چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ (فیلم آموزش کوبیده رستورانی)
کباب کوبیده از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ایرانی است که نکات ریز و درشتی برای تهیه آن وجود دارد.
علت سفت شدن کباب کوبیده چیست؟
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه اما استفاده بیش از حد از نمک باعث خشکی گوشت تون میشه.
همچنین اینکه کدوم قسمت از گوشت رو خریده باشید مهمه، گوشت باید ترکیبی از قلوهگاه گوسفند و اطراف راسته یا فیلهی گوساله باشه. تبیان
استاد جواد جوادی در ویدئو زیر تمام نکات ریز و درشت کباب کوبیده رو گفته و کار شما رو آسون تر کرده:
[evp_embed_video url=”https://hw5.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/8f9d00359d18fbfda2adff77264750fe15695883-480p__17384.mp4″]
دانلود ویدیو اسرار کباب کوبیده
از پیاز غافل نشوید!
پیاز برای کباب کوبیده رو پس از چرخ کردن آبش رو بگیرید و بذارید تو یخچال برای ۳ساعت بمونه و بعد به گوشت چرخ کرده تون اضافی کنید.
این کار باعث میشه تا تلخی ابتدایی پیاز تبدیل یه شیرین شدن بشه.
اگر پیاز رو فورا اضافی کنید باعث بریده شدن گوشت چرخ کرده تون میشه.
راستی برای هر یک کیلو گوشت باید ۲۰۰گرم پیاز اضافی کنید.
اگر میخواید کوبیده تون نرم تر بشه میتونید ۲۵۰ گرم پیاز(مقداری گرفته شده باشه) بهش اضافی کنید.
مقدار گوشت و چربی چقدر باید باشد؟
برای کوبیده خانگی کافیه از ترکیب ۳۰درصد سرشونه گوساله و ۷۰درصد قلوهگاه گوسفند استفاده کنید.
اگر میخواید کوبیده تون چرب باشه باید ۳۵درصد در هر کیلو گوشت تون چربی استفاده بشه.
میتونید از قصاب بخواید تا براتون این موارد رو تهیه کنه.
ادویه برای کباب کوبیده رو میشناسید؟
ساده ترین ادویه ای که میتونید برای کباب کوبیده تون استفاده کنید استفاده از نمک و فلفل هستش.
به ازای هر ۱ کیلو گوشت باید ۲ قاشق چای خوری (کوچیک) نمک اضافی کنید.
اگر میخواید خوش نمک بشه میتونید یک قاشق بیشتر اضافی کنید.
رستوران ها برای کباب کوبیده از فلفل سیاه استفاده نمیکنند، علتش این هست که استفاده از فلفل سیاه در کوبیده باعث تیره شدن و مشکی شدن رنگ کوبیده میشه خصوصا اگر سریعاً سرو نشه.
پس اگر با فلفل قرمز مشکلی ندارید بهتره به ازای هر کیلو گوشت چرخ کرده برای کوبیده از ۶ قاشق چای خوری فلفل قرمز استفاده کنید.
اگر میخواید کوبیده تون خوش فرم بشه و کمی پُف بکنه اندازه دو قاشق چای خوری جوش شیرین میتونید اضافی کنید به یک کیلو گوشت تون.
اگر با سبزیجات حال میکنید ، میتونید از مقداری جعفری یا ریحان خشک شده در ترکیبات گوشت تون استفاده کنید.
دیدگاه
13 دیدگاه
سلام
فکر میکنم یه اشتباه تایپی در مطلب هست
۶ قاشق چایخوری نمک به یه کیلو گوشت بسیا بسیار زیاده . این مقدار یک قاشق چایخوری هست برای هر کیلو
فلفل هم برای یک کیلو گوشت نصف قاشق چایخوری و حداکثر یک . شش قاشق چیخوری فلفل به یه کیلو گوشت بزنیم حتی هندی ها هم نمیتونن بخورنش اینقدر که تند میشه
سلام
نمک برای یک کیلو ۳ قاشق چایخوری و فلفل ۲ قاشق چایخوری کافیه .
سلام
ممنون از راهنمایی شما
سلام ممنون واقعا جالب وآموزنده بود،،،یه چند تایی اشکالاتم بر طرف شد،ازفردا توآشپزخونه به همین سبک جلومیرم،
سلام فکر نمیکنید ۶قاشق فلفل قرمز برا ۱ کیلو گوشت، خیلی زیاده و کباب رو بسیار تند میکنه؟؟؟؟!!! معمولا آشپزها، خیلی کمتر از ۶ قاشق فلفل میزنند. به نظرم این مقدار اشتباهه و باید خیلی کمتر باشه
سلام
گاها اشتباه به وجود میاد و بدین صورت واضح هست
پوزش مارا بپزیرید. اصلاح شد
ببخشید ظاهرا دوستان، قبل از من این مورد رو تذکر داده بودند و من ندیده بودم
ترکیب رو هم فک میکنم اشتباه گفتید
۱/۳ قلوهگاه
۲/۳ گوساله
سلام. علت کف کردن روی کباب هنگام پختن چی میتونه باشه؟؟
سلام دلیل کف کردن احتمالا مربوط به زمان زیا انجماد گوشت میتونه باشه.
سلام خسته نباشید ببخشید من خودم رستوران دارم فقط خوراک کباب میزنم اونم خالص بدون ارد یا سویا بعد چن وقته نمیدونم چرا کباب ها روی گاز که یه ذره میپزه ترک ترک میشه یعنی تز چن جا ترک میخوره دلیلش چی میتونه باشه؟؟
آب پیازو کامل نگیرید بزارید یک مقدار خیلی کم آبدار باسه تا سیخ ترک نخوره
سلام منم همین مشکل رو دارم چرا کباب ترک میخوره؟
ترک های واضح و بزرگ
نظر بدهید