برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

کوهان گاو نر را دقیق‌تر بشناسید [طرز تهیه کباب دوش رشتی]

کوهان گاو یا کول از چرب ترین قسمت های گوشت قرمز هستش که طعم لذیدش بهترین گزینه برای تهیه دوش کبابی هستش.

روی گردن گاو نر (ورزا) برآمدگی وجود دارد که به آن دوش کول یا به اختصار دوش یا کول (موج) یا کوهان می گویند.

به انگلیسی به قسمت کوهان گاو Cupim Boi گفته می‌شود…

در گاوهای نر پیر این بخش فایده چندانی ندارد اما در ورزاهای جوان یا گوساله این قسمت شامل لایه لایه گوشت قرمز و چربی است .

در مورد گوشت کبابی مهم است که گوشت ، بیات شده باشد یا مدتی از زمان ذبح گذشته باشد زیرا نرمی آن قابل قیاس با گوشت تازه نیست.

این کباب باید با باد زدن مداوم پخته شود تا چربی های آن آتش ذغال را خفه نکند.

کباب دوش یکی از پرطرفدارترین کباب هاست و انصافاً بسیار لذیذ و بشدت پرچرب می باشد.

البته غیر از کباب از کوهان گاو ، استیک هم تهیه میشه که به قطعات پهن برش داده و پس از مارینه کردن روی تابه چدن یا روی سطح داغ گریل میکنند!

کباب دوش گیلانی!

این قسمت از گوشت توی گیلان با قیمت گزافی برای کباب دوش تهیه میشه.

بشدت نایاب و بشدت پیشنهاد میشه که اگر گیرتون اومد حتماً تستش کنید.

معمولا یه ۲۴ ساعت گوشت رو توی پیاز رنده شده و فلفل مشکی! میخوابونیم و بعد کبابش میکنیم.

مخلفات پلاکباب گیلانی مثل باقالا و اشپل و خصوصاً برنج دودی از واجبات این غذا هستش.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.13 (23 رای)