برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

کباب کوبیده از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ایرانی است که نکات ریز و درشتی برای تهیه آن وجود دارد.

علت سفت شدن کباب کوبیده چیست؟

دلایل مختلفی میتونه داشته باشه اما استفاده بیش از حد از نمک باعث خشکی گوشت تون میشه.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

همچنین اینکه کدوم قسمت از گوشت رو خریده باشید مهمه، گوشت باید ترکیبی از قلوه‌گاه گوسفند و اطراف راسته یا فیله‌ی گوساله باشه. تبیان

استاد جواد جوادی در ویدئو زیر تمام نکات ریز و درشت کباب کوبیده رو گفته و کار شما رو آسون تر کرده:

دانلود ویدیو اسرار کباب کوبیده

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

از پیاز غافل نشوید!

پیاز برای کباب کوبیده رو پس از چرخ کردن آبش رو بگیرید و بذارید تو یخچال برای ۳ساعت بمونه و بعد به گوشت چرخ کرده تون اضافی کنید.

این کار باعث میشه تا تلخی ابتدایی پیاز تبدیل یه شیرین شدن بشه.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

اگر پیاز رو فورا اضافی کنید باعث بریده شدن گوشت چرخ کرده تون میشه.

راستی برای هر یک کیلو گوشت باید ۲۰۰گرم پیاز اضافی کنید.

اگر میخواید کوبیده تون نرم تر بشه میتونید ۲۵۰ گرم پیاز(مقداری گرفته شده باشه) بهش اضافی کنید.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

مقدار گوشت و چربی چقدر باید باشد؟

برای کوبیده خانگی کافیه از ترکیب ۳۰درصد سرشونه گوساله و ۷۰درصد قلوه‌گاه گوسفند استفاده کنید.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

اگر میخواید کوبیده تون چرب باشه باید ۳۵درصد در هر کیلو گوشت تون چربی استفاده بشه.

میتونید از قصاب بخواید تا براتون این موارد رو تهیه کنه.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

ادویه برای کباب کوبیده رو میشناسید؟

ساده ترین ادویه ای که میتونید برای کباب کوبیده تون استفاده کنید استفاده از نمک و فلفل هستش.

به ازای هر ۱ کیلو گوشت باید ۶ قاشق چای خوری (کوچیک) نمک اضافی کنید.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

اگر میخواید خوش نمک بشه میتونید یک قاشق بیشتر اضافی کنید.

رستوران ها برای کباب کوبیده از فلفل سیاه استفاده نمی‌کنند، علتش این هست که استفاده از فلفل سیاه در کوبیده باعث تیره شدن و مشکی شدن رنگ کوبیده میشه خصوصا اگر سریعاً سرو نشه.

پس اگر با فلفل قرمز مشکلی ندارید بهتره به ازای هر کیلو گوشت چرخ کرده برای کوبیده از ۶ قاشق چای خوری فلفل قرمز استفاده کنید.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)

اگر میخواید کوبیده تون خوش فرم بشه و کمی پُف بکنه اندازه دو قاشق چای خوری جوش شیرین میتونید اضافی کنید به یک کیلو گوشت تون.

اگر با سبزیجات حال میکنید ، میتونید از مقداری جعفری یا ریحان خشک شده در ترکیبات گوشت تون استفاده کنید.