شما میتوانید مقدار زیاد تری از این سس را درست کرده تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید و در موقع لزوم از آن استفاده کنید.

این مقدار موادی که در پایین گفتیم برای چند وعده است که میتونید کمش کنید.

  • ۵ تا ۶ عدد پیاز
  • ۴ عدد فلفل دلمه‌ای
  • یک کیلو گوجه فرنگی(یا نیم کیلو رب)
  • روغن زیتون ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل بمقدار کافی

پیاز و فلفل را جداگانه خلال میکنیم و روغن زیتون را در ظرفی می‌ریزیم و میگذاریم داغ شود.

پیاز را در روغن کمی سرخ میکنیم و فلفل را به آن اضافه میکنیم ، هم میزنیم دوتا سه عدد گوجه فرنگی را کنار میگذاریم.

بقیه را خورد میکنیم و داخل فلفل و پیاز می‌ریزیم.

ببینید : طرز تهیه شامی ساده و شامی کباب شمالی

حرارت را ملایم کرده و در ظرف را می بندیم. می‌گذاریم فلفل و پیاز نرم شده سس کمی غلیظ شود کمی نمک و فلفل میزنیم.

پلوکبابی یا رستوران حسینیان؟ نگاهی به قدیمی‌ترین غذاخوری فومن!

روی بقیه گوجه فرنگی آب جوش ریخته پوست آن را میکنیم داخل سس خورد میکنیم بعد از چند جوش سس آماده است.

نکات تهیه کباب برگ در ماهیتابه

نکات حساس برای تهیه انواع گوشت های سرخ شده و کباب شده در تابه و جوجه سرخ شده و کباب شده در تابه؛

تابه باید از جنس چدن و سنگین باشد

چند دقیقه‌ قبل از طبخ غذا باید تابه را کاملا داغ نمود.

بعد از طبخ هر نوع گوشت باید ان را نمک زد.

روغن باید حدی باشد که تابه چرب شود و اگر گوشت سس نداشت بعد از طبخ باید گوشت را در ظرف قرار داد و روی آن کمی کره گذاشت.

گوشت ها را یکجا نباید در تابه انداخت زیرا تابه سرد و گوشت آب انداخته سفت میشود.