برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کرم بروله خوشمزه و آسان بدون فر

آموزش تهیه کرم بروله به روش فرانسوی با طعم کرم بروله اصل که شیره روش ترد و شکننده باشه همراه با فوت و فن مخصوص.

در این سری از مطالب آموزش شیرینی سایت گیلان فود می‌خوایم یه دسر مافوق معروف کشور فرانسه رو یاد بدیم که تو هر کافه ای در خارج از ایران سرو میشه و بخاطر حالت شکننده سطحش بسیار محبوبه. اما قبلش یه نگاهی به تاریخچه اش بندازیم؛

تاریخچه کرم بروله

پیدا کردن منشا کرم بروله ساده نیست بطوریکه فرانسه، انگلیس و اسپانیا همگی ادعا میکنند که کشور مبدأ کرم بروله هستند.

در بررسی های صورت گرفته مشخص شده که دستوراتی بسیار نزدیک به این دسر برای قرن پانزدهم در کشور انگستان وجود دارد.

کرم بروله

اما در سال ۱۶۹۱ پژوهشگران شروع به دیدن دستور العمل هایی مکتوب برای کرم بروله در کتاب های آشپزی فرانسوی میکنند، اما به جای سوزاندن شکر مستقیم روی آن، یک دیسک از قبل آماده شده از شکر کاراملی شده را روی آن قرار می‌داده‌اند. تفاوتش با روش مدرن آن کاملا مشهود است.

اگرچه قدمت کرم بروله به قرون وسطی بازمی‌گردد، اما می‌توان فهمید که تا دهه ۱۹۸۰ این دسر در آمریکا شهرت واقعی پیدا نکرد تا اینکه یکی از شیک ترین رستوران های نیویورک به نام Le Cirque، آن را به منوی خود اضافه کرد و انفجار از اینجا شروع شد. منبع

کرم بروله ۴ نفره

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • تخم مرغ ۴ عدد زرده +یک سفیده(دلخواه)
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • چای ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • هل ۳ دونه
  • دارچین یه چوب کامل
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • شیر نصف لیوان

کرم بروله ۴ نفره

در ابتدا شیر رو بریزید تو شیر جوش و بهش خامه و چوب دارچین و هل و چای سیاه خورد شده اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا یکدست بشن.

سپس بزارید روی گاز تا با حرارت ملایم یه جوش کوچیک بزنه.

بعد ۴ تا زرده تخم مرغ رو جدا کنید و بهش وانیل و شکر اضافه میکنیم و تا جایی اینهارو هَم می‌زنیم که تخم مرغ به رنگ کِرِمی در بیاد.

جایی که زرده‌ها به رنگ کرن در اومد و مخلوط خامه‌ای از کنارها در حال جوشیدن بود از روی گاز برمی‌داریم و مخلوط خامه رو از صافی رد می‌کنیم.

حالا به آرومی و قاشق به قاشق مخلوط خامه و شیر رو به زرده‌ها اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه رنگینک خرما اصل بوشهری

این کار رو حتما مرحله به مرحله انجام بدید چون دمای داغ مخلوط خامه باعث بریده شدن زرده‌ها میتونه بشه.

بعد این ترکیب رو با ملاقه داخل ۴ تا کاسه بریزید. و با یه دستمال حباب های کوچیک روی این ترکیب رو از بین ببرید.

حالا یه ظرف آب بردارید و بزارید داخل فر تا با دمای ۱۶۰درجه به مدت ۵ دقیقه داغ بشه.

بعد از گذشت ۵ دقیقه از داغ شدن فر با ظرف آب ، ۴ تا کاسه رو بزارید داخلش تا با همون دمای گفته شده برای مدتی بمونه.

رنگ روش که طلایی شد می‌تونید از فر خارج کنید و کمی بعد بزارید داخل یخچال تا خودشو ببنده و بافت منسجم پیدا کنه.

آب و شکر رو بزارید داخل شیرجوش یا قهوه جوش تا حالت کاراملی پیدا کنه. در ابتدا اصلا هم نزنید اما کمی که گذشت برای حل شدن بقیه شکرها به آرومی با یه قاشق شروع به هَم زدن کنید تا یه بافت بروله پیدا کنه.

در مرحله آخر شکر کاراملی شده رو می‌تونید روی هر کاسه پخش کنید تا بافت روی هر کاسه کرن بروله سفت بشه تا در موقع سرو با قاشق زدن بشکنه.

آموزش تصویری کرم بروله

ویدئویی که در ادامه می‌بینید فیلم آموزش دستور کرم بروله ۴ نفره است که بالاتر مواد لازمشو نوشتیم و می‌تونید ازش استفاده کنید.

فوت و فن کرم بروله

حتما همه مواد تخم مرغی رو بعد از تمپر(با دمای محیط یکی بشه) از صافی رد کنید تا زرده های بریده شده ازش جدا بشه.

اگر از فر استفاده می‌کنید در دمای فر ۱۶۰درجه به مدت نیم ساعت همراه با یک ظرف آب جوش بزارید.

اگر از ماکروویو استفاده می‌کنید از مود آوِن همون دما و همون مدت بزارید به علاوه یک لیوان آب کنار موادتون.

بعد از پخت، سریع مواد رو بر ندارید که پف موادتون بخوابه. بزارید تو فر یا ماکروویو استراحت کنه بعد از ۱۰ دقیقه برش دارید.

کرم بروله فوری

برای بروله کردن از فندک اتمیه شعله بالا استفاده کنید که مخصوص آشپزی هستش چون در غیر این صورت هم خیلی طول میکشه هم ممکنه خوب شکر آب نشه.

می‌تونید روی هر کاسه رو موقع سرو با یک قاشق کوچیک مربا یا میوه تزیین کنید.

آموزش تصویری کرم بروله فوری

اینم یه ویدیو از یه تیک تاکر خارجی که اگر به مراحل تهیه اش دقت کنید می‌تونید یه کرم بروله خیلی فوری رو باهاش درست کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)