برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

کباب درباری چیست؟ + عکس

غذای مورد علاقه خیلی از ایرانی ها کباب است. از چلو کباب بگیر تا کباب درباری و کوبیده و چنجه و سلطانی و انواع دیگر…

همین موضوع بهانه خوبی است تا در مورد این غذای لذیذ ایرانی بیشتر بدانید، با تاریخچه کباب و کباب خورهای تاریخ آشنا شوید و به این غذای ایرانی بیشتر افتخار کنید.

خوردن کباب همراه با چلوکره و مخلفاتی چون گوجه کبابی، ریحان و سماق از ابتکارات ایرانیان است که البته اصل و نسب آن به آشپزخانه دربار شاهان ایرانی به ویژه ناصرالدین شاه بازمی گردد.

وقتی ناصرالدین شاه به مقام پادشاهی رسید تعدادی آشپز را با خود به تهران آورد که در پخت کباب وارد بودند.

در آن زمان اهالی دربار بیشتر عادت داشتند کباب را با نان بخورند اما کم کم برنج هم به یک پای ثابت بشقاب های کباب تبدیل شد تا این غذای خوشمزه ایرانی کامل شود.

بتدریج کباب خوری از دربار ناصرالدین شاه به میان مردم عادی هم رسوخ کرد و به دلیل محبوبیت، روزبه روز کباب های مختلفی به فهرست غذاهای رستوران ها اضافه شدند تا امروز که انواع کباب های کوبیده، لقمه، برگ، بختیاری، سلطانی، شیشلیک و… زینت بخشی از سفره های ما و البته راضی کننده شکم های مان باشند.

بهترین رستوران رشت برای خوردن کباب ترش و دوش کجاست؟ + تصاویر