طرز تهیه کیک اسفنجی قهوه با سس شکلات
آموزش یه مدل کیک قهوه و شکلات خوشمزه به صورت تصویری به همراه سس شکلات لذیذ که میتونید برای عصرونه هاتون یه کیک خوب با نکات مخصوص بپزید.
در این سری از مطالب آموزش کیک و شیرینی در سایت گیلان فود قصد داریم کیک قهوه خوشمزه با روکش سس شکلاتی آموزش بدیم.
مطالب پایین رو ببینید:
- بهترین دستور کیک اسفنجی با پف زیاد
- برای پخت کیک در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟
- طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی و ساده
- طرز تهیه کیک قهوه با پف زیاد و سس نسکافه
کیک قهوه شکلات خونگی
این کیک لذیذ که مزه ای متفاوت دارد از کتاب هنر اشپزی بانو رزا منتظمی گرفته شده است.
- تخم مرغ ۸ عدد
- بادام پوست گرفته شده ۱۰۰گرم
- آرد حدودا ۱۰۰ گرم
- بیسکویت خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
- شکر حدوداٌ ۲۰۰گرم
- قهوه یک قاشق سوپخوری
- خامه ۲۵۰ گرم
- پودرقند ۱۵۰گرم
- وانیل به مقدار کم
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- مربای آلبالو یا توت فرنگی یک پیمانه
فر را گرم می کنیم و قالب گرد مناسبی را چرب می کنیم و کمی آرد میپاشیم.
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا مینمائیم و زرده را با شکر و بیکینگ پادر مخلوط میسازیم و خوب میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود.
قهوه را در یکی دو قاشق شیر حل می نمائیم و یک لحظه روی آتش می گذاریم تا یک جوش بزند. بعد با زرده تخم مرغ مخلوط می سازیم و سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد. بعد سفیده و زرده را مخلوط میکنیم.
آرد و بادام را داخل این مایه مینمائیم بهم میزنیم و بیسکویت خرد شده را اضافه مینمائیم و مایه را در قالب می ریزیم و باید سر قالب در سه سانتیمتر خالی بماند قالب را روی اولین پنجره بطرف پائین فر میگذاریم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) بماند تا کیک بالا آمده و پخته و کمی برشته شود.
آنگاه خامه را با پودرقند و کمی وانیل مخلوط می سازیم و میزنیم تا فرم بگیرد آنگاه کیک را از فر خارج می سازیم و می گذاریم سرد شود.
بعد از قالب بیرون می آوریم و از ارتفاع به سه ورق مساوی قسمت میکنیم و می بریم.
میتوانیم روی هر ورقه را کمی شربت رقیق معطر شده با عرق بهار نارنج بریزیم و مربا را که باید بدون شربت باشد روی قسمت زیرین می ریزیم و کمی خامه زده شده روی آن می دهیم.
قسمت دوم را روی آن قرار میدهیم و مقداری خامه روی این قسمت نیز می ریزیم و با پشت کارد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را روی آن قرار میدهیم و روی سطح و اطراف کیک را با خامه می پوشانیم.
روی کیک را با خامه در قیف گلهای کوچکی می ریزیم و روی گلها را با مربای آلبالو تزیین میکنیم و اطراف و وسط کیک را شکلات رنده شده می ریزیم.
فوت و فن کیک قهوه
هنگام اضافه کردن روغن و شیر قهوه دور همزن رو کند کنید.
قالب رو حتما چرب و آرد پاشی کنید.
میتونید از روغن جدا کننده استفاده کنید که خیلی در جدا کردن کیک از ظرف کمک میکنه.
نیم ساعت اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه
بعد از نیم ساعت میتونین از تست خلال دندون استفاده کنید.
کسایی که هم فر ندارن میتونن تو پلوپز یا قابلمه همه درست کنند.
دیدگاه
نظر بدهید