برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کیک قهوه با پف زیاد و سس نسکافه

طرز تهیه کیک قهوه فوری با مواد اولیه که گفتیم و فوت و فن پف زیاد به همراه سس نسکافه که به صورت تصویری آموزش دادیم.

در این سری از مطالب آموزش شیرینی و کیک سایت گیلان فود میخوایم یه کیک قهوه خوشمزه آموزش بدیم که نکات مهمش رو هم نوشتیم.

مطالب پایین رو ببینید:

کیک قهوه با سس نسکافه

این دستور کیک قهوه یه مدل کلاسیک هستش که با سس مخصوص بهتون آموزش دادیم و در اخرش هم ویدئو آموزشی گذاشتیم تا به صورت تصویری ببینید و براتون پختش راحت تر باشه.

کیک قهوه

مواد لازم اصلی:

  • ۲/۳ لیوان شیر ولرم
  • ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر
  • ۲  قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا قهوه
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
  • روغن نصف لیوان
  • ۲ لیوان آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۲ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر

مواد لازم کرم قهوه:

  • ۴ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ لیوان شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر نسکافه یا قهوه فوری

شیر ولرم را با پودر نسکافه مخلوط کرده تا حل شود.

تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود بعد مخلوط شیر و نسکافه را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد روغن را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا ترکیب شود.

آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و داخل موادمان الک می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

قالب را چرب و آرد پاشی کرده (من به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کردم) و مواد کیک مون را داخل قالب می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۵دقیقه زمان می بره تا بپزد.

طرز تهیه کرم قهوه:

شیر و شکر و نشاسته ذرت و نسکافه را با هم ترکیب کرده و می گذاریم روی حرارت و هم می زنیم تا غلیظ شود.

وقتی کیکمون سرد شد کرم قهوه را روی کیک ریخته و به دلخواه تزئین می کنیم.

اگه سس مان سفت شد می توانید کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید. منبع

دریافت ویدئو

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)