برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کیوی پلو غذای خوشمزه گیاه خواران

یه غذای خوشمزه هندی که با کیوی و گشنیز درست میشه و معروفه به کیوی پلو رو میخوایم اموزش بدیم.

برای تهیه این غذای هندی و خاص گیاهخواری سعی کنید مواد زیر رو بطور کامل تهیه کنید.

طبق دستور کیوی پلو درست کنید و از روش های ایرانیزه شده استفاده نکنید جون این یک غذای اصیل هندی است؛

  • ۲ تا ۳ پیمانه برنج
  • ۳ تا ۴ عدد میوه کیوی
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سبز خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ، خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پوست لیمو
  • یک قاشق چایخوری آب لیمو
  • نمک برای مزه و طعم دادن
  • ۲ونیم قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
  • یک قاشق چایخوری دانه زیره
  • ۲ قاشق غذاخوری آجیل بادام زمینی ، خرد شده

دستور تهیه کیوی پلو

برنج را در آب کافی بشویید و به مدت چند ساعت بزارید خیس بخوره.

در یک کاسه بزرگ ، آب کافی و ۱ قاشق چایخوری نمک را بجوشانید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد برنج خیس خورده را اضافه کنید.

برنج را بجوشانید تا تمام شود و سپس در آبکش بریزید.

پوست کیوی را بگیرید و به قطعات کوچک خورد کنید.

نصف مقدار کیوی را بردارید و با فلفل سبز خرد شده آسیاب کنید تا خمیری یکدست حاصل شود (می توانید مقدار فلفل سبز را مطابق سلیقه کم یا زیاد کنید).

مقداری نمک ، پودر فلفل و چند قطره آب لیمو را در قطعات باقی مانده کیوی اضافه کنید.

روغن را در یک تابه گرم کنید و دانه های زیره را اضافه کنید.

وقتی دانه ها شروع به ترک خوردن کردند ، بادام هندی خرد شده را اضافه کرده و چند ثانیه روی حرارت ملایم تفت دهید.

برگ کاری ، برنج و نمک را اضافه کنید.

چند ثانیه تفت دهید و سپس شعله را خاموش کنید.

حالا تکه های کیوی ، پوست لیمو ، گشنیز تازه و آب لیمو را به برنج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

حالا یک کاسه دیگر بردارید و داخل کاسه را با روغن یا کره چرب کنید.

حالا آن را تا نیمه با برنج کیوی پر کنید ، به آرامی فشار دهید. مخلوط نصف کیوی را روی لایه برنج پخش کنید.

حالا نصف برنج باقی مانده را روی لایه کیوی بریزید و به آرامی فشار دهید.

کاسه را روی بشقاب سرو برگردانید و سرو کنید.

با نعناع و ماست یا سالسا و چیپس گوجه فرنگی سرو کنید. 👌Bawarchi

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)