طرز تهیه کشک بادمجان کبابی دونفره رشتی
کشک بادمجان احتملا محبوب ترین غذای مشترک بین گیاهخواران و گوشت خوارها میتونه باشه. بریم باهم دستورات و نکات مهمشو که کمتر نوشتند بخونیم.
دستور تهیه بادمجان کبابی
این دستور تهیه رو از ahvaz_kitchenfun گرفتیم؛
ابتدا ۳ عدد بادمجون رو روی گاز کبابی میکنیم.اگر روی ذغال باشه که عالیتره
بعد پوست سیاهشو جدا میکنیم و ساطوریش میکنیم.
داخل تابه میریزیم و با دوقاشق روغن تفتش میدیم.
سپس یک قاشق سیر رنده شده و سرخ شده و دو قاشق پیازداغ آماده بهش اضافی میکنیم و همه رو تفت میدیم.
فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو یادتونه نره.
بعد دوقاشق گردوی پودر شده و نصف لیوان کشک میریزیم و مخلوط میکنیم.
بعد میزاریم یک ربع با حرارت کم ریز بجوشه و جا بیفته.
برای تزیین هم میتونید از گوجه گیلاسی و نعناداغ و پیازداغ و کشک استفاده کنید.
ترفندهای کشک بادمجان
یک فوت آشپزی بینظیر برای درست کردن کشک بادمجان مجلسی و لذیذ اضافه کردن یک عدد استاک گوشت (پودر فشرده گوشت) در مرحلهای است که آب و کشک را به مواد اضافه میکنید.
در صورت اضافه کردن عصاره گوشت بهتر است ۴/۳ فنجان آب اضافه کنید و اجازه دهید کشک بادمجان روی حرارت بسیار ملایم جوش بخورد و جا بیفتد؛ اما در این صورت دیگر غذای گیاهی نخواهید داشت.
استفاده از گردو در تمام مراحل سلیقهای است، گردو را برای رفع طبع سرد کشک به این غذا اضافه میکنند اما اگر میخواهید این غذا را مجلسیتر درست کنید حتما از گردو استفاده کنید.
اگر با چربی بادمجانهای سرخ شده مشکل دارید میتوانید از بادمجانهای کباب شده استفاده کنید.
راز یه کشک بادمجون حرفه ای داشتن پیاز کاراملی است، اول پیاز رو خلالی خرد میکنیم میریزیم تو تابه بهش آب اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه که جوشید آبکش میکنیم مجدد میریزیم تو تابه روغن اضافه میکنیم سرخ میکنیم.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه