برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کباب یونانی و کباب کوبیده یونانی

آموزش تهیه کباب یونانی خوشمزه با نکات طلایی و مهم این غذا که می‌تونید برای مهمانی ۶نفره تهیه کنید.

در این سری از مطالب آموزش کباب ها سایت گیلان فود رفتیم به سراغ یکی از کباب‌های نه چندان معروف اما متفاوت بنام کباب یونانی که میتونید بسادگی برای مهمونی های دورهمی تون درست کنید.

کباب یونانی

کباب یونانی رزا منتظمی

این مقدار مواد لازم که در پایین گفته شده برای ۶ نفر کفایت میکنه.

  • گوشت فیله پاک کرده
  • ۱ کیلوگرم فلفل سبز دلمه
  • ۲ تا ۳ عدد پیاز متوسط
  • ۲ تا ۳ عدد کره
  • ۱۰۰ گرم نمک و فلفل بقدر کافی

گوشت را از طول به طول انگشت به یک اندازه میبریم و بعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت می نمائیم (بسته بقطر فیله است).

بطور کلی این کباب باید تقریبا به قطر ۲ انگشت باشد یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط مینمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس میخوابانیم.

در صورت نداشتن فرصت کافیست گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز بسیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم.

گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ‌ها می‌پاشیم.

بهتر است کباب یونانی را به سیخ هایی که دسته های قشنگی دارد بکشیم و بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار دهیم و کمی کره روی کبابها بگذاریم.

کباب کوبیده یونانی

از قصابی پرده شکم گوسفند تهیه کنید یا اگر نداشتند ازشون درخواست کنید تا براتون بیارن، قیمتی نداره و راحت میتونند بیارند.

پرده رو پهن کنید و اضافات دورش رو کات کنید و یک مستطیل یا مربع ازش درست کنید.

مواد کباب کوبیده رو که بلدید؟ اگر بلد نیستید اینجا کلیک کنید.

مواد کوبیده رو با یک کارد پهن مثل یک لایه نازک روی کل پرده میکشی و پرده رو رول میکنی یا مواد رو مثل استوانه روی لبه پرده می‌زاری و رول میکنی.

حالا رول هارو برای مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدید تا سفت بشن و بافت مناسب رو بدست بیارن.

بعد از زمان گفته شده از یخچال خارج کنید و اگر خیلی سفت شده بود بُرش نزنید چون ممکنه خورد بشه.

کباب کوبیده یونانی

سپس کمی که نرم شد با چاقو تیز به آرامی به اندازه های دلخواه مثل عکسی که دیدید برش بزنید.

پلوکبابی یا رستوران حسینیان؟ نگاهی به قدیمی‌ترین غذاخوری فومن!

بعد هم با هر ترکیبی که دوست دارید ، به سیخ بکشید و روی زغال کباب کنید.

کباب یونانی رو میتونید با انواع مزه جات سرو کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)