برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کباب ترش شمالی خاور خانم

کباب ترش از محبوب ترین نوع کباب های موجود در کشور هستش که باید یک بار مزه اش کنید.

خبرگزاری مهر در مطلبی چنین می‌نویسد: کباب ترش نوعی کباب است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود.

به طور خلاصه در این نوع کباب تکه‌های گوشت گوساله را در ترکیب پیاز خرد شده، آب انار ترش، مقدار کمی رب انار ترش، گردوی ساییده شده و سبزی جات معطر محلی گیلان (چوچاق و جعفری) فلفل سیاه و نمک خوابانده و پس از اینکه مواد به خورد گوشت رفت، روی ذغال چوب با حرارت ملایم کباب می‌کنند.

کباب ترش را می توان با کباب پز یا قابلمه هم تهیه کرد؛
بدین منظور باید شعله گاز را کم  کنید و مخلوط ها را در روغن و آب بگذارید تا گوشت بپزد.

این غذا از آن رو که با برنج مصرف می شود، انرژی بالایی دارد و بخش زیادی از انرژی روزانه را تامین می کند.

در این غذا  برخی به جای رب انار از دو قاشق انار ترش ساییده شده و یا یک پیمانه آب انار ترش استفاده می کنند.

همچنین کسانی که دوست ندارند گوشت کبابی شان سفت شود نمک را در انتها و وقتی که گوشت روی حرارت کمی خود را گرفت به آن اضافه کنند.

کباب ترش شمالی با دستور خاورخانم

برای تهیه کباب ترش به نیم کیلو گوشت نیاز داریم که بهتره از گوشت راسته یا فیله گوسفندی تهیه بشه‌.

چربی های اضافه گوشت رو بگیرید و گوشت رو در یک ظرف با مقداری روغم زیتون و پیاز خلالی شده به مدت ۲۴ ساعت بخوابونید تا گوشت بعبارتی بیات بشه.

حالا بعد از گذشت یک روز از زمانی که گوشت در یخچال استراحت کرد بیاریدش بیرون و یک قاشق چوچاق (سبزی محلی گیلانی) و مقداری جعفری تازه خرد شده بهش اضافه کنید.

اگر سبزی چوچاق در اختیار نبود میتونید از مخلوط سبزیجات معطر استفاده کنید.

بعد ۱۰۰ گرم گردو رو با آسیاب یا چاقو خُرد کنید و حواستون باشه که نباید خیلی ریز بشه و مانند تصویر پایین کفایت میکنه.

بعد از اضافه کردن گردوها ، سه قاشق رب انار ترش به همراه رب انار معمولی داخل ترکیب مون میریزیم.

دو سه حبه سیر رو لِه کنید و به گوشت اضافه کنید و به خوبی با دستتون مخلوط کنید.

اگر انار دُرسته و تازه ترش در اختیارتون بود آب اونو به همراه دونه های انار داخل مواد بریزید و خوب هَم بزنید.

حالا درب ظرف رو ببندید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بزارید تا استراحت کنه و مزه ها یه خورد گوشت بره.

بعد کباب ترش رو بیرون بیارید و به سیخ بکشید و روش نمک بپاشید و بزارید روی منقل تا کباب بشه.

دقت کنید که بدلیل مواد موجود در مزه دار کردن کباب ترش ممکنه موقع کباب شدن ، مواد از روش بی افته یا بسوزه که طبیعیه‌.

قسمت های سوخته رو در اخر میتونید از روی گوشت به آرومی بردارید.

حین کباب شدن هم میتونید با یه قلمو روی کباب ترش رو آغشته به کره کنید.

این نوع کباب بسیار لذیذ و خوش طعم است.

این غذا در کنار کته، اشپل، باقالی، گردو و انواع ترشی، از غذاهای محبوب مردم گیلان است!

اما همراه ما باشید با ویدئوی اموزش فوت و فن های کباب ترش توسط جواد جوادی

دریافت ویدیو اموزش کباب ترش

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.13 (8 رای)