طرز تهیه کباب حسینی به روش رزا منتظمی
اموزش آشپزی طرز تهیه کباب حسینی اصفهان همراه با زمان پخت کباب حسینی و تزیین کباب حسینی خوشمزه با دستور رزا منتظمی.
در این سری از اموزش کباب سایت گیلان فود میریم که داشته باشیم صفر تا صد تهیه کباب حسینی رو آموزش بدیم.
این لینک هارو ببینید:
- طرز تهیه گمج کباب رشت
- طرز تهیه کباب سرداشی
- مواد لازم کباب شامی دونفره
- طرز تهیه کباب تابه ای ساده
- طرز تهیه کباب برگ در ماهیتابه
دستوری که در ادامه میخوانید از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی گرفته شده است. مواد لازم زیر را برای ۶ نفر تهیه کنید:
کباب حسینی را نیز از گوشت راسته پاک کرده یا مغز ران گوساله یا گوسفند میتوان تهیه کرد ولی البته گوشت راسته بهتر است.
- گوشت یک کیلو
- پیاز ریز سفید نیم کیلو
- دنبه(یا ۱۵۰گرم کره) ۲۵۰ گرم
- فلفل سبز دلمه ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی یک کیلو
- نمک به مقدار کافی
برای تهیه این کباب به سیخ های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم و یا سیخ های آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولا در فروشگاه ها حاضر برای فروش و استفاده است.
گوشت ها را قطعه قطعه میبریم و بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا آنجا که سیخها پر شوند(طول سیخ ها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد).
دقت کنید که اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید باید این سیخ ها را چند ساعت زودتر در آب قرار دهید و سپس در به سیخ بکشید. اگر از سیخ چوبی خشک استفاده کنید در موقع پخت آب گوشت کباب حسینی را به خود میگیرد و کباب خشک میشود.
بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یک ردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده میچینیم و یک ردیف از سیخ های کباب را روی آن میچینیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یک ردیف از سیخ های کباب میگذاریم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تمام سیخ ها در ظرف قرار بگیرند، آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود.
در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود.
در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد نباید به هیچ وجه آب داشته باشد.
کباب ها را با همان سیخ در دیس میچینیم و شر میز میبریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابهلای سیخ های کباب میچینیم. ممکن است به جای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قاچ کرده ایم استفاده میکنیم.
برای کته قالبی با کباب ، کته را در ظرف گرد میان تهی قالبی دم میکنیم و کباب حسینی را مطابق دستور آماده میکنیم و کته را در دیس برمیگردانیم و سیخ های کباب را در وسط کته قرار میدهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه لیموترش تزیین میکنیم و سس کباب را روی کته میریزیم.
دیدگاه
نظر بدهید