طرز تهیه کباب ترش خاور خانم
کباب ترش داریم از نوع اصیل گیلانی ، میخوایم تو این مطلب غذایی رو بهتون اموزش بدیم که یکی از گرون ترین انتخاب های منوی رستوران هاست.
کباب ترش یه غذای معروف گیلانی هست که تقریبا اکثر رستوران هایی که غذای ایرانی سرو میکنن اون رو تو منو شون قرار میدن، اما کباب ترش داریم تا کباب ترش
مردم گیلان برای درست کردن کباب ترش از سبزی محلی چوچاق استفاده می کنند، همراه اون جعفری هم استفاده میکنند.
اگه چوچاق نداشتید به جاش از نعناع، جعفری و گشنیز استفاده کنید.
موادلازم برای تهیه کباب ترش :
- گوشت راسته گوساله یا گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
- پیاز رنده شده یک عدد
- گردو آسیاب شده حدود۴ قاشق
- رب انار یک قاشق
- چوچاق خرد شده دو قاشق
- جعفری در صورت تمایل به مقدار دلخواه
- نمک،فلفل به مقدارلازم
طرز تهیه کباب ترش :
گوشت رو با یه پیاز رنده شده، مغز گردو آسیاب شده و رب انار رقیق شده و چوچاق و جعفری ریز شده مخلوط میکنیم.
سپس میذاریمش تو یخچال چند ساعت بمونه مزه دار بشه.
بعد هم گوشت رو به سیخ میکشیم و نمک و فلفل روش میپاشیم و اجازه میدیم که کباب بشه.
اگه میخواید روی گاز درست کنید سیخ چوبی بزنید و داخل ماهیتابه پیازهارو ازش جدا کنید با مقدارکمی آب روی حرارت ملایم بزارید بپزه مدام برگردونید تا نسوزه
ترفندهای پخت کباب ترش :
در زمان کباب کردن، به علت وجود گردو و رب انار روی گوشت، مواظب باشید سطحشون نسوزه و اگه خیلی خشک شدند، میتونید با قلم موی مخصوص آشپزی ، روی آنها را به کمی کره آبشده آغشته کنید.
در صورت تمایل میتونید یه حبه سیر رنده شده هم به موادبالا اضافه کنید.
اگر فلفل این کباب زیاد باشه خوشمزه تر میشه.
اگر رب انار ندارید میتونید از انار ترش ساییده و یا آب انار ترش استفاده کنید.
دیدگاه
2 دیدگاه
بسیار عالی..ما مازنی ها کباب ترش رو بدون گوجه اما بهمراه ترش تره میخوریم. . ترش تره با ماهی… ترش تره با کباب ترش.. ترش تره با ماهی شور دودی و ترش تره و نیمروی تخم مرغ محلی😊✋👏🙏
سلام جناب میشه لطف کنید آیدی اینستاگرامتون رو بفرستید یا به آیت آیدی پیام بدید @mostafa_.abdollahi
نظر بدهید