برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

۰ تا ۱۰۰ طرز تهیه کونفه با رشته کادایف ترکی

کنافه برای کجاست و چجوری میشه یه کونفه کاداییف اصل ترکیه رو در خانه و با ماهیتابه درست کرد؟

کونفه برای کجاست؟

هیچ کس به طور دقیق نمی‌داند که منشا کونفه از کجا نشات گرفته است. منبع

برخی پژوهشگران تاریخی این دسر را به قرن پانزدهم در کشور مصر و برخی دیگر کنافه را به حکومت اموی در قرن دهم قرار می دهند.

در دوران معاصر ، شهر نابلس در فلسطین دارای رکورد جهانی گینس برای بزرگترین کونفه که تاکنون ساخته شده است میباشد.

با اینحال هیچکس نمیتواند بطور مشخص بگوید که کنافه برای فلان کشور است زیرا از ترکیه تا استان های ترک زبان ایران و کشورهای عربی تا مرزهای فلسطین با مصر این شیرینی خوشمزه پخت میشود.

هرچند کشور ترکیه به واسطه گردشگر پذیر بودنش و تبلیغات زیاد کونفه را به نام خودش زده است.

کنافه به انگلیسی

چون کشورهای زیادی در خاورمیانه این شیرینی رو درست میکنند به همین دلیل اسامی متفاوتی از آن می‌شنویم.

آن چیزی که در ایران بیشتر گفته نیشود کَنافه است.

اما در زبان انگلیسی به نام های Kunafeh ، Kunafa ، Knafeh ، Konafi گعته و نوشته میشود.

کونفه در اکثر کشورها به صورت داغ و تازه با شهد سرد زعفرانی یا شیری سرو میشود.

طرز تهیه کونفه روی گاز

دستور تهیه کونفه خیلی ساده است. مهم ترین قسمتش اینه که رشته کادایف رو بتونید تهیه کنید.

بسته های تِل کادایِف رو از فروشگاه های بزرگ یا لوازم قنادی خریداری کنید. قیمتش بین ۲۰ تا ۴۰ هزار تومان هست

مواد لازم:

  • یه بسته رشته کادایِف
  • ۴۰۰گرم پنیر موزارلا توپی یا رشته‌ای
  • به میزان دلخواه پودر پسته
  • ۳۰۰ گرم مغز گردو
  • ۱۵۰ گرم کره آب شده
  • به میزان لازم آب و شکر و زغفران و گلاب برای تهیه شهد!

برای شروع در کَف ماهیتابه یا ظرف مخصوص این شیرینی که از جنس آلومینیومی هست مقداری کره بمالید تا چرب بشه.

بعد کره های آب شده رو بریزید روی رشته کادایف و توی ظرف مورد نظر بچینید.

با قاشق یا تَه لیوان یا حتی گوشت‌کوب رشته هارو فشار بدید تا خوابیده بشه.

روی لایه اول پنیرهارو بچینید و حواستون باشه که پنیرها در مرکز رشته ها قرار بگیره و از جِدار‌های ظرف فاصله داشته باشه.

برای پنیر هم اگر تونستید ازین پنیرهای موزارلا توپی کاله که تو آب هستش استفاده کنید.

اما اگر دسترسی نداشتید میتونید از پروتئینی ها یه بسته پنیر موزارلا رشته‌ای بگیرید.(اگر خیلی اوضاع خراب بود همون پنیر پیتزا هم کفایت میکنه)

در اصل برای کنافه از پنیر شیر بز 🧀 استفاده میشه که در ایران نایاب و گران است.

بعد مغز گردو هارو بریزید روی پنیر و لایه بعدی رشته کادایف رو بریزید و بچینید و با قاشق مرتب و منظم کنید و فشار بدید تا یکدست بشه.

بزارید روی گاز تا با حرارت ملایم یک طرفش سرخ بشه و بعد برگردونیدش تا طرف دیگه هم سرخ بشه.

برای تهیه شهد ، کافیه که توی یه قابلمه به میزان دلخواه آب و شکر بریزید و دو قاشق آب لیمو هم اضافه کنید تا جوش بیاد.

هَم بزنید تا شکر و آب باهم حل بشه و بعد مقداری زعفران یا گلاب و یا غنچه رز هم به شهدتون میتونید اضافه کنید.

شهد رو بزارید یه گوشه تا با دمای محیط یکی بشه و کمی غلیظتر بشه.

کونفه که آماده شد از شهد زعفرانی بریزید روش و با بستنی وانیلی یا مغز خشکبار سرو کنید.

کنافه با شیر عسل

در یک ظرف شکر، آب و شیر عسل را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.

وقتی جوشید، از روی حرارت برمی داریم تا کمی خنک شود.

از شیرپرچرب برای تهیه شیرعسل استفاده کنید بهتره.

نکات مهم تهیه کونفه

کنافه پنیری را اکثرا با بستنی سرو می کنند.

می توانید کمی هل هم به مواد افزوده تا طعم شبیه تری به باقلوا پیدا کند.

نوعی از کنافه که در فلسطین تهیه می شود که در آن از پنیر (نابلسی) استفاده می کنند.