برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کباب تابه ای ساده با سس مخصوص آبدار

کباب تابه ای یا کباب دیگی ازون غذاهای خوشمزه ای هستش که درست کردنش در عین راحت بودن نکات ریز و پیچیده ای دارد.

مواد لازم برای کباب تابه ای:

  • ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله بدون چربی
  • ۲ عدد پیاز متوسط رنده شده
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
  • سماق ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • زعفران ۱/۳ قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس مخصوص

  • ۵ حبه سیر
  • ۵ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان دلخواه

مواد لازم برای پیاز سماقی

  • ۱ عدد پیاز حلقه شده نازک
  • سماق ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش ۴ قاشق غذاخوری

وقتی گوشت را در ماهیتابه پهن کردین و روی حرارت کم میگزارین در ماهیتابه را گزاشته بدون روغن بگزارید بپزد تا آب بیندازد و سپس روغن را اضافه کنید.

فیلم آموزشی کباب تابه ای مجلسی

کباب تابه ای به روش مجلسی یا رستورانی این روزها جزو روش های پرطرفدار این غذا در منوی رستوران ها هستش.

گوشت : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده : ۲ عدد متوسط
پودر ریحون : یک ق غ
پودر جعفری: یک ق غ
نمک، فلفل، پودرسیر: به میزان دلخواه
سماق: ۲ ق چ
روغن زیتون: ۲ق غ

مواد لازم سس
گوجه فرنگی: ۴ عدد
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
پودر ریحون و جفری: یک ق چ
نمک، فلفل: به میزان لازم
سماق: یک ق چ

دریافت ویدیو


نکات کلیدی برای تهیه کباب تابه ای

در میانهٔ پخت کباب‌ها اگر آب غذا تمام شد باید به آن کمی آب اضافه کنیم تا خشک نشود و کباب‌ها نسوزد

اگر در گوشت چرخ کرده کمی چربی وجود داشته باشد، کباب لذیذتر خواهد بود.

آب پیازی که به گوشت تون اضافی میکنید رو نیازی نیست کامل بگیرید چون باعث میشه نرم و ابدار و لطیف بشه و جمع نشه!

برخی برای تهیه کباب تابه‌ای آن را در روغن سرخ می‌کنند، با سرخ کردن گوشت در روغن، کباب سفت تر خواهد شد و باید مراقب بود تا کباب به اندازهٔ کافی باریک باشد تا سفت نشود ولی در روش گفته شده در بالا، گوشت بسیار نرم خواهد بود.

ورز دادن زیاد گوشت باعث میشه که موقع اماده شدن گوشت تون سفت بشه! پس یه هم زدن کوچیک کافیه که مواد به خورد هم برن

در ایران دو نوع سماق وجود دارد، سماقی که در حین پخت غذا از آن استفاده می‌شود و سماقی که روی غذاهای پخته شده مانند برنج کباب کوبیده ریخته می‌شود، در پخت کباب تابه‌ای حتماً باید از سماق نوع دوم استفاده کرد./ویکی‌پدیا