برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

کوکتل پنیری چیست؟ + طرز تهیه ساندویچ سوسیس پنیری

اگر میخواید طرز تهیه سوسیس پنیری رو بدونید و اینکه چگونه کوکتل پنیری را سرخ کنیم که نچسبد و همچنین قیمت کوکتل پنیری کاله و گوشتیران.

کوکتل پنیری چیست؟

انواع مختلفی از سوسیس و کوکتل در بازار وجود داره که یکی از پرفروشترین مدل های اون کوکتل پنیری هستش.

کوکتل پنیری از ترکیبات معمولی سوسیس(نشاسته و ادویه و گوشت و مرغ و آرد) به همراه انواع پنیر تهیه میشه.

معروف ترین کوکتل پنیری در بازار ایران فعلا محصول شرکت کاله با نام چیکو هستش.

کوکتل پنیری کبابی

یکی از خوشمزه ترین روش ها برای پخت و آماده کردن کوکتل پنیری کباب کردنش هست که حتما باید مزه کنید.

البته مدل هایی از کوکتل در بازار وجود داره که مخصوص کبابی شدن هست که اگر به مغازه دار بگید بهتون میدن.

قیمت کوکتل پنیری

همونطور که مطلعید قیمت کوکتل پنیری در بازار ایران دائما در حال تغییر هست.

اما ما قیمت چند نمونه از کوکتل های پنیری معروف در بازار رو براتون می‌نویسیم.

دقت کنید که این قیمت ها برای پاییز ۱۴۰۰ هستش و ممکنه موقعی که شما دارید میخونید قیمتش تغییر کرده باشه؛

کوکتل پنیری چیکو کاله : کیلویی ۷۲ هزارتومن فروش

کوکتل پنیری گوشتیران : کیلویی ۸۲ هزارتومن خرید

کوکتل پنیری کامپوره : کیلویی ۸۱ هزارتومن خرید

کوکتل پنیری ۲۰۲ : کیلویی ۸۰ هزارتومن خرید

کوکتل پنیری خوراک افرین : ۷۹ هزارتومن خرید

کوکتل پنیری آندره : کیلویی ۸۹ هزارتومن خرید

چگونه کوکتل پنیری را سرخ کنیم

بدلیل دارا بودن پنیر بهتره که مثل تصویر پایین کوکتل رو نصف کنید.

و سپس در تابه ای با روغن معمولی اونو سرخ کنید.

کوکتل پنیری رو هرچقدر بزرگتر نصف کنید بهتره.

سعی کنید وقتی یک طرفش کامل سرخ شد بعد با چنگال برش گردونید.

اصلا سعی نکنید که دائم هَم بزنید چون بافت سوسیس خراب میشه.

طرز تهیه سوسیس کوکتل پنیری

مواد لازم:
مرغ مخلوط(سینه و ران) ۱ کیلو
آرد ۴ ق.غ
آرد ذرت ۲ ق.غ
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر ورقه ای

ادویه ها:
پودر سیر
پودر پیاز
زردچوبه
پاپریکا
فلفل سیاه
نمک
زنجبیل و جوز هندی(مهم)

دریافت ویدیو

برای کالباس قارچ بلانچ شده و هویج نیم پز و پسته اضافه کنید.

مرغ و دوبار چرخ میکنیم یا با غذاساز خوب بِلِندِش میکنیم در حدی که حالت خمیری پیدا کنه.

بعد باقی مواد بهش اضافه میکنیم و وَرز میدیم؛سلفون میکشیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.

اگه دوست دارید سوسیس دودی داشته باشید به روشی که تو ویدیو میبینید دودیش کنید.

کاور سوسیس و لوازم قنادی ها دارن تهیه کنید و خیلی راحت با سَری سوسیس ساز چرخ گوشت کاور هارو پر کنید.

اگر هم در دسترس نبود با قیف خامه زنی با ماسوره ساده میتونید پر کنید یادتون باشه بعد از پر کردن کاور خوب هوا گیریش کنید با بَست پلاستیکی و نخ سرو ته کاور رو سفت ببندید و بعد به اندازه های دلخواه تقسیم کنید و بست بزنید.

روی قابلمه یه سبد فلزی قرار بدید و سوسیس هارو توش بچینید و به مدت ۱ ساعت به روش بُنماری بخار پزش کنید(سوسیس هارو داخل آب نندازید چون ممکنه تو اب وا بره)

بعد از یک ساعت چند دقیقه داخل ظرف آب یخ قرارش بدید و بعد از خنک شدن به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید.

تا ۲ هفته داخل یخچال و دوماه داخل فریزر موندگاری داره،کاملا طبیعی و سالم و خوشمزه.

طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری

برای تهیه ساندویچ کوکتل پنیری در ابتدا کوکتل هارو خوب سرخ کنید.

بعد داخل نون باگت رو با کاهو تازه و خیارشور و گوجه پُر کنید.

و در لایه اخر مثل تصویر بالا کوکتل هارو بچینید.

معمولا برای هر نان ساندویچی معمولی ۱ونیم کوکتل کفایت میکنه.

البته میتونید داخل نون رو هم با سس فرانسوی یا کچاپ مزه دار کنید.

طرز تهیه ساندویچ کوکتل با پنیر پیتزا

کوکتل ها تون که طلایی شد موقع سرخ کردن روش پنیر بریزید و در ماهیتابه رو بزارید تا با حرارت کم پنیر پیتزا آب بشه.

بعد داخل ساندویچ بچینید و با مخلفات پُر کنید نون رو و میل کنید.

موادلازم برای۲نفربزرگسال

  • سوسیس کوکتل: ۴عدد
  • قارچ اسلایس شده:۴عددمتوسط
  • فلفل دلمه خلال شده:۱/۳یکعدد
  • چیپس خلال:به میزان لازم
  • خیارشور:۲عددمتوسط
  • پنیرپیتزا رنده:به میزان لازم(مخلوط موزرلا و گودا)
  • نمک،فلفل سیاه:به میزان لازم
  • پودرپاپریکا:۱قاشق چایخوری
  • پودرآویشن:۱قاشق مرباخوری
  • نان باگت:۲عدد
  • سس کچاپ:۲قاشق غذاخوری
  • سس خردل:۱قاشق غذاخوری سرپر
  • سس مایونز:۱قاشق غذاخوری
  • روغن مایع:۳قاشق غذاخوری

ابتدا سوسیس ها رو اسلایس کرده و روغن رو داخل ماهی تابه میریزیم.

داغ که شد کوکتل ها رو داخلش سرخ میکنیم و کنار میزاریم.

بعد داخل همون روغن قارچ ها و فلفل دلمه رو ریخته و تفت میدیم اجازه میدیم قارچ ها آب بندازن و آبشون جذب خودشون بشه و به همراه فلفل ها نرم بشن(باشعله ملایم).

بعد کوکتل هارو به همراه نمک،فلفل سیاه،نصف آویشن و پودرپاپریکا بهشون اضافه کرده و درحد ۲دقیقه تفت میدیم درحد آزاد شدن عطر آویشن… شعله رو خاموش کرده و کنار میزاریم.

داخل یه ظرف ۳ مدل سُسی رو که داشتیم به همراه فلفل سیاه و مابقی آویشن و پاپریکا باهم خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن.

نان باگت ها رو به ۴ قسمت تقسیم میکنیم(میتونید از باگت لقمه ای استفاده کنید)

ازبغل برش داده خمیراضافه رو درمیاریم و از سُس مخصوص داخل نان ها رو میزنیم.

بعداز مواد، کوکتل ها داخلش میزاریم و خیارشورها رو به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و داخل هرکدام یه تکه میزاریم بعد چیپس خلالی می‌ریزیم و همه نان هارو پرمیکنیم.

کف یک ظرف چهارگوش رو خیلی خیلی کم چرب میکنیم درحد برق انداختن و نان ها رو جفت هم داخلش میچینیم و پنیر پیتزا رو روی مواد داخل ساندویچ و روی سطح نان ها میریزیم(اندازه پنیردست خودتونه).

روی ظرف رو سلفون کشیده چندتا سوراخ روش ایجاد میکنیم و ظرف رو برای ۱۵دقیقه داخل فِر با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه وسط قرارمیدیم.

بعد از تایم، کاغذ فویل رو برداشته و ۵ دقیقه گریل میکنیم تا پنیرها طلایی بشن.

ساندویچ خوشمزه ما آماده ست.

داخل ظرف سِرو کنید و به همراه سُس دلخواه و نوشیدنی نوش جان کنید. منبع

اگرسوسیس دوست نداشتین میتونید فیله مرغ برش نواری جایگزین کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)