طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه
میخوایم روش تهیه یه کمپوت خوشمزه رو آموزش بدیم که بدون مواد نگه دارنده تا یکسال تاریخ انقضا داره.
چرا کمپوت کپک میزند؟
طرز تهیه کمپوت به بسیار ساده است، اما توجه به جزئیات بسیار حائز اهمیت است.
۱️⃣برای اینکه کمپوت به شما دچار شکرک و یا کپک نشود، باید برخی نکات را به دقت رعایت کنید. ظرف شیشهای که در آن کمپوت را میریزید، بسیار مهم است. اینکه ظرفهای شیشهای کاملاً استریلیزه و تمیز باشند.
۲️⃣ظرفها را بهتر است قبل از مصرف حداقل ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس آنها را در آب خنک بگذارید تا خنک شوند.
۳️⃣پس از آن میتوانید ظرفهای شیشهای را خشک کرده و استفاده کنید. یکی دیگر از نکات مهم در طرز تهیه کمپوت به، توجه به دانهها و پوستهای ناسالم و لک زده بر روی به است.
۴️⃣سعی کنید حتماً دانهها را جدا کرده و تکههای لک زده را دور بریزید. این تکهها باعث میشوند تا طعم کمپوت تغییر کرده و حتی گاهی کپک بزند.
۵️⃣اضافه کردن عسل بهترین راه برای شیرین کردن کمپوت است. اما بعضی طعم شیرین را بسیار میپسندند.
۶️⃣سعی کنید تا زمان تهیه کمپوت به، شکر را کاملاً در آب حل کنید. این کار باعث جلوگیری از شکرک زدن میشود. در ظرف را هنگام پخت کمپوت هرگز نبندید. چرا که رنگ کمپوت شما تغییر میکند و تیره میشود.
۷️⃣برخی معتقدند که بهترین ظرف برای پخت مربا به و کمپوت به مثل سایر انواع مربا و کمپوت ظرف مسی است.
۸️⃣عدهای برای جلوگیری از شکرک زدن حتی گاهی یک قاشق آبلیمو به کمپوت به اضافه میکنند. آب لیمو باعث جلوگیری از شکرک زدن کمپوت در مدت زمان طولانی میشود.
۹⃣دقت داشته باشید کمپوت را در داخل ظرف شیشه گرم نریزید و در جای سرد و خنک نگهداری کنید.
گلابی میوه کدام فصل است
گلابی منبع خوبی از انرژی است که در اواخر شهریور و شروع پاییز برداشت میشود.
قند موجود در گلابی در بدن به تنظیم قند خون کمک میکند و همچنین باعث افزایش انرژی میشود.
گلابی را میتوانید به عنوان میان وعده و دسر برای کودکان و به منظور تأمین انرژی، به صورت تازه یا کمپوت شده استفاده کنید. منبع
آماده کردن کمپوت گلابی از نظر هزینه نیز بسیار بهصرفهتر برای خانوادههاست.
زیرا شما هم میتوانید از مقدار میوهای که خریدهاید به صورت عادی میل کنید و هم از قسمتهای پخته یا اضافی آن برای تهیه کمپوت خانگی گلابی استفاده کنید.
گلابی به دلیل نرمی که دارد بهآسانی قابل پخت است و به سرعت میپزد.
طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی این کمپوت خوشمزه و دلپذیر بسیار آسان است.
راستی ما تو گیلان یه گلابی محلی داریم که بافت سفت و آبدار و متفاوتی از گلابی های معمولی داره اما تا مزه اش نکنید متوجه لذتش نمیشید.
کمپوت اینم به نظر باحال میاد 🤔
بریم سراغ آموزش کمپوت گلابی 🍐
اول برید بازار و نیم کیلو گلابی بخرید.
مهم نیست چه رنگی یا سفت و نرم باشه ، فقط کافیه گلابی باشه 😄
یک پیمانه آب و نصف پیمانه شکر نیاز داریم.
زعفران دم کرده هم به مقدار یکچهارم قاشق چای خوری کافیه.
این روش رو برای کمپوت گلابی آموزش میدیم اما شما برای هر میوه ای میتونید استفاده کنید.
تو یه ظرف آب بریزید و بزارید روی اجاق با حرارت ملایم تا داغ بشه.
بعد بهش شکر رو اضافه کنید و انقدر هَم بزنید تا کامل شکر محو بشه و مقدار کمی آب لیمو و زعفران رو اضافه میکنیم.
میزاریم به نقطه جوش برسه بعد شروع به هَم زدن میکنیم.
بعد قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و میزاریم یه گوشه تا کاملا خنک بشه.
حالا برید سراغ گلابی ها و پوست بگیرید.
بعد به شکلی که دوست دارید قاچ بزنید.
گلابی های تکه شده رو در ظرف شیشهای تمیز و خشک میچینیم و شَهد خنک شده رو تا جایی که روشو بپوشونه میریزیم.
درشو کامل و سفت ببندید.
حالا شیشه آماده شده رو وسط یه قابلمه بزرگ قرار بدید و دورشو آب بریزید تا زیر در شیشه برسه.
تصویر پایین رو میبینید که به همین مرحله رسیدیم.
نیم ساعت زمان بدید کمپوت شیشهای با حرارت کم توی آب بجوشه و نیازی هم نیست که در قابلمه رو بزارید.
بعد نیم ساعت که جوشید اجاق رو خاموش کنید و بزارید کمپوت تو همون قابلمه خنک بشه.
بعد بیارید بیرون و با یه پارچه خشکش کنید و منتظر بمونید تا با دمای محیط یکی بشه.
حالا دیگه کمپوت آماده است و میتونه در یخچال قرار بگیره. منبع
دقت کنید که اگر در کمپوت رو باز نکنید تا یکسال کمپوت تون تاریخ انقضا داره
دیدگاه
نظر بدهید