طرز تهیه کیک ردولوت با آموزش کرم کیک ردولوت
طرز تهیه کیک ردولوت قرمز و خوشمزه که میتونید با اب لبو و به صورت ۶ نفره یا آموزش کیک ردولوت کاکائویی و شکلاتی را با طرز تهیه کرم کیک ردولوت یاد بگیرید
قبل از شروع این لینک هارو ببین:
- بهترین دستور کیک اسفنجی با پف زیاد
- برای پخت کیک در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟
- به جای وانیل چی بریزم؟
- طرز تهیه کیک ساده برای ۸ نفر با پف زیاد
آموزش کیک ردولوت شکلاتی
- کره نرم ۱۲۵ گرم
- شکر ریز ۱۸۰ گرم
- وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۲۲۵ گرم
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- باترمیلک یک پیمانه
- رنگ قرمز خوراکی ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
کره و شکر را با همزن میزنیم تا به صورت کرم یکدست درآید.
بعد وانیل را اضافه میکنیم و سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هَم میزنیم.
ارد نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به همراه باترمیلک به صورت متناوب کم کم به مواد اضافه میکنیم.
برای درست کردن باترمیلک کافی است که یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به یک پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. یه ربع در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند و سپس مخلوط کنید و آماده استفاده است.
سپس رنگ قرمز را اضافه میکنیم، بیکینگ پودر را داخل سرکه میریزیم و به مواد اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.
مواد را بین دو قالب تقسیم کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخت کیک ۱۵ دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود سپس از قالب خارج کرده کیکها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و بین انها را با کرم پنیری یا خامه فرم گرفته پوشش میدهیم.
میتوانید روی کیک را یک لایه نازک خامه بکشید و کمی از کیک را پودر کنید و روی خامه پخش کردم تا حالت مخملی پیدا کنه.
طرز تهیه کیک ردولوت در قابلمه
این دستور تهیه کیک ردولوت رو از سایت Thefoodieeats براتون قرار میدم که در انتها میتونید فیلم تهیه اش رو هم ببینید.
برای شروع مواد لازم زیر را تهیه کنید.
- آرد شیرینی ۱ونیم پیمانه
- پودرشکر ۱ پیمانه
- پودر کاکائو ۱ونیم قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- شیر یک پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
- رنگ قرمز خوراکی ۱ قاشق چایخوری
در ابتدا باید آرد و پودرشکر و بیکینگپودر و جوش شیرین رو در یه ظرف اَلَک کنید.
بعد شیر و روغن مایع رو باهم مخلوط کنید و خوب هَم بزنید.
بعد مواد اردی رو کم کم و به صورت مرحله به مرحله به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و خوب هَم بزنید.
سرکه سفید رو بریزید و هَم بزنید.
حالا نوبت اینه که بهش رنگ بدیم پس میریم سراغ رنگ قرمز خوراکی مون و به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسَک هم میزنیم تا رنگش یکدست بشه.
در این مرحله یه تابه مثل تصویر پایین انتخاب کنید و خوب داغش کنید و کف تابه رو مقدار کمی چرب کنید.
حالا کافیه که مواد رو بریزید داخلش و درشو بزارید تا بپزه و زمانی که حباب روش ایجاد شد میفهمیم آماده است یا میتونیم با یه خلال دندون بزنیم وسطش که ببینیم پخته یا نه!
البته میتونید طی چند مرحله مواد رو به مقدار کم بریزید و اجازه بدید بپزه و با قالب به شکل دلخواه دربیارید و روی هم قرار بدید تا در آخر شکل مورد نظر از کیک ردولوت تون رو داشته باشید و با خامه رو و دورتادورش رو شکل بدید.
مقداری از کیک رو قبل از اینکه خامه بزنید میتونید کنار بزارید و با دستتون خرد کنید و اطراف کیک و به خامه های بریزید تا بافت مخملی به کیک ردلولت بده.
طرز تهیه کیک ردولوت با آب لبو
- لبو خام و ریز رنده شده ۴۵۰ گرم
- تخم مرغ متوسط ۵ عدد
- آرد سفید ۴۸۰ گرم
- بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۴۰۰ گرم
- ماست خامه ای و غلیظ ۴۸۰ گرم
- روغن مایع ۳۰۰ گرم
- شیر عسلی یک قوطی
- گلاب یک چهارم پیمانه
ابتدا لبو خام و رنده شده رو با ماست توی دو مرحله کاملا پوره میکنیم.
تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر خوب با همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
شیر عسل،گلاب و ترکیب پوره لبو و ماست و اضافه میکنیم و با همزن در حد مخلوط شدن ترکیب میکنیم.
از اینجا به بعد همزن لازم نیست، روغن مایع رو به مواد اضافه و با ویسک کاملا ترکیب میکنیم.
آرد،پودر کاکائو و بکینگ پودر و سه بار الک و توی چند مرحله به مواد کیک اضافه میکنیم و با ویسک مواد کیک رو کاملا یکدست و صاف میکنیم.
قالب هارو و با اسپری روغن چرب میکنیم و اگر اسپری نداشتید میتونید قالب هاتون رو چرب و آرد پاشی کنید حواستون باشه چون میزان رطوبت این کیک بالاست امکان چسبیدن به قالب هم خیلی بیشتر هست!
کیک هارو داخل فر برقی با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه میپزید.
بعد از خنک شدن میتونید هم ساده و هم با خامه یا انواع کرم های مورد نظرتون سرو کنید.
نکته: اول که داغه رنگ کیک کدر هست ولی وقتی یه کم خنک شد و توی یخچال استراحتش دادید شد این رنگی که توی عکس میبینید میشه.
طرز تهیه کرم پنیری برای کیک ردولوت
پنیر خامه ای و کره را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی مخلوط کنید تا صاف و پفکی شود (یا به طور متناوب از همزن دستی استفاده کنید).
سپس وانیل و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا سبک و پفی شود. روی کیک خنک شده پخش کنید و بمالید.
نکته: برای قوام بهتر میتوانید بین ۳ تا ۵ دقیقه کرم کیک ردولوت را فریز کنید و دوباره هَم بزنید و این کار را تا جایی تکرار کنید تا بالاخره کرم به غلظت دلخواه برسد.
دیدگاه
نظر بدهید