برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

کوکو مرغ معروف پف دار و مجلسی با نکته خاص گیلانی‌ها

کوکوی مرغ یه خوراکی بی نظیر هستش که درست کردنش یه سری فوت و فن های خاص داره تا درست و بزرگ و پفدار مجلسی بشه.

یکی از ساده ترین غذاهایی که به راحتی میتونید درستش کنید و موادش تو هر خونه ای پیدا میشه و در عین حال خیلی هم خوش مزه است.

کوکو مرغ مانند دیگر کوکوها می توانید آنرا به عنوان یک شام یا ناهار سبک و فوری تهیه و سرو کنید.

کوکو مرغ معروف پف دار و مجلسی با نکته خاص گیلانی‌ها

کوکوی مرغ یک غذای مجلسی محسوب میشه که دستورات مختلفی داره.

شما میتونید برای جذاب تر شدنش از گردوی خرد شده و زرشک و پنیر پیتزا هم تو موادش استفاده کنید.

کوکو مرغ معروف پف دار و مجلسی با نکته خاص گیلانی‌ها

این مواد رو برای کوکوی مرغ تهیه کنید

  • تخم مرغ پنج عدد
  • اب لیمو یک قاشق سر پر
  • پیاز سرخ کرده یک عدد متوسط
  • بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
  • نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
  • کمی زعفران

کوکو مرغ معروف پف دار و مجلسی با نکته خاص گیلانی‌ها

بوی ضُحم مرغ رو اول بگیرید

برای این که کاملا بوی ضُحم مرغ را بگیرید؛

مرغ رو با یک عدد پیاز ‌ -دو حبه سیر-یک عدد هویج -مقداری زنجفیل -کمی فلفل دلمه -نمک فلفل سیاه-آب لیمو-زِست لیمو( پوست رنده شده لیمو)-کمی روغن زیتون-زردچوبه و کمی زعفران بگزارید پخته بشه.

این روش باعث میشه به هیچ وجه مرغ بوی بد نده و غذاتون با یه طعم خاص و لذیذ سرو بشه.

و حالا روش تهیه کوکو مرغ

اول مرغ را کاملا ریش ریش میکنیم و بعد تخم مرغ و بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم.

حتما پیاز 🧅 رو با رنده کوچک بزنید و آب پیاز رو کامل بگیرید.

بعد تخم مرغها را تو ظرف دیگه هم می‌زنیم وبه موادمون اضافه میکنیم.

سپس اب لیمو و زعفران و زرشک و بعد  نمک و فلفل و زردچوبه رو در اخر بکینگ پودر رو با موادمون خوب هم میزنیم.

بعد از مخلوط کردن تمام مواد در ابتدا تابه را روی گاز میگذارید تا کاملا داغ بشه.

کمی روغن می‌ریزیم و اجازه میدیم با‌شعله بالا روغن کاملا داغ بشه.

مواد کوکو را یک جا ‌و با سرعت بالا توی تابه بصورت مرتب پخش کنید‌.

 ۳ تا ۴ دقیقه بزارید بمونه چون با شعله بالا این کار باعث میشه آب میان بافتی تبخیر بشه و کوکو حالت منسجم به خودش بگیره.

بعد چند دقیقه شعله رو کم کنید و بزارید کوکو طلایی رنگ بشه و بعدش اون رو به کمک یک ظرف به طرف دیگه برگردونید.

میتونید یک قاشق رب گوجه رو موقعی که کوکومون سرخ شد روی کوکو با قاشق بمالید برای خوشرنگ بودن. بعد دو دقیقه ای از روی شعله بردارید چون رب مون سریع میسوزه..