برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان ۱۳۹۸

ماه رمضان امسال دیگه قرار نیست مثل سالهای قبل باشه پس بهتره همراه ما باشید تا یک سری کوکوهای خوشمزه و شامی خفن رشتی رو بهتون معرفی کنید.

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان 1398

کوکو اشپل

گیلانی ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می شود.کوکویی که خیلی راحت درست می شود و یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای مردم گیلان است.

مواد لازم برای ۴ نفر:
اشپل ماهی ۳ عدد
سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا) ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
سیر ۴ حبه
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

سبزی ها را خرد کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز، سیر و سیب زمینی را با سبزی ها چرخ کنید.

اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.

نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.

در تابه ای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته:به جای سیر می توانید از پودر سیر استفاده کنید.

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان 1398

شاه کوکو ماسالی

کوکوی بسیار خوشمزه ای که خانواده های تالش زبان در ماسال و دیگر جاهای تالش برای مهمانی های سنگین ورنگین خانوادگی درست میکنند.

مواد لازم:

مغز گردو به اندازه کافی
تخم مرغ
خرما یا کشمش به اندازه ای که مایه داخل کوکو را شیرین کند
رب انار
ادویه جات شامل زرد جوبه و دارچین و نمک

طرز تهیه:

ابتدا مغز گردو سابیده شده را با آب ورب انار وزرد جوبه میگذاریم بپزد. مثل مایه فسجان ودر این میان باید نمکش را نیز اندازه کنیم وچند جوش مانده که مایه وسُس فسنچان غلیظ شود.

کشمش و یا خرما پرک شده را در داخل مایه ریخته و ادویه رابرای طعم دادن مایه در آن میریزیم.

باید توجه داشت که مایه آبکی نباشد وبعداز درست شدن مایه هرچند تعداد تخم مرغها را که برای مایه کافی باشد زرده و سفیده را باهم زده وماهی تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و در آن روغن میریزیم هر دفعه.

یک کفگیر از تخم مرغ زده شده را در ماهی تابه میریزیم، وقتی که بعداز چند ثانیه خود را گرفت بر میداریم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا که تخم مرغهای زده شده تمام شود و بعد از مایه فسنجان با قاشق پیمانه یک تا دو قاشق از مایه را در داخل این نون تخم مرغی که به اندازه یک دست است می گذاریم و دو طرفش را روی هم میآوریم الا آخر و در سینی میچینیم.

اگر میخواهید کوکوی شما ترد و پفکی شود تخم مرغ ها را دو تا سه دقیقه با همزن دستی هم بزنید

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان 1398

کوکو ماست

کوکوی ماست از اون دست خوراکی های خوشمزه هست که خیلی به گوشمون اشنا نیست!

مواد اولیه :
ماست کیسه ای نصف پیمانه(۲۵۰ گرم)
زعفران ساییده شده نصف قاشق چایخوری
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ سه عدد
هویج متوسط خرد شده دو عدد
تره خرد شده ۱۵۰ گرم
نمک، فلفل،زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
تخم مرغ، آرد، ماست، نمک فلفل، زعفران آب کرده و زردچوبه را با همزن کاملا مخلوط کرده بعد هویج و تره خرد شده را اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.

روغن را در تابه داغ کرده قالب مورد نظر را در آن گذاشته تا گرم شود. مایه را با قاشق داخل قالب ریخته و سرخ می کنیم.

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان 1398

کوکو بادمجان

نیم کیلو بادمجون را با رنده درشت رنده کردم و از همون اوایل کار آب و‌نمک داخل ظرفی که رنده میکردم، ریختم تا بادمجونا سیاه نشن.

حدودا نیم ساعت زمان میدیم تا آب به خوبی وارد بافت بادمجونا بشه.

از طرفی یک عدد پیاز بزرگ‌رو ریز خرد کرده و‌با یک یا دو‌ ق غ روغن تفت دادم. تا زمانی که دارن کریستالی میشن ی مقدار خیلی کم زردچوبه بهش اضافه کردم و‌تفت دادم و بعد بادمجونای رنده شده که آبکش کردم رو‌بهش اضافه کردم و حدودا بیست دقیقه با پیاز با حرارت ملایم تفت دادم تا نرم بشن. بعد کنار میزاریم تا کاملا سرد بشه.

داخل ی ظرف سه عدد تخم مرغ و رو با فلفل و‌ زردچوبه و‌ی مقداری نمک و یک ق غ آرد حسابی هم زده و بعد مایه پیاز و بادمجون که سرد شده رو‌بهش اضافه میکنیم و دوباره هم‌میزنیم.

داخل ظرف مورد نظر بعد از داغ شدن روغن (۴ قاشق غذاخوری کافیست) مایه کوکو بادمجان رو اضافه کردم و دربشو گذاشتم، ی طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو بدون در و با حرارت ملایم میزاریم تا کاملا سرخ بشه.

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان 1398

کوکو ماکارونی

مواد لازم :
ماکارونی آبکش شده هر نوعی که خواستین ۱بسته
سوسیس ۲۵۰گرم
قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای به میزان لازم
پنیر پیتزا ۲۵۰گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ابتدا ماکارونی رو آبکش میکنیم و در ظرفی تخم مرغ ها رو به همراه نمک و فلفل و آویشن و بکینگ پودر با چنگال خوب مخلوط میکنیم.

بعد سوسیس را خورد کرده و به ماکارونی اضافه میکنیم و قارچ اسلایس شده و ذرت و فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه میکنیم و هم زدم تا مخلوط بشن.

بعد تخم مرغ همزده شده رو اضافه میکنیم و بعد پنیر پیتزا، همه مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم و بعد داخل ماهی تابه دو طرفه یه مقدار روغن می‌ریزیم و مقداری از مواد رو توش میریزیم و میزاریم بپزه بعد برعکس میکنیم که اون یکی طرفش هم بپزه این کار رو ادامه بدید تا مواد تموم بشه.

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان 1398

کوکو قارچ

مواد لازم:

۳۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز
۱ فلفل قرمز یا فلفل دلمه ای
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری
۲ قاشق غذاخوری پر آرد
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا)
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
نمک و فلفل و ادویه جات دلخواه
(اگه دوس داشتین سیب زمینی آبپز شده هم اضافه کنین)

طرز تهیه :

قارچ‌هارو کوچک کوچک خرد کنید (بدون ساقه هاش)، پیاز رو رنده کنین توش، فلفل رو کوچک خرد کنید.

ادویه جات رو اضافه کنید و بعد آردها، تخم مرغ، پنیر و بکینگ پودر روهم اضافه کنید و مخلوط کنید.

توی سینی فر ۲۳سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارید و کمی روغن زیتون یا مایع بمالید و کوکو رو روش بریزید و در فر گرم ۱۸۰ درجه بپزید.

معرفی کوکو و شامی جدید برای افطار ماه رمضان 1398

شامی رشتی / شامی پوک

مواد لازم:

گوشت گوساله نیم کیلو
لپه ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
پیاز ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری هر مقداری که دوست دارین البته سلیقه ای
نمک به مقدار لازم
آویشن . فلفل . زردچوبه

میتونید مقدار بیشتری درست کنید و بزارین داخل فریزر و هر موقع که احتیاج دارید یه بسته از مواد رو بعد از باز شدن یخ، تخم‌مرغ بزنید و سرخ کنید.

طرز تهیه:

اول گوشت رو تیکه تیکه کرده با لپه داخل قابلمه ای گذاشته میزاریم روی گاز تا بپزه.

بعد یه مقدار پختن گوشت و لپه سیب زمینی و پیاز رو چند قسمت کرده داخل قابلمه گوشت قرار بدید.

بعد از آب‌پز شدن تموم مواد رو ابکش کنید و بعد خنک شدن داخل چرخ گوشت و یا غذاساز بریزید تا چرخ بشه اما با چرخ گوشت بهتره.

بعد دو بار چرخ کردن با چرخ گوشت، داخل ظرفی ریخته و دو تا تخم مرغ و رو اضافه کنید و وَرز بدید.

حتماً حدود یک ساعت داخل یخچال مواد رو استراحت بدید.

یک مقدار از مواد شامی پوک را برداید گرد کنید و فشرده کنید تا صاف بشه و وسطش یه سوراخ ایجاد کنید و توی روغن داغ سرخ کنید.