برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کوکو سبزی با فوت و فن رزا منتظمی

طرز تهیه کوکو سبزی مخصوص ماه رمضان که میتونید با نکات آموزشی کوکوی سبزی خوشمزه با آرد و دستور سبزی کوکو رزا منتظمی در ادامه مطلب.

در این قسمت از آموزش کوکو سایت گیلان فود می‌خوایم کوکو سبزی رو آموزش بدیم با نکات طلایی که انصافاً هیچ جا پیدا نمیکنید.

این مطلب رو ببینید:

کوکو سبزی با آرد

  • سبزی کوکو ۴۰۰ گرم
  •  شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه ۲ ق چ
  • گردو خرد شده ۲ ق غ
  • زرشک خرد شده ۲ ق غ
  • آرد ۱ ق غ

سبزی رو همراه سیر خرد میکنیم و داخل کاسه ای بزرگ میریزیم.

تخم مرغ ها ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آرد ، گردو و زرشک رو به سبزی ها اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

داخل تابه روغن می‌ریزیم، کمی داغ که شد مواد رو داخل تابه می‌ریزیم و روی مواد رو صاف می‌کنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با شعله کم اجازه میدیم که سرخ بشه بعد کوکو سبزی رو برمی‌گردونیم و طرف دیگه اون رو سرخ میکنیم.

میتونید گردو و زرشک رو با مواد مخلوط نکنید. کمی از مواد رو که داخل تابه ریختید روش زرشک و گردو بریزید و بعد مابقی مواد رو روش بریزید.

کوکو سبزی

کوکوی سبزی رزا منتظمی

  • سبزی کوکویی (تره – جعفری – شبت – گشنیز – چند برگ کاهو) یک کیلو
  • تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
  • زرشک در صورت تمایل یک قاشق سوپخوری
  • گردوی خرد کرده در صورت تمایل یک تا دو قاشق سوپخوری
  • جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
  • روغن یک پیمانه سرخالی (۱۵۰ گرم)
  • آرد گندم یک قاشق سوپخوری

سبزی را بدقت تمیز میکنیم و میشویم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملا گرفته شود.

بعد ریز خرد می کنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و میگذاریم سبزی سرد شود.

بعد تخم مرغها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب بهم می‌زنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز می افزاییم.

سبزی که کاملا سرد شد در مایه می ریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد با ظرف نسوزی می ریزیم و در صورتیکه تا به بکار بردیم آنرا روی آتش میگذاریم تا روغن داغ شود.

بعد مایه را داخل روغن می‌ریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در آنرا می‌گذاریم و روی در کمی آتش می‌گذاریم و حرارت زیر را ملایم می کنیم تا زیر کوکو کاملا برشته شود.

بعد کوکو را به هر شکل که بخواهیم می‌بریم و قطعات کوکو را برمی‌گردانم تا روی آن نیز کاملا برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود.

بعد مایه را داخل روغن می‌ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم.

در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکوی سبزی پف کند و زیر و روی آن برشته شود.

کوکوی سبزی در ظرف نسوز به آسانی برمیگردد، اطراف آنرا می‌توانیم با حلقه های گوجه فرنگی تزیین کنیم.

فوت و فن کوکو سبزی

سبزی کوکو که تازه باشه عطر و بوش ده برابر میشه (تا سبزی منجمد)

حتما مقدار تره و جعفری دو برابر شوید و گشنیز باشه تا طعم کوکو عالی بشه

سیر حبه ای داخل سبزی خرد کنید(اینجوری کوکو سبزی مون بوی کوکوی مامان بزرگ هامون رو میده)

اگر سبزی رو با دستگاه خرد میکنید دقت کنید که نباید زیاد خرد بشه ،اگر سبزی زیاد له بشه حسابی آب میندازه و زمان برگردون کوکو به مشکل بر میخورید. (وا میره)

نکته آخر اینکه حتما از گردوی ایرانی برای داخل کوکو استفاده کنید تا طعم گردو زیر دندون کاملا حس بشه.

مقدار سیر،زرشک و گردو سلیقه ای هستش و میتونید کم یا زیادش کنید.

وقتی خواستید طرف دیگه کوکو رو سرخ کنید حتما کمی روغن تو تابه بریزید.

بعضی ها برای یه کم کاهو خرد شده به مایه کوکو اضافه میکنند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4 (7 رای)