طرز تهیه کیوی پلو غذای خوشمزه گیاه خواران
یه غذای خوشمزه هندی که با کیوی و گشنیز درست میشه و معروفه به کیوی پلو رو میخوایم اموزش بدیم.
برای تهیه این غذای هندی و خاص گیاهخواری سعی کنید مواد زیر رو بطور کامل تهیه کنید.
طبق دستور کیوی پلو درست کنید و از روش های ایرانیزه شده استفاده نکنید جون این یک غذای اصیل هندی است؛
- ۲ تا ۳ پیمانه برنج
- ۳ تا ۴ عدد میوه کیوی
- نصف قاشق چایخوری فلفل سبز خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ، خرد شده
- نصف قاشق چایخوری پوست لیمو
- یک قاشق چایخوری آب لیمو
- نمک برای مزه و طعم دادن
- ۲ونیم قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
- یک قاشق چایخوری دانه زیره
- ۲ قاشق غذاخوری آجیل بادام زمینی ، خرد شده
دستور تهیه کیوی پلو
برنج را در آب کافی بشویید و به مدت چند ساعت بزارید خیس بخوره.
در یک کاسه بزرگ ، آب کافی و ۱ قاشق چایخوری نمک را بجوشانید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد برنج خیس خورده را اضافه کنید.
برنج را بجوشانید تا تمام شود و سپس در آبکش بریزید.
پوست کیوی را بگیرید و به قطعات کوچک خورد کنید.
نصف مقدار کیوی را بردارید و با فلفل سبز خرد شده آسیاب کنید تا خمیری یکدست حاصل شود (می توانید مقدار فلفل سبز را مطابق سلیقه کم یا زیاد کنید).
مقداری نمک ، پودر فلفل و چند قطره آب لیمو را در قطعات باقی مانده کیوی اضافه کنید.
روغن را در یک تابه گرم کنید و دانه های زیره را اضافه کنید.
وقتی دانه ها شروع به ترک خوردن کردند ، بادام هندی خرد شده را اضافه کرده و چند ثانیه روی حرارت ملایم تفت دهید.
برگ کاری ، برنج و نمک را اضافه کنید.
چند ثانیه تفت دهید و سپس شعله را خاموش کنید.
حالا تکه های کیوی ، پوست لیمو ، گشنیز تازه و آب لیمو را به برنج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
حالا یک کاسه دیگر بردارید و داخل کاسه را با روغن یا کره چرب کنید.
حالا آن را تا نیمه با برنج کیوی پر کنید ، به آرامی فشار دهید. مخلوط نصف کیوی را روی لایه برنج پخش کنید.
حالا نصف برنج باقی مانده را روی لایه کیوی بریزید و به آرامی فشار دهید.
کاسه را روی بشقاب سرو برگردانید و سرو کنید.
با نعناع و ماست یا سالسا و چیپس گوجه فرنگی سرو کنید. 👌Bawarchi
دیدگاه
نظر بدهید