برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه کیک پرتقالی به روش رزا منتظمی

آموزش تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و پف دار با دستور تهیه از کتاب هنر اشپزی خانم رزا منتظمی و فوت و فن تهیه کیک پرتغالی.

در این سری از آموزش شیرینی سایت گیلان فود می‌خوایم یه مدل کیک کلاسیک و بسیار معروف رو یاد بدیم که برای تهیه نکات مهمش واقعا وقت گذاشتیم.

مطالب پایین رو ببینید:

کیک پرتقالی رزا منتظمی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آب پرتقال نصف پیمانه
  • کره ۱۵۰ گرم
  • آرد سفید ۸ قاشق سوپ خوری (۲۰۰ گرم)
  • بکینگ‌پودر ۲ قاشق مرباخوری
  • شکر ۸ قاشق سوپ خوری (۲۰۰ گرم)
  • رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری
  • پرتقال درشت ۱ عدد
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • کاکائو ۱ونیم قاشق سوپ‌خوری
  • پودر قند ۴ قاشق سوپخوری

کیک پرتقالی

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم میکنیم قالب گرد مناسبی را چرب می‌نمائیم کره را می‌زنیم تا نرم و لطیف شود.

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا مینمائیم و آنرا با شکر و بیکینگ پودر و رنده پوست پرتقال مخلوط می‌کنیم می‌زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.

کاکائو را در آب پرتقال حل میکنیم با کره مخلوط کرده سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شود.

یک قاشق سوپ خوری پودر قند با سفیده مخلوط می‌کنیم و بعد آب پرتقال را با کره و زرده و سفیده مخلوط کرده آرد را می‌ریزیم و بهم می‌زنیم تا تمام مواد خوب مخلوط شود.

مایه را در قالب آماده شده ریخته قالب را روی اولین پنجره فر از طرف پائین قرار میدهیم، باید بمدت ۱ ساعت در فر بماند در این مدت در فر را باز نمی‌کنیم تا کیک کاملا بالا آمده پخته شود.

بعد کیک را از فر خارج می‌نمائیم می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

خامه را با پودر قند مخلوط می‌کنیم می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد بعد کیک را از قالب بیرون می آوریم.

از ارتفاع ۲ تا سه ورق می‌بریم روی هر ورق را کمی خامه می‌مالیم و قطعات کیک را رو بهم قرار میدهیم و فشار میدهیم که بهم بچسبد.

روی کیک را با خامه میپوشانیم و یک عدد پرتقال را پرپر می‌کنیم و از پوست در می آوریم و روی کیک بشکل دایره می‌چینیم. (حرارت فر ۳۵۰ درجه و یک ربع قبل از قرار دادن کیک باید گرم شود).

می‌توانیم ۲ عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و۲ قاشق سوپخوری پودر قند با آن مخلوط نمائیم و سفیده را داخل خامه زده شده بریزیم و بعد آنرا روی کیک بمالیم که در اینصورت ۱۵۰ گرم خامه کافیست.

کیک پرتقالی با گردو

  • آرد: ۲ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • شیر: ۱/۳لیوان
  • آب پرتقال: ۲/۳ لیوان
  • پوست پرتقال رنده شده: ۱ ق‌غ
  • روغن مایع: ۱/۲ لیوان
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • گردو خرد شده: ۱/۲ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ ق‌غ
  • وانیل: ۱ق‌چ

کیک پرتقالی با گردو

برای یه کیک گردویی خوشمزه ابتدا فر رو روشن کرده و قالب رو چرب میکنیم.

وانیل و تخم مرغ‌ها رو با دور تند همزن خوب هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه.

شکر رو می‌ریزیم و بعد از یک دقیقه شیر و سپس روغن، آب پرتقال و پوست پرتقال رو اضافه میکنیم.

آرد و بیکینگ‌پودر رو که سه بار الک کردیم رو هم در سه مرحله می‌ریزیم و با همزن دستی به آرومی مخلوط میکنیم و‌ در آخر گردو رو هم اضافه می‌کنیم و در قالب می‌ریزیم. منبع

کیک پرتقالی بدون فر

مواد لازم اصلی:

  • ۲ تا تخم مرغ
  • نصف ق چ وانیل
  • ۱ لیوان شکر
  • آب پرتقال ۱ لیوان
  • روغن ۱ لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • بکینگ پودر ۲ ق چ

موادلازم سس پرتقال:

  • ۱ لیوان آب پرتقال
  • ۱ ق غ شکر
  • ۱ ق غ نشاسته ذرت
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (2 رای)