برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه انواع کوکو سیب زمینی بدون شل شدن

آموزش ۷ مدل کوکو سیب زمینی مختلف به صورت شکم پر یا کوکوی سیب زمینی پیتزایی و با هویج و قلقلی و شیرازی و نکات مهم این غذا در ادامه مطلب.

در این سری از آموزش کوکو و کتلت سایت گیلان فود رفتیم سراغ سلطان همه کوکوها یعنی کوکوی سیب زمینی تا انواع مختلفش رو یاد بدیم.

این مطالب رو هم ببینید:

کوکو سیب زمینی شیرازی

اونطور که شنیدیم ظاهراً شیرازی ها به سیب زمینی میگن آلو و به کوکوی سیب زمینی هم میگن آلو دو پیاز!!(اگر اشتباهه بگید تو کامنت‌ها)

کوکو سیب زمینی شیرازی

  • سیب زمینی ۲ عدد بزرگ (حدود ۷۰۰ گرم)
  • خمیر بین نان ساندویچی ۱۳۰ گرم(خمیر بین ۶عدد نان ساندویچی)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱/۴ پیمانه
  • آرد سوخاری ۱ قاشق سوپخوری برای داخل مواد و مقداری برای کاور کتلت‌ها
  • پیاز ۱عدد متوسط رنده شده و آبگرفته
  • نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه دلخواه

اگر کیفیت خمیر نان ساندویچی خوب نبود برای پوک شدن بیشتر کتلت ها از ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر استفاده کنید

سیب زمینی ها را آبپز و پوره کنید. پیاز رنده و آبگرفته+خمیر وسط نان ساندویچی+تخم مرع+شیر+آرد سوخاری+ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید(میتوانید مواد را یکبار از چرخ گوشت رد کنید)

خمیر را ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال است استراحت دهید تا چسبندگی آن برطرف شود.

سپس هربار از خمیر مقداری بردارید و در آرد سوخاری بغلتانید به شکل اشک دربیاورید و در روغن داغ سرخ کنید.

بهتر است کتلت ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافی کتلت ها گرفته شود.

با این میزان مواد حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد کتلت به وزن ۷۰ تا ۷۵ گرم خواهید داشت.

کوکو سیب زمینی سوخاری

  • یک کیلو سیب زمینی
  • دو عدد زرده تخم مرغ
  • پنیر پارمسان (به دلخواه)
  • دو عدد تخم مرغ کامل
  • آرد سوخاری
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم

کوکو سیب زمینی سوخاری

ابتدا سیب زمینی ها را با پوست خوب آبپز کرده بعد پوست کنده با گوشتکوب له می کنیم اجازه می دهیم خنک شود.

حالا ادویه نمک و پنیر پارمسان (دلخواه) و دو عدد زرده تخم مرغ را افزوده خوب مخلوط می کنیم.

از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته در دست به شکل استوانه در آورده اول در مخلوط دو تخم مرغ کامل که هم زده ایم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و سپس سرخ می کنیم.

طرز تهیه شامی پوک رشتی مخصوص ماه رمضان

بهتر است ظرف گود کوچکی برای سرخ کردن استفاده کنید تا سیگارت‌های سیب زمینی در روغن غوطه ور شده و هر طرفشان یکسان سرخ شود.

کوکو سیب زمینی پیتزایی

  • سیب زمینی ۲عدد
  • قارچ ۴ عدد
  • فلفل دلمه‌ای نصف یک عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پنیرپیتزا دو سوم لیوان
  • ذرت پخته ۳ ق غ
  • نخودسبز پخته ۳ ق غ

کوکو سیب زمینی پیتزایی

سیب زمینه ها رو نگینی خرد کنید و با زردچوبه و نمک سرخ کنید. بعد از روغن خارج کنید و فلفل دلمه خرد شده رو یکم تفت بدین و جمع کنید.

قارچ خرد شده رو هم یه تفت کوچولو بدین که ابش کشیده بشه.

بعد توی ظرف گود تخم مرغ ها رو با(نمک_فلفل_زردچوبه_آویشن) هم بزنید بعد سیب زمینی و فلفل دلمه و قارچ و پنیر پیتزا و ذرت و نخودسبز رو توش بریزید و خوب مخلوط کنید و بریزید توی ماهیتابه و پهن کنید و درشو بذارید تا با شعله کم سرخ بشه.

وقتی خوب سرخ شد برش بدید و برگردونید و طرف دوم هم سرخ شد، سرو کنید. منبع

کوکو سیب زمینی خام با هویج

  • ۱ عدد سیب زمینی خام بزرگ
  • ۱عدد هویج متوسط
  • پودر جعفری و پودر پیاز
  • ۱ قاشق آرد سوخاری
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک، فلفل سیاه،زردچوبه

کوکو سیب زمینی

سیب زمینی و هویج رو رنده میکنیم و آبش رو می‌گیریم و بعد با تخم مرغ ها و پودر جعفری و پودر پیاز و ۱ قاشق آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط می‌کنیم.

داخل تابه کمی روغن می‌ریزیم ، تمام مایه کوکو رو داخل تابه می‌ریزیم و با یک قاشق روی کوکو رو به طور کامل صاف می‌کنیم.

صاف کردن کوکو باید به طوری باشه که ضخامت یا قطر کوکو در تمام قسمت های تابه کاملا یکسان باشه.درش رو می‌زاریم تا خوب پف کنه.

وقتی سمت زیرین کوکو سرخ شد کوکو رو به چند تکه تقسیم میکنیم و به آرومی برمی‌گردونیم تا سمت دیگش هم سرخ بشه.

پس از اینکه سرخ کردن کوکو به پایان رسید کوکو رو به همراه خیارشور ، گوجه فرنگی و نان سرو و نوش جان کنید.

در صورت تمایل میتونید مثل شامی کباب ، کوکوها رو به صورت تکه تکه در دست حالت دهید و در روغن سرخ کنید.

کوکو سیب زمینی قلقلی

  • ۵ عدد سیب‌زمینی پخته
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • پودر سوخاری چیلی
  • روغن به میزان لازم

کوکو سیب زمینی قلقلی

سیب زمینی‌های پخته شده را پوست میکنیم و رنده میکنیم. نیازی نیست که با دنده ریز انجام بدیم.

بعد بهش تخم‌مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید مواد رو خوب ورز بدید تا کاملا یکدست بشه.

آموزش کوکو و کتلت و شامی جدید برای افطار ماه رمضان

سپس به اندازه یه گردو کمی بزرگتر از مواد بردارید و در دست گرد کنید کنار دستتون کمی هم آب بزارید که وقتی مایه کوکو بدست میچسبه ، کمی کف دست رو خیس کنید‌.

وقتی خوب قلقلی کردید (اگر خواستید) توی یه کاسه که مقداری از پودر پانکو که ریختید بغلتونید و در روغن فراوان سرخ کنید.

البته از آرد سوخاری معمولی هم میشه استفاده کرد ولی پودر پانکو هم درشته و هم اینکه هنگام سرخ‌کردن توی روغن سوخاری هاش نمی‌ریزه.

کوکو سیب زمینی شکم پر

مواد لازم:

  • ۴ عدد سیب زمینی متوسط آبپز
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غ آرد سوخاری
  • ۱ قاشق غ آرد نخودچی
  • نمک زردچوبه فلفل سیاه آویشن مقداری

مواد میانی:

  • ۱ عدد پیاز
  • ۵ قاشق غ گوشت چرخ کرده
  • ۱ حبه سیر نگینی شده
  • نمک فلفل زردچوبه ادویه مقداری
  • ۱/۲ قاشق غ رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غ فلفل دلمه ای خر شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا

پیاز و تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت داده و مابقی مواد را اضافه کرده و تفت میدهیم خاموش میکنیم و ظرف را کمی شیب دار کنین تا روغن کامل خارج شود.

سیب زمینی آبپز را رنده ریز کرده مابقی مواد را افزوده و کامل مخلوط میکنیم.

کوکو سیب زمینی شکم پر

یه لایه گرد سیب زمینی پوره را در کف دست باز کرده و یک قاشق گوشت چرخ کرده گذاشته و دوباره یه لایه گرد سیب زمینی پوره گذاشته و دور آن را میچسبانیم و در روغن سرخ میکنیم. داخل ارد سوخاری می‌غلطونیم سرخ میکنیم.

به مواد میانی هرچی دوس دارین اضافه کنید.

کوکو سیب زمینی گیاهی رژیمی

دریافت ویدئو

مواد لازم اصلی:

  • سیب زمینی ۶۰۰ گرم
  • آرد نخودچی ۱/۳ پیمانه
  • نشاسه ذرت ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۲قاشق چایخوری
  • پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • (می‌تونید به جای پاپریکا از زردچوبه به میزان ۱ قاشق چایخوری استفاده کنید)
  • نمک

مواد میانی:

  • قارچ ۱۵۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • جعفری خرد شده ۵ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و پودر پیاز کمی
  • پنیر ورقه ای دلخواه ۳ ورق

فوت و فن وا نرفتن کوکو سیب زمینی

سیب زمینی رو نیم پز و نزارید کاملا پخته و له بشن!

حتما بزارید سیب زمینی کامل خنک بشه و بعد رنده کنید.

روغن و دمای ماهیتابه باید داغ باشه!

برای فرم دادن کوکو ها دست رو خیس کنید تا بدست نچسبه و وا نره.

شعله گاز موقع سرخ شدن متوسط رو به بالا باشه.

در آخر کوکوها رو روی دستمال بزارید که روغنش گرفته بشه و اجازه نده بافتش شل بشه.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)