طرز تهیه کیک قهوه با پف زیاد و سس نسکافه
طرز تهیه کیک قهوه فوری با مواد اولیه که گفتیم و فوت و فن پف زیاد به همراه سس نسکافه که به صورت تصویری آموزش دادیم.
در این سری از مطالب آموزش شیرینی و کیک سایت گیلان فود میخوایم یه کیک قهوه خوشمزه آموزش بدیم که نکات مهمش رو هم نوشتیم.
مطالب پایین رو ببینید:
- بهترین دستور کیک اسفنجی با پف زیاد
- برای پخت کیک در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟
- طرز تهیه کیک ردولوت با آموزش کرم
- طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی و ساده
کیک قهوه با سس نسکافه
این دستور کیک قهوه یه مدل کلاسیک هستش که با سس مخصوص بهتون آموزش دادیم و در اخرش هم ویدئو آموزشی گذاشتیم تا به صورت تصویری ببینید و براتون پختش راحت تر باشه.
مواد لازم اصلی:
- ۲/۳ لیوان شیر ولرم
- ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر
- ۲ قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا قهوه
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
- روغن نصف لیوان
- ۲ لیوان آرد
- ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ۲ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
مواد لازم کرم قهوه:
- ۴ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ لیوان شیر
- ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
- ۲ قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا قهوه فوری
شیر ولرم را با پودر نسکافه مخلوط کرده تا حل شود.
تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود بعد مخلوط شیر و نسکافه را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد روغن را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا ترکیب شود.
آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و داخل موادمان الک می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
قالب را چرب و آرد پاشی کرده (من به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کردم) و مواد کیک مون را داخل قالب می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۵دقیقه زمان می بره تا بپزد.
طرز تهیه کرم قهوه:
شیر و شکر و نشاسته ذرت و نسکافه را با هم ترکیب کرده و می گذاریم روی حرارت و هم می زنیم تا غلیظ شود.
وقتی کیکمون سرد شد کرم قهوه را روی کیک ریخته و به دلخواه تزئین می کنیم.
اگه سس مان سفت شد می توانید کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید. منبع
دیدگاه
1 دیدگاه
قدر دان زحمات شما هستم
نظر بدهید