برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

آموزش کوبیده مرغ رستورانی و فوت و فن خشک نشدن

برای آموزش طرز سیخ گرفتن کباب کوبیده مرغ و طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی با رفع مشکل علت خشک شدن کوبیده مرغ همراه ما باشید.

در این قسمت از آموزش انواع کباب ها در گیلان فود رفتیم به سراغ یه نوع کباب کوبیده با مرغ با راه حل های مناسب برای به سیخ کشیدن و خوش طعم شدنش با دنبه زغالی.

همراه این مطلب باشید تا بگیم چیکار کنید تا کوبیده مرغ سفت نشه و از رو سیخ نریزه!

طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی

برای کوبیده مرغ باید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید؛ چون سینه خیلی خشک هستش و موقع کباب کردن اذیتتون میکنه و باعث میشه تا کوبیده مرغ خشک بشه.

پس برای هر ۱ کیلو مرغ به ترکیب ران و سینه نیاز داریم که باید حتماً حتما در این ترکیب از ۵۰گرم دُنبه یا ۱۰۰گرم قلوه‌گاه گوسفندی استفاده بشه تا بافت کوبیده نرم و مناسب برای پخت باشه.

به ازای هر ۱ کیلو مرغ به ۳۰ گرم کره اب شده و ۲ پیاز متوسط و کمی جعفری ساطوری و نمک و فلفل قرمز و زعفران نیاز داریم.

علت خشک شدن کوبیده مرغ

پیاز هارو رنده کنید(یا چرخ کنید) اما نیازی نیست که خیلی آبشو بگیرید. (برعکس کباب کوبیده گوشت قرمز که باید به طور کامل آب پیازهارو می‌گرفتیم و تفاله اش می‌موند)

بعد پیازهارو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا حالت اسیدیش از بین بره و برای پخت وضعیت بهتری داشته باشه.

بعد میریم سراغ ترکیب مرغ و دنبه(یا قلوه گاه) و باهم دو مرتبه چرخ میکنیم و بهش پیاز و کره اب شده و زعفران + نمگ و فلفل قرمز میزنیم.

فلفل سیاه نزنید چون رنگشو تیره و بد میکنه.

حالا ترکیب مون رو با قاشق مخلوط میکنیم و مواد رو دوبار باهم چرخ میکنیم.

جعفری خرد شده رو به مواد چرخ شده اضافه میکنیم و میزاریم برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بمونه تا استراحت کنه و مزه اش جا بی افته.(اگر جعفری دوست نداشتید میتونید حذفش کنید)

کوبیده مرغ خیلی راحت تر از کوبیده گوشت به سیخ کشیده میشه.

کافیه در ابتدا مقداری به اندازه یک گلوله بردارید و با دست چند بار باهاش بازی کنید و بعد به سیخ بچسبونید.

بعد خوب روی سیخ پخشش کنید و با انگشت شصت بهش فرم بدید و سر و تهش رو ببندید.

کوبیده مرغ

اگر نیاز به آموزش تصویری سیخ کشیدن کوبیده مرغ دارید میتونید در ویدیو پایین به خوبی و با جزئیات کامل ببینید.

در زمان کباب کردن ، یه زغال بور و با آتیش یکدست درست کنید و سیخ هارو به آرومی کباب کنید، یعنی با بادبزن آروم باد بزنید تا کباب کوبیده مرغ مغزپخت بشه.

طرز سیخ گرفتن کباب کوبیده مرغ

دریافت ویدئو

علت خشک شدن کوبیده مرغ

موارد مشخصی هست که اگر رعایت کنید کوبیده مرغ خشک نمیشه؛ برای مثال استفاده از سینه مرغ به تنهایی میتونه کوبیده رو خشک بکنه.

یا اینکه از قلوه گاه گوسفندی یا دنبه برای چرب شدن کوبیده مرغ استفاده نکنید در پایان کباب خشکی تحویل میگیرید.

همچنین استفاده از پیاز به مقدار کافی که کمی اب هم داشته باشه از ملزومات این غذاست.

همچنین زغال منقل باید به یک اندازه حرارت داشته باشه.

تحت هیچ عنوان با فشار و سرعت زیاد باد نزنید به منقل چون باعث میشه آب و چربی کوبیده مرغ خشک بشه.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.25 (4 رای)