برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کوکو اسفناج مرحله به مرحله

کوکو اسفناج درست کردن نکات و رازهای خاصی داره که در این پست باهم بررسی میکنیم و طرز تهیه اش رو براتون نوشتیم.

برای تهیه کوکو اسفناج ما نیاز دارید تا دُمشو بِکنیم اما ساقه هاش خیلی مفیده و بهش نیاز داریم.

روش خورد کردن شبزی اسفناج رو مثل تصویر پایین انجام بدید.

در ابتدا دسته هارو به نصف تقسیم میکنیم و دسته هاش میاریم کنار خودش و تا جایی که ممکنه ریزش میکنیم. هرچقدر ریزتر بشه کوکو اسفناج بهتری درآخر خواهیم داشت.

حالا میریم سراغ ۳ تا تخم مرغ و اونهارو تو ظرف میشکونیم و بعد نصف فنجان آب رو بهش اضافی میکنیم.

یک و نیم قاشق پودرسیر و یک قاشق چایخوری سرپُر پودر تخم گشنیز رو میریزیم تو موادمون و از زردچوبه و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری اضافه میکنیم.

برای ریختن نمک باید یه نکته مهمی رو قبلش بدونید که سبزی اسفناج در زمان کشاورزی(کشت محصول) تمام نمک زمین رو به خودش جذب میکنه. پس ما سعی میکنیم مقدار نمکی که میخوایم بریزیم رو در حد عُرف یعنی نصف قاشق چایخوری اضافه کنیم.

حواستون به نکته بالا باشه چون خوش نمک کردن این کوکو در انتها به قیمت شور شدنش تموم میشه!

حالا شروع میکنیم به هَم زدن مواد (هنوز سبزی رو نریختیم) و میبینیم که موادمون با اون مقدار آبی که ریختیم چقدر راحت مخلوط میشه.

اگر میخواید کوکو اسفناج تون بیشتر پُف بکنه بهتره مواد بالا رو که گفتیم بیشتر و بیشتر هَم بزنید. هرچه بیشتر هَم بخوره، بیشتر پُف میکنه!

برای مرحله بعد میریم سراغ ۳۰۰گرم اسفناجی که ریز کردیم رو به موادمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

غذا برای افطار چی درست کنم؟ [پیشنهادات جدید گیلان‌فود]

بعد توی ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و مواد رو داخلش با قاشق یا لیسَک پهن میکنیم و در ماهیتابه رو نمیزاریم!

دقت کنید دَرب ماهیتابه رو نیازی نیست بزارید.

اجازه میدیم با حرارت متوسط شکل اولیه رو پیدا کنه و بعد برای برگردوندن اقدام میکنیم.

حداقل ۲۰ تا ۲۵ دقیقه برای سرخ شدن اولیه نیاز داره و بعد باید بَرش گردونیم.

وقتی برگروندیم به دورش مقداری روغن دوباره اضافه میکنیم و میزاریم سرخ بشه و بعد میتونید سرو کنید. منبع