چطوری کلم شور درست کنم؟ + فیلم گل کلم شور فوری
مخلفات یکی از اجزا مهم هر سفره ایرانی هستش. حالا قراره یکی از پرفروشترین و بینظیرترین نوعش یعنی کلم شور رو یادتون بدیم.
گل کلم شور فوری
مواد لازم رو یادداشت کنید: کلم، کرفس، هویج، خیار، پیاز و کمی هم فلفل تند و سیر در صورت تمایل، نمک، سرکه ی سفید و آب جوشیده، کمی سبزی خشک معطر
برای تهیه، پس از شستن مواد اولیه و خشک شدن نسبی شون همه رو خرد میکنیم. میشه اول همه چی رو با هم مخلوط کرد بعد ریخت تو شیشه های ترشی یا لایه لایه مواد رو به ترتیب چید.
دقت کنید که سیر، فلفل و سبزی خشک برای بهترشدن طعم و عطر این شوره و به ذائقه شما بستگی داره.
از برگهای کرفس هم غافل نشین که وجودش تو شور اونو خوش طعم تر می کنه و خودش هم طعم جالبی میگیره.
سرکه،نمک و آب جوشیده رو اول خوب مخلوط کنین و بعد بریزین روی مواد داخل شیشه. بعد از یکی دو روز میزان نمک و سرکه رو با چشیدن تست کنید.
مراقب باشین، دستهاتون و لوازمی که تو درست کردن شور ازشون استفاده می کنید چرب نباشن وگرنه تموم زحمتاتون هدر میره. میتونید اولش تخته، چاقو، سبدها و ظروف رو حسابی بگیرید زیر آب داغ تا مطمئن بشید که چرب نباشن.
فیلم طرز تهیه کلم شور
بریم باهم یه فیلم کوتاه ببینیم از اینکه چجوری یه کلم شور خونگی با کمترین زحمت برای خودمون درست کنیم:
[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2019/11/1573372801_73035113_141312127188425_8400547240826744134_n.mp4″]
نکات طلایی کلم شور
- درجای خنک نگه داری شود.
- ظرف شور کاملا پر باشد، طوری که هیچ هوایی روی اون قرار نگیره چون باعث کپک زدن میشه.
- لازم به جوشوندن آب نیست.
- اگه این نکات رعایت بشه درنهایت یک شور خوشمزه و درست حسابی داریم.
دیدگاه
نظر بدهید